مدل بلوز بافتنی دخترانه خاص و دلبر ساده و طرحدار مدرن
فرنچ ناخن تیز + مدل های فرنچ ناخن تیز که فروردین امسال مد شده اند
فرنچ ناخن تیز فرنچ ناخن تیز + مدل های فرنچ ناخن تیز که فروردین امسال مد شده اند همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. فرنچ …
مدل لباس زنانه شیک و بلند و ساده و لاکچری
مدل لباس زنانه شیک مدل لباس زنانه شیک و بلند و ساده و لاکچری همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. یکی از نکات اساسی که می …
مدل آرایش جدید دخترانه و زنانه شