تزیین زرشک پلو با مرغ ساده ایرانی خوشمزه و شیک مجلسی
عید 1403 شال چی مده با بهترین و شیک ترین رنگ و طرح های مد سال را اینجا ببین
عید ۱۴۰۳ شال چی مده عید ۱۴۰۳ شال چی مده با بهترین و شیک ترین رنگ و طرح های مد سال را اینجا ببین در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
تزیین سالاد فصل زیبا متنوع با سلیقه مناسب مهمانی های لاکچری
تزیین سالاد فصل تزیین سالاد فصل زیبا متنوع با سلیقه مناسب مهمانی های لاکچری همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است …
تزیین ذرت برای تولد شیک و خاص جدید
تزیین ذرت برای تولد تزیین ذرت برای تولد شیک و خاص جدید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. تزیین ذرت مکزیکی برای تولد یکی از اجزای زیبا …
تزیین زرشک پلو با مرغ ساده
تزیین زرشک پلو با مرغ ساده ایرانی خوشمزه و شیک مجلسی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
در این مطلب انواع ایده های خلاقانه و متفاوت برای تزیین زرشک پلو با مرغ را مشاهده خواهید کرد شما می توانید با ایده گرفتن از این مدل ها زرشک پلو را به بهترین شکل در منزل برای مهمانی ها و مجالس مختلف تزیین کنید.زرشک پلو و باقالی پلو از انواع غذاهای لذیذ ایرانی هستند. روش های زیادی برای تزیین زرشک پلو با مرغ و باقالی پلو وجود دارد که شما می توانید با الگوبرداری از این روش ها زرشک پلو با مرغ و باقالی پلو را به زیبایی دیزایین کنید.
زرشک پلو با مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم است که کمتر کسی پیدا می شود که از طعم و مزه این غذای ایرانی خوشش نیاید. زرشک پلو با مرغ را می توانید با روش های مختلفی بپزید و بهتر است این غذای خوشمزه را بعد از پخت به کمک انواع روش های خلاقانه و جالب به زیبایی دیزایین کنید.
برای دیزایین زرشک پلو مجلسی با مرغ بعد از پختن برنج و مرغ می توانید برنج را با کمک زرشک و زعفران به زیبایی تزئین کنید و سپس مرغ را در کنار زرشک پلو قرار دهید. در ادامه ایده هایی برای تزیینات زرشک پلو با مرغ را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.
اغلب کدبانوهای ایرانی تمایل دارند که بعد از پخت زرشک پلو با مرغ این غذای مجلسی و خوشمزه را به زیبایی تزئین کنند. شما می توانید زرشک پلو با مرغ را به شکل گل و یا به صورت ساده دیزاین کنید؛ همچنین می توانید برای تزئین پلو زرشک و زعفران را به صورت ردیفی روی پلو بریزید که این روش هم جلوه خاص و متفاوتی را به زرشک پلو با مرغ می دهد.
برای شروع تهیه زرشک پلو باید ابتدا مرغ را آماده کنید. کافی است مرغ را با پیاز طلایی سرخ شده تفت دهید و بعد با ادویه مناسب و البته هویج و فلفل دلمه خرد شده و مقداری آب بگذارید مرغ بپزد. بعد از آنکه مرغ پخت باید آن را خوب در روغن تفت دهید تا خوب طلایی شود و بعد رویش مقداری زعفران آب شده بریزید و بگذارید با آب مرغی که مانده بود کمی دیگر بپزد. بعد از مدت کوتاهی حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مرغ شما آماده است.
حالا نوبت درست کردن پلوی آن است. برای تهیه پلوی این غذا هم میتوانید برنج کته آماده کنید و هم برنج آبکش. بعد از دم کشیدن برنجتان، غذای خوشمزه و مجلسی شما آماده است و نوبت آن رسیده که آن را برای سرو آماده کنید.
همانطور که روش پخت زرشک پلو متفاوت است، تزیین زرشک پلو هم کاری است کاملا بستگی به سلیقه و البته مکان ارائه و سرو زرشک پلو. اما به طور کلی مثل همه غذاها و خوردنیهای دیگر، تزیین زرشک پلو و مرغ را هم میتوانید هم با استفاده مخلفات همراه زرشک پلو که رنگ و لعاب خوبی هم دارند انجام دهید هم با کمک گرفتن از ظروف خاص.
یکی از رایجترین روشهای تزیین زرشک پلو و مرغ این است که از زرشک و برنج زعفرانی استفاده کنید. برای این کار کافی است زعفران دم کرده را روی بخشی از پلوی زرشک پلو بریزید و هم بزنید تا پلوی شما زعفرانی شود سپس از آن برای تزیین روی دیس یا بشقاب پلویتان استفاده کنید. این کار را میتوانید کاملا با سلیقه خود انجام دهید و در کنارش زعفرانی که در مقداری کره یا روغن تفت دادهاید را هم برای بخشهای دیگر ظرف استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که برای تزیین این غذا میتوانید با خلال پسته ترکیب رنگ جذابتری هم داشته باشید.
