تزیین آجیل شب یلدا + بهترین ایده های متخصصین برای تزیین آجیل یلدای امسال
تزیین شله زرد با دارچین و خلال بادام با روش ساده و خوشمزه
تزیین شله زرد با دارچین تزیین شله زرد با دارچین و خلال بادام با روش ساده و خوشمزه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. می …
تزیین کدو حلوایی زیبا مناسب شب یلدا با ایده های خلاقانه و جذاب
تزیین کدو حلوایی تزیین کدو حلوایی زیبا مناسب شب یلدا با ایده های خلاقانه و جذاب همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. با رسیدن فصل سرما …
مدل لباس اسپرت زنانه ساده زیبا شیک با ایده های امروزی و جدید
مدل لباس اسپرت زنانه مدل لباس اسپرت زنانه ساده زیبا شیک با ایده های امروزی و جدید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. لباس شما باید …
تزیین آجیل شب یلدا
تزیین آجیل شب یلدا + بهترین ایده های متخصصین برای تزیین آجیل یلدای امسال در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
برای خرید آجیل شب یلدا همیشه سعی کنید آجیل و دانه های روغنی را به اندازه ی مصرفتان بخرید تا همان قدر که تازه هستند از آنها استفاده کنید. در خرید آجیل شب یلدا آجیل هایی را که مزه ی ترش دارند و بوی نامطبوعی میدهند نخرید. اگر آجیل ها را شستید باید آنها را در یخچال یا فریزر نگه دارید تا ترش نشوند. آجیل هایی که مثل بادام و فندق سخت تر هستند یا پوست سفت تری دارند باید به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید.
به هر حال در شب یلدا آجیل های فراوانی را مصرف میکنیم پس بهتر است علاوه بر خرید آجیل در خوردن آن هم دقت کنیم. آجیل ها را با میوه های خشک مخلوط کنید تا تنقلات سالم تری داشته باشید. یکی از محبوبترین انواع مغزها در میان آجیلهای شب یلدا پسته است. فرقی نمیکند که در ترکیب آجیل یلدا از پسته خام استفاده کنید یا پسته زعفرانی شور کرده در هر صورت این مغز حسابی طرفدار دارد. پسته سرشار از منیزیم، مس و انواع ویتامینهای گروه ب است که با افزایش ایمنی بدن ارتباط مستقیم دارد.
فندق نه به اندازه پسته اما در جایگاه خود یکی از مغزهای بسیار پرطرفداری است که میتوانید در ترکیب آجیل شب یلدا داشته باشید. فندق سرشار از ویتامینهای خانواده ب است که مصرف آن به خصوص برای کودکان توصیه میشود. توت خشک، توت سفیدی است که آن را خشک کرده اند. این ماده غذایی ویتامینی ندارد ولی منبع ارزشمند قند است. به طوری که سهم بیشتر قند موجود در آن فروکتوز است که برای جذب به انسولین نیاز ندارد بنابراین توت خشک برای دیابتی ها که همیشه با کمبود انسولین روبرو هستند، مناسب است
آجیل شب یلدا شامل همان آجیلی است که از زمانهای دور بر سر سفره یلدا میچیدند. ترکیب چهار مغز پسته، بادام، گردو و فندق اصلیترین گزینهها برای آجیل شب یلدا هستند، اما بعضیها تمایل دارند گزینههای دیگری چون مغز بادامهندی، بادامزمینی، تخمه و انواع میوههای خشک مانند توت، کشمش، انجیر و … را هم به سبد آجیل یلدا برای عروس اضافه کنند.
البته خرید آجیل و ترکیب میوه خشک تا حدودی به منطقهای که افراد در آن زندگی میکنند هم بستگ دارد. برای مثال، اگر سوغات یک منطقه پسته و زردآلو باشد، احتمالا در ترکیب آجیل شب یلدا برگه زردآلو، قیسی و مدلهای مختلفی از مغز پسته شور شده را میبینید.برای تزیین آجیل میتوانید از ظروف پلاستیکی استفاده کنید.این ظروف پلاستیکی را میتوان از فروشگاههای ظروف یکبار مصرف تهیه کنید. برای تزیین آجیل در این ظروف کافیست هر خانه را به یک نوع مغز اختصاص دهید. پیشنهاد میکنیم قسمت وسط ظرف را با میوههای خشک پر کرده و آجیل را دورتادور میوهها بچینید. در ضمن، تنگ نیز ایده خوبی است، زیرا بدون نیاز به چندین ظرف میتوانید آجیلها را به صورت چند لایه در آن تزیین کنید.
