تزیین زرشک پلو با مرغ + 17 فوت و فن زرشک پلو با مرغ
تزیین دستمال سفره برای قاشق و چنگال در لیوان
تزیین دستمال سفره تزیین دستمال سفره برای قاشق و چنگال در لیوان همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. یکی از جلوه های زیبایی سفره استفاده از …
تزیین رولت خامه ای با شکلات و بریلو برای تولد
تزیین رولت تزیین رولت خامه ای با شکلات و بریلو برای تولد همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. تزیین شیرینی بله برون تزیین شیرینی بله برون …
تزیین ظرف حنا ساده با گل و تور با ایده های شیک زیبا متفاوت و لاکچری
تزیین ظرف حنا ساده تزیین ظرف حنا ساده با گل و تور با ایده های شیک زیبا متفاوت و لاکچری در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. حَنابَندان …
تزیین زرشک پلو
تزیین زرشک پلو با مرغ + ۱۷ فوت و فن زرشک پلو با مرغ همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
یکی از مهم ترین نکاتی که در تهیه زرشک پلو با مرغ باید در نظر بگیرید این است
که طعم مرغ تازه با مرغ منجمد خیلی فرق دارد و تاثیر فراوانی روی کیفیت غذای شما خواهد گذاشت.
نکته بعدی این است که اگر دوست دارید غذای شما رستورانتی شود باید از کندن پوست مرغ خودداری کنید و از ترکیب ران و پهلو استفاده کنید.
در تهیه زرشک پلو با مرغ باید به این نکته توجه کنید که پیاز باید زیر و روی مرغ را خوب بگیرد
و از آب کمتری استفاده کنید تا مرغ با آب خودش و پیاز پخته شود.
سعی کنید پیاز زیاد در غذا بریزید تا طعم غذای شما بهتر شود.
در تهیه سس این غذا باید از آب جوش استفاده کنید و استفاده از آب سرد باعث می شود که رنگ سس کمی کدر شود.
یکی از بهترین طعم دهنده های برای این غذا ترکیب هویج و سیر و ساقه کرفس و پوب دارچین می باشد.
یکی از اصلی ترین نکات این است که مرغ را با روغن خالی سرخ نکنید و روغن را با کره ترکیب کنید تا طعم غذای شما بی نظیر شود.
اگر پیاز رنده شود سس غلسظ تر می شود و کیفیت غذای شما نی زبیشتر می شود.
برای روی زرشک پلو حتما از ترکیب زرشک و پسته و خلال پرتقال استفاده کنید.
بهتر است که مرغ از شب قبل در زعفران و ادویه بماند تا طعم دار شود.
برای گرفتن بوی زهم مرغ راهکارهای زیادی است که تقدیم شما می کنیم.
ساده ترین این است که در مرغ دو عدد برگ بو انداخته و بوی مرغ را از بین ببرید.
راهکار بعدی استفاده از چوب دارچین و یا میخک است.
خواباندن مرغ در سرکه و آبلیمو هم راهکار بعدی می باشد.
اگر موقع سرخ کردن مرغ پودر زنجبیل یا پودر سیر کمی استفاده شود بوی بد مرغ را از بین می برد.
معجزه بعدی ترکیب کرفس و هویج است که نابودگر بوی زهم مرغ است.
فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه ادویه های توصیه شده ما برای زرشک پلو با مرغ می باشند.
اگر می خواهید لعاب مرغ شما بیشتر شود کمی پودر گوجه را به غذای خود اضافه کنید.
ادویه پولبیبر در صورت موجود بودن رنگ و مزه غذای شما را بهتر می کند.
استفاده از چوب دارچین بهتر از پودر دارچین است و بعد از پخت آن را خارج کنید.
استفاده از زعفران با کمی یخ غذای شما را خوشرنگ تر می کند.
رب گوجه فرنگی را خام در غذا نریزید و بعد از تفت دادن اضافه کنید.
زرشک را کمی خیس کنید و با کره و شکر و خلال بادام تفت دهید و روی زرشک پلو بریزید.
در ده دقیقه پایانی ابلیمو و آبغوره در حد کم را امتحان کنید.
مدت زمان پخت مرغ نباید کمتر از دو ساعت باشد.
اصلی ترین نکته در تهیه این غذا این است که معمولا زرشک پلو با مرغ با ران بهتر از سینه می باشد.
مرغ را سرخ کنید ولی خیلی برشته نکنید که خشک می شود.