تزیین حلوا با گل محمدی و پودر نارگیل و خرما با ایده های ساده و خوشمزه
مدل آرایش زنانه جدید مجلسی زیبا شیک ساده و با ایده های امروزی
مدل آرایش زنانه جدید مجلسی مدل آرایش زنانه جدید مجلسی زیبا شیک ساده و با ایده های امروزی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. همه خانم ها …
مدل بلوز شلوار زنانه خانگی و ابروبادی و دوختنی بزرگسال
مدل بلوز شلوار مدل بلوز شلوار زنانه خانگی و ابروبادی و دوختنی بزرگسال همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. معمولا خانومهایی که قد نسبتا بلندی دارند …
مدل سرپطلونی جدید + زیباترین طرح های مجلسی خاص و ترند
مدل سرپطلونی جدید مدل سرپطلونی جدید + زیباترین طرح های مجلسی خاص و ترند همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مانتو مجلسی به عنوان یکی از …
تزیین حلوا
تزیین حلوا با گل محمدی و پودر نارگیل و خرما با ایده های ساده و خوشمزه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
حلوا از شیرینی های سنتی و پرطرفدار ایرانست که تنوع زیادی دارد. حلوا معمولا به زیبایی تزیین و سرو می شود.حلوا یک شیرینی نرم با اصالت ایرانی ست و انواع مختلفی دارد. حلوای آرد معروف ترین نوع در ایران است و از ترکیب آرد به همراه آب، گلاب، شکر، پودر هل و روغن مایع تهیه شده و بیشتر برای نذری و مراسم های عزاداری سرو می شود.
طبق رسومات، اکثرا حلوا را در روز پنج شنبه پخته و در بین همسایه ها به عنوان خیرات و فاتحه ای پخش می کنند. حلوای هویج یکی دیگر از حلواهای محبوب است و با هویج درست می شود. برای تزیین کردن حلوا از مواد مختلفی مثل خلال بادام، خلال پسته، غنچه گل محمدی خشک شده، کنجد، بادام و گردو استفاده می شود. همچنین با استفاده از نوک قاشق و چنگال یا سیخ خطوط زیبایی بر روی سطح حلوا ایجاد می کنند.
حلوا غذای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی ها است که در مهمانی ها، مراسم ترحیم و حتی سفره های ماه رمضان مورد استفاده می گیرد. تزیین حلوا می تواند به جذاب تر شدن این غذای خوش طعم ظاهری عالی بدهد.
حلوا از انواع دسرهای خوش طعم و خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای سفره های افطاری و مراسم عزاداری و مذهبی پخته می شود و شما می توانید بعد از پخت این دسر محبوب به زیباسازی آن بپردازید. برای تزیین حلوا روش های زیادی وجود دارد که انتخاب هر یک از این ایده ها به میزان مهارت شما بستگی دارد.
برای زیباسازی حلوا می توانید از روش های ساده و مجلسی و خلاقانه استفاده نمایید و اگر برای اولین بار است که تمایل دارید این دسر خوش طعم را تزئین نمایید بهتر است از روش های ساده تر استفاده کنید همچنین می توانید با تمرین و تکرار زیاد در روش های مجلسی و خلاقانه و حرفه ای دیزاین حلوا نیز مهارت لازم را بدست آورید.
” تزیین حلوا ” در گذشته حلوا در مراسم شادی و عروسی ها هم برای پذیرایی از مردم توزیع می شده است ولی امروزه ما حلوا را به عنوان شیرینی یی که در مراسم ختم استفاده می شود.حلوا به دلیل داشتن طبع گرم برای جبران کمبود دمای داخلی بدن و طبع سرد افراد توصیه می شود. نوعی از حلوا به نام کاچی معمولا برای جبران ضعف قوای بدنی برای مادرانی که تازه زایمان کرده اند توصیه شده است.
بهترین آرد مورد استفاده در تهیه ی حلوا آرد گندم،آرد سنگک،آرد سبوس دار و آردهای غنی شده است و با استفاده از این آردها حلوای مغذی تری به دست خواهد آمد. بهترین راه برای افزودن شیرینی به حلوا درست کردن شهد و بعد اضافه کردن آن به حلوا است.برای تهیه ی شهد آب وشکر را باهم می جوشانیم. زعفرانی که در شهد ریخته می شود باید به خوبی ساییده شود و درشت نباشد چون در حلوا دیده می شود.
