تزیین پیازچه خوشگل زیبا ساده و با ایده های قشنگ و جدید
مدل پیراهن زنانه شیک بسیار خاص و با طراحی های متنوع و زیبا
مدل پیراهن زنانه مدل پیراهن زنانه شیک بسیار خاص و با طراحی های متنوع و زیبا همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. پیراهن زنانه یک لباس یک …
مدل مانتو جلو بسته کلوش تابستانه و پاییزه شیک و خانومانه
مدل مانتو جلو بسته کلوش مدل مانتو جلو بسته کلوش تابستانه و پاییزه شیک و خانومانه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مانتوی جلو بسته …
مدل مو دخترانه باز زیبا شیک مدرن و جدید
مدل مو دخترانه باز مدل مو دخترانه باز زیبا شیک مدرن و جدید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. همیشه دختر خانم ها برای مراسم هایی مانند …
تزیین پیازچه
تزیین پیازچه خوشگل زیبا ساده و با ایده های قشنگ و جدید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ظرف سبزی خوردن را می توان از جمله اجزا اصلی سفره های ایرانی دانست، خصوصا زمانی که سعی می کنیم از غذاهای اصیل ایرانی همچون آبگوشت، کباب کوبیده، کوفته تبریزی، تاس کباب، پلو و خورشت و… استفاده کنیم. همین امر باعث شده است خانم های کدبانو و باسلیقه به دنبال ایده هایی برای سبزی آرایی باشند. در این میان تزیین پیازچه و تربچه از اهمیت بیشتری برخوردار است.
پیازچه یا پیاز سبز گیاهی است از خانواده پیاز و سیر و تره که به پیازچه ژاپنی نیز معروف است. پیازچه ترکیبی از پیاز و تره است و ظاهر آن شباهت زیادی به ترکیب پیاز و تره دارد. هر دو قسمت پیازچه خوراکی بوده و می توان از پیازچه در پخت و پز به عنوان چاشنی استفاده کرد.
طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایمتر است. ساقههای سبز پیازچه تندی ملایمی داشته و میزان تندی پایه سفید بیشتر است. پیازچه را بیشتر در تهیه سوپ، سالاد، سیب زمینی سرخ شده و به عنوان طعم دهنده استفاده میکنند. پیازچه غنی از ویتامینها، آنتی اکسیدانها و مواد معدنی بوده و خواص پیازچه بسیار فراوان است.
بر اساس طب سنتی طبع پیازچه گرم و خشک است. پیازچه خواص و فواید درمانی فراوانی دارد. این خواص درمانی بینظیر پیازچه ناشی از این است که پیازچه حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدانها، فلاونوئیدها، ویتامینها ازحمله ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، اسید فولیک، مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم و روی است.
یکی از مهمترین خواص پیازچه تاثیر آن در سلامت موها است. پیارجه خواص و فواید متعددی برای موها دارد که در ادامه بررسی این خواص پیازچه میپردازیم. یکی از خواص پیازچه برای مو کمک به تقویت مو و افزایش رشد مو است. پیازچه حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات گوگردی است که این ترکیبات گوگردی موجب افزایش تولید کلاژن شده و از این طریق موجب تقویت و افزایش رشد مو میشود.درمان شوره سر از دیگر خواص پیازچه برای مو است.
داشتن خواص ضد میکروبی قوی از دیگر خواص پیازچه است که این خاصیت ضد میکروبی به درمان شوره سر کمک میکند.گفتیم یکی از خواص پیازچه داشتن مقادیر بالایی از گوگرد و ترکیبات گوگردی است. گوگرد موجود در پیازچه میتواند به درمان شپش سر کمک کند.
یکی از خواص پیازچه تاثیر فوقالعاده آن در حفظ سلامت پوست و جوانسازی پوست است. جوان سازی پوست صورت از دیگر خواص پیازچه است. پیازچه حاوی مقادیر بالایی از آلیسین، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین A بوده که موجب جلوگیری از پیری زودرس پوست شده و با کاهش دادن چین و چروکهای پوست موجب جوان سازی پوست صورت میشود.
پیازچه دارای مقادیر بالایی از آلیسین و ویتامین C است و از این طریق موجب روشنتر شدن و سفیدتر شدن رنگ پوست میشود. بنابراین یکی دیگر از خواص پیازچه برای پوست تاثیر آن در روشنتر و سفیدتر شدن رنگ پوست است. از خواص پیازچه میتوان به داشتن خواص ضد باکتری، ضد میکروبی و ضد التهابی اشاره کرد که پیازچه با داشتن این خواص میتواند در رفع و درمان آکنه و جوش صورت تاثیرگذار و مفید باشد.