روش دیگر برای تزیین چیدمان ذهنی آجیل بر روی یک دیس مسطح بزرگ و ایجاد یک طرح معنادار است. برای مثال میتوان از چیدمان آجیل برای طراحی تاریخ شب یلدا استفاده کرد. این روش در تزیین آجیل یلدا سختتر است، در نتیجه به زمان بیشتری برای طراحی و اجرا نیاز دارد.
استفاده از مقوا برای آجیل شاید روشی جدید نباشد، ولی باز هم میتواند گزینه مناسبی برای تهیه ظرف یک نفره به شمار رود. مثلا با مقوا طرح هندوانههای کوچک درست کنید تا هر فرد بتواند آجیل خود را در ظرف درست شده میل کند. البته در این صورت باید به یک سری نکات توجه داشته باشید. مثلا نباید چسب مایع به کار ببرید، زیرا بوی چسب به آجیل منتقل میشود. برای انتخاب رنگ محدودیتی ندارید و این به طرحی بستگی دارد که میخواهید درست کنید.
کی از ایده های شیک تزیین استفاده از سبد است. برای استفاده از آجیل در مراسمهای مختلف میتوانید از سبد استفاده کنید همچنین برای اینکه مقدار زیادی آجیل را صرف تزیین نکنید میتوانید در زیر آجیلها از یک تکه مقوا استفاده کنید. چرا که به دلیل بزرگ بودن سبدها ممکن است مقادیر زیادی آجیل مصرف کنید. میتوانید در تزیین آجیل چندین شاخه گل را نیز به کار ببرید. شما میتوانید از انواع کاغذهای رنگی داخل سبدها استفاده کنید.
یک راه حل ساده تر این است که یک ظرف شیک و مناسب بردارید و خودتان آجیل را به صورت مجزا و لایه به لایه در کنار هم بچینید (مثل تزیین سالاد) به همین سادگی با در کنار هم قرار گرفتن رنگ های آجیل ( سبز پسته و قرمز فندق و بادام و تخمه ژاپنی و سفید تخمه کدو و بادام هندی و زرد نخود چی بادام هندی و تخمه کدو زردچوبه ای) یک ظرف شیک و ساده تزیین شده آجیل خواهید داشت.
یک راه حل بسیار ساده استفاده از ظروف حصیری یا بلوری و غیره است که خودشان تقیم شده اند مثل ظرف های صبحانه خوری یا ترشی خوری یا اردور خوردی که خودشان ۳-۵-۷ قسمت هستندد و شما میتوانید در قسمت یک رنگ آجیل بریزید یا مثل شکل بالا به سادگی با چند تکه مقوا ظرف را تقسیم بندی کنید و در هر قسمت یک نوع آجیل برید و روی آن سلفون بکشید.
این روش نسبت به روش های قبل کمی دشوار تر است و صبرو حوصله بیشتری میخواهد . در این روش باید ابتدا با یک نوع آجیل که رنگ متمایز تری دارد طرح یک گل یا بته جقه یا طرح های اسلیمی به سلیقه خودتان بکشید ( با دقت و حوصله این کار را انجام دهید) بعد گل برگ ها و تکه های این طرح را با انواع آجیل با صبر و دقت پر کنید . دقت کنید در یک ظرف لبه دار و صاف این کار را انجام دهید که قابلیت حمل و نقل داشته باشد و در پایان حتما روی آن سلیفون بکشید که طرح تان فیکس شود و به هم نخورد .