یکی از کارهای سادهای که میتوانید برای تزیین زرشک پلو خود انجام دهید این است که پلو را به شکل قالبی درآورید. یا پلویی که در قابلمه پختهاید را همراه با ته دیگ به شکل قالبی در ظرف بریزید.استفاده از ظروف خاص مثل انواع سینی مسی یا نقره یا حتی ظروف همسان و یکرنگ در کنار هم و ایجاد یک ترکیب جذاب با آنها هم یک روش خاص برای تزیین زرشک پلو است. اما سوای تمام روشهایی که برای تزیین گفتیم میتوانید از ترکیب همه روشهای بالا استفاده کنید تا تزیینی خاصتر داشته باشید.
تزئینات تاثیر فوق العاده ای در زیبایی سفره یا میز غذای شما دارند و ضمن افزایش اشتهای شما، میزان کدبانوگری و خوش سلیقی تان را نشان می دهند، حال ایده های جذاب و متنوع زیادی برای تزئین و سفره آرایی انواع غذا های ایرانی و فرنگی وجود دارد که با بکارگیری کمی خلاقیت و داشتن ذوق می توانید زیباترین تزئینات غذا را داشته باشید.
یکی از مهم ترین نکاتی که در تهیه زرشک پلو با مرغ باید در نظر بگیرید این است که طعم مرغ تازه با مرغ منجمد خیلی فرق دارد و تاثیر فراوانی روی کیفیت غذای شما خواهد گذاشت. نکته بعدی این است که اگر دوست دارید غذای شما رستورانتی شود باید از کندن پوست مرغ خودداری کنید و از ترکیب ران و پهلو استفاده کنید.
در تهیه زرشک پلو با مرغ باید به این نکته توجه کنید که پیاز باید زیر و روی مرغ را خوب بگیرد و از آب کمتری استفاده کنید تا مرغ با آب خودش و پیاز پخته شود.سعی کنید پیاز زیاد در غذا بریزید تا طعم غذای شما بهتر شود.در تهیه سس این غذا باید از آب جوش استفاده کنید و استفاده از آب سرد باعث می شود که رنگ سس کمی کدر شود.
یکی از بهترین طعم دهنده های برای این غذا ترکیب هویج و سیر و ساقه کرفس و پوب دارچین می باشد.یکی از اصلی ترین نکات این است که مرغ را با روغن خالی سرخ نکنید و روغن را با کره ترکیب کنید تا طعم غذای شما بی نظیر شود.اگر پیاز رنده شود سس غلسظ تر می شود و کیفیت غذای شما نی زبیشتر می شود.
برای روی زرشک پلو حتما از ترکیب زرشک و پسته و خلال پرتقال استفاده کنید. بهتر است که مرغ از شب قبل در زعفران و ادویه بماند تا طعم دار شود.برای گرفتن بوی زهم مرغ راهکارهای زیادی است که تقدیم شما می کنیم.
ساده ترین این است که در مرغ دو عدد برگ بو انداخته و بوی مرغ را از بین ببرید. راهکار بعدی استفاده از چوب دارچین و یا میخک است.خواباندن مرغ در سرکه و آبلیمو هم راهکار بعدی می باشد.اگر موقع سرخ کردن مرغ پودر زنجبیل یا پودر سیر کمی استفاده شود بوی بد مرغ را از بین می برد. معجزه بعدی ترکیب کرفس و هویج است که نابودگر بوی زهم مرغ است.
فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه ادویه های توصیه شده ما برای زرشک پلو با مرغ می باشند. اگر می خواهید لعاب مرغ شما بیشتر شود کمی پودر گوجه را به غذای خود اضافه کنید. ادویه پولبیبر در صورت موجود بودن رنگ و مزه غذای شما را بهتر می کند.
استفاده از چوب دارچین بهتر از پودر دارچین است و بعد از پخت آن را خارج کنید. استفاده از زعفران با کمی یخ غذای شما را خوشرنگ تر می کند. رب گوجه فرنگی را خام در غذا نریزید و بعد از تفت دادن اضافه کنید.زرشک را کمی خیس کنید و با کره و شکر و خلال بادام تفت دهید و روی زرشک پلو بریزید. در ده دقیقه پایانی ابلیمو و آبغوره در حد کم را امتحان کنید. مدت زمان پخت مرغ نباید کمتر از دو ساعت باشد.
صلی ترین نکته در تهیه این غذا این است که معمولا زرشک پلو با مرغ با ران بهتر از سینه می باشد.مرغ را سرخ کنید ولی خیلی برشته نکنید که خشک می شود.زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی ما ایرانیهاست که در مجالس مختلفمان از مراسم عروسی گرفته تا نذری این غذا سرو میشود. بنابراین علاوه بر آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مهم است که بتوانید تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی را هم با ایدههای خاص بدانید.