پیازچه با داشتن خواص ضد میکروبی و ترکیبات گوگردی میتواند موجب تسریف بهبود زخمها شده و خطر و احتمال بروز عفونت را کاهش دهد.
از دیگر خواص پیازچه میتوان به فواید بینظیر آن برای کودکان و نوزادان است. پیازچه دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدانها و ویتامین C که بوده و با داشتن این آنتی اکسیدانها و ویتامین C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان میشود و با تقویت ایمنی آنها خواص پیازچه برای سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماریهای عفونی میشود. پیازچه همچنین دارای مواد معدنی مانند کلسیم و ویتامینها مانند ویتامین C و ویتامین A بوده و موجب بهبود رشد نوزادان و کودکان میشود.
از دیگر خواص پیازچه میتوان به کمک به حفظ سلامت کبد اشاره کرد. پیازچه منبعی غنی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات گوگردی است و از طریق آنها موجب خنثی سازی و کاهش رادیکالهای آزاد در بدن شده و علاوه بر این موجب کاهش خطر رسوب چربی در کبد و درنتیجه از ابتلا به کبد چرب جلوگیری میکند.
پیازچه دارای مقادیر بالایی از آهن است و به همین دلیل پیازچه میتواند موجب افزایش تولید هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون شده و از این طریق میتواند باعث کاهش خطر ابتلا به کم خونی فقر آهن یا آنمی شود.
کمک به تقویت بینایی از دیگر خواص پیازچه است. پیازچه با داشتن مقادیر بالایی از ویتامین A برای تقویت بینایی مفید و کمک کننده است و همچنین مصرف پیازچه میتواند موجب کاهش خطر ابتلا به زخمهای قرنیه، دژنراسیون ماکولا و آب مروارید میشود.
پیازچه حاوی یک آنتی هیستامین طبیعی به نام کورستین که میتواند موجب کاهش خطر ابتلا به واکنش پهای آلرژیک مانند آسم شود.
یکی دیگر از خواص پیازچه این است که مصرف پیازچه موجب تقویت قوای جنسی مردان شده و همچنین میتواند کیفیت اسپرم را تقویت کرده و و میزان تولید اسپرم را افزایش دهد.
از دیگر خواص پیازچه میتوان به تاثیر آن در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. پیازچه منبعی غنی از فلاونوئید است. فلاونوئید از خود آنزیمی ترشح میکند که رادیکالهای آزاد را خنثی کرده و در نتیجه مانع از رسیدن آسیب به DNA میشود. همچنین پیازچه دارای مقادیر بالایی از ویتامین A است. برای محافظت از سرطان ریه ترکیبی از ویتامین A و نوعی فلاونوئید مانند لوتئین و یا کاروتن مفید و موثر خواهد بود.
یکی دیگر از خواص پیازچه این است که مصرف پیازچه میتواند در خانمهای باردار موجب درمان ادم و تورم پاها شود. پیازچه منبعی غنی از گوگرد و کورستین است و از این رو دارای خواص ضد التهابی است و به دفع آب اضافی بدن و کاهش ورم پاها کمک میکند. پیازچه همچنین دارای مقادیر بالایی از اسید فولیک بوده که موجب کاهش خطر ابتلا به نقص لوله عصبی در جنین میشود. همچنین مصرف پیازچه در دوران بارداری به علت وجود ویتامین B3 در پیازچه میتواند موجب بهبود رشد جنین شود. وجود مقادیر بالایی از ویتامین C و آنتی اکسیدانها در پیازچه موجب سیستم ایمنی بدن زنان باردار میشود. پیازچه با داشتن فیبر فراوان به بهبود حرکات روده کمک کرده و موجب پیشگیری از ابتلا به یبوست در دوران بارداری میشود.
تزیین پیازچه به شکل گل خیلی ساده است=ابتدا پیازچه ها را بدون برش زدن خوب بشویید. جدا ردن ریشه ها سرو ته پیازچه را می گیریم و ریشه های پیازچه را جدا میکنیم. برای این که خوب فر بخورد. داخل ریشه پیاز چه را خالی می کنیم. خالی کردن ریشه با چاقو برشهای موازی بر روی پیازچه ایجاد می کنیم. اگه بخواهیم دو طرف فر بخورد. طرف دیگر پیازچه را هم برش های موازی می دهیم. در انتها پیازچه ها را در آب می ریزیم تا از هم باز شود و به خوبی فر بخورد.