این روش هم شیک و ساده است هم مقدار بیشتری آجیل لازم دارد به این صورت که یک تنگ یا گلدان شیشه ای شفاف انتخاب کنید و آجیل را با دقت و به صورت لایه لایه در آن بریزید . سعی کنید لایه های همرنگ کنار هم قرار نگیرد مثلا بادام و تخمه ژاپنی کنار هم نباشند . که لایه لایه بودن آجیل بیشتر به چشم بیاید و نتیجه زیباتر شود . پس از پر شدن ظرف میتوانید لبه های ظرف را با تور و مروارید و روبان تزیین کنید .
در گذشته های دور و سنت های قدیم مردم در شب یلدا به خانه یکدیگر می رفتند و دور کرسی جمع می شدند و این شب بسیار زیبا را در کنار هم با شادی سپری می کردند. شب یلدا به عنوان بلندترین شب سال آداب و رسوم مخصوص به خود را دارد که یکی از این مراسم استفاده از انواع خوراکی های سالم و خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها و خوش گذراندن در کنار هم است.
این سنت دیرینه تا به امروز نیز پا برجاست، انواع خوردنی هایی که در گذشته در شب یلدا برای پذیرایی استفاده می شد انواع میوه ها مثل هندوانه و انار و آجیل های خوشمزه ای چون نخودچی، بادام، پسته، فندق، انجیر، کشمش، خرما، توت، برگه زرد آلو، گردو و بسیاری از میو های خشک شده بود ولی امروزه علاوه بر این نوع آجیل ها از انواع تخمه ها مثل تخمه کدو، تخمه هندوانه، تخمه آفتابگردان، تخمه ژاپنی، بادام هندی و بادام زمینی استفاده می شود و از شیرینی های مصنوعی مثل باسلوق و نقل نیز استفاده می شود.
اغلب افراد با سلیقه و هنرمند سعی می کنند زیباترین تزیینات را در شب یلدا داشته باشند، این نوع دیزاین ها شامل تزیین هدیه شب یلدا برای عروس و داماد، تزیین میز شب یلدا، تزیین انار شب یلدا، تزیین سبد میوه، تزیین کیک برای شب یلدا، میوه آرایی هندوانه شب یلدا، تزیین کردن آجیل برای شب یلدا، تزیین لبو و کدو شب یلدا و… می باشد که هر یک زیبایی و جذابیت خاص خود را دارا می باشند و جایگاه ویژه ایی در سفره شب یلدا دارند که در این مطلب قصد داریم آموزش تزیین آجیل را ارائه دهیم.
در روش بعدی طرح یک گل یا بته جقه و یا یک طرح اسلیمی را بسته به سلیقه خود انتخاب نمایید و با استفاده از یک نوع آجیل که رنگ منحصر به فرد و متفاوتی دارد آن طرح را در آورید و سپس قسمت های مختلف و گل برگ های آن طرح را با انواع آجبل پر کنید. توجه داشته باشید که این کار را در یک ظرف لبه دار انجام دهید که قابل حمل و نقل باشد.
روش بعد استفاده از یک گلدان شیشه ای یا تنگ بلوری است که برای این منظور انواع آجیل را به صورت لایه لایه و با رنگ بندی خاص و زیبا در داخل آن بریزید و پس از پر شدن ظرف می توانید لبه ظرف را با روبان، تور و مروارید تزیین کنید. استفاده از برگه قیسی و آبنبات میوه ها نیز می تواند تزیین آجیل شما را زیباتر کند.
شما همچنین می توانید در منزل برای تزیین آجیل از پارچههای کنفی استفاده کنید. به این منظور از پارچه فروشی مقداری کنف تهیه کنید. سپس پارچهها را به شکل مربع یا مستطیل برش زده و بعد از آن، دو طرف پارچه را روی هم بگذارید تا به یک پاکت تبدیل شود. سپس با نخ و سوزن دور پارچهها را بدوزید.بعد از انجام تمامی مراحل یک لیوان داخل پاکت بگذارید و آجیلهایی که از قبل تهیه کرده اید را داخل آن ها بریزید. با انجام این کار، تزیین آجیل شما به راحتی انجام شده و میتوانید از آن برای زیباتر کردن سفره و پذیرایی از مهمانان خود استفاده کنید.