استفاده از روغن به مقدار زیاد باعث می شود که روغن ببندد و روغن کم باعث ترک خوردن حلوا می شود. روغن جامد به خوب سرخ شدن و پوک شدن حلوا کمک می کند. برای تزئین حلوا اجازه دهید حلوا کمی خنک بشود،چرا که حلوای گرم به خوبی فرم نمی گیرد. اگر می خواهید برای تزیین حلوا از ماسوره و قیف استفاده کنید حلوا را کمی شل تر از حد معمول بردارید تا کار با آن راحت تر باشد.
پیادهسازی طرحهای زیر روی حلوای خوشمزه شما بسیار ساده بوده و تنها نکتهای که وجود دارد، این است که کمی قاشق و یا چنگال مورد استفاده را چرب کنید تا به سطح حلوا نچسبد.نوک قاشق را به صورت شعاعی و در جهات مختلف روی حلوا قرار داده وبا استفاده از پرک بادام و خلال پسته طرح یک گل را در مرکز حلوا ایجاد کنید.
نوک قاشق را از مرکز حلوا، داخل حلوا فشار داده و به سمت اطراف حرکت کنید.چند گلوله درشت از حوا را دور تا دور ظرف قرار داده و با پهنای قاشق آن را به سمت داخل ظرف بکشید. برای مرکز گل از گلولههایی با اندازههای مختلف استفاده کنید.
انتهای دسته قاشق یا چنگال را به صورت خطی و شعاعی داخل حلوا برده و خارج کنید. طرح گل با استفاده از پرک بادام و خلال پسته در مرکز، زیبایی این تزئین ساده را دوچندان کردهاست.با حرکت دادن لبه یک قاشق پهن در جهات مختلف، میتوان طرحی شبیه فلسهای ماهی ایجاد کرد.
با فشار پهنای قاشق به صورت دورانی و در فواصل مشخص طرحی شبیه برگهای گل ایجاد کرده و با خطی عمودی در وسط هر گلبرگ، کار را طبیعی تر جلوه دهید.با فشار لبه قاشق در جهات مختلف می توان طرحی شبیه موج ایجاد کرد.لازم است در این طرح، مرکز حلوا ارتفاع بیشتری داشته باشد. همانطور که میبینید با فشار دادن نوک قاشق در حلوا، میتوانید عمق بیشتری ایجاد کنید.
این طرح ساده در کنار تلفیق رنگهای صورتی گل محمدی و ظرف لعابی فیروزهای بسیار چشمنواز و زیباست.در حلوای کاسهای، ابتدا با پهنای قاشق، طرحی شبیه گلبرگ ایجاد کرده و سپس با نوک قاشق روی آن شیارهایی ترسیم کنید. در این تزئین استفاده از خلال بادام و پسته و گل محمدی در مرکز، بسیار زیبا و شکیل است.
طرح دیگر از گل رز با استفاده از لبه قاشق همراه با تزئین پودر پسته.با استفاده از انتهای دسته قاشق یا چنگال و یا با استفاده از نوک یک سیخ چوبی یا فلزی، به راحتی می توان این طرحهای ساده و زیبا را روی حلوا ایجاد کرد.
بهتر آن است که آرد را به تنهایی تفت دهید و سپس به آن روغن را اضافه کنید، در این صورت تغییر رنگ آرد محسوستر است. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که پس از افزودن روغن، آرد همچنان تفت داده میشود و زیاد تفت دادن آرد باعث تیره شدن رنگ حلوا میشود.
برای جلوگیری از تیره شدن رنگ حلوا میبایست ابتدا یک قاشق از آرد را با کمی روغن مخلوط کنید. با این روش تشخیص رنگ حلوا آسانتر میشود. توصیه به شما این است که مدت زمان تفت دادن آرد را کاهش دهید و اگر تمایل به تیرهتر شدن حلوا داشتید بعد از افزودن روعن حلوا را با روغن بیشتری تفت دهید
حلوا غذایی نرمی است و خوردن آن آسان است. معمولا بستگان و اطرافیان متوفی در مجلس ختم به دلیل شوک وارده اضطراب و ناراحتی زیادی دارند و تمایل زیادی به غذا خوردن ندارند و سطح قندخون آنها در نوسان است. برای همین خوردن غذایی نرم و شیرین مثل حلوا برای آنها مناسب است که باعث افزایش سطح سروتونین در مغز می شود و ایجاد آرامش می کند.
بهترین آرد مورد استفاده در تهیه ی حلوا آرد گندم،آرد سنگک،آرد سبوس دار و آردهای غنی شده است و با استفاده از این آردها حلوای مغذی تری به دست خواهد آمد. و البته این آردها نسبت به آردهای سفید زمان بیشتری برای تفت دادن احتیاج دارند. آرد سبوس دار یکی از انواع مطلوب آرد برای پختن حلوا است چرا که گلوتن کم تری دارد و به همین دلیل حلوا را لطیف تر می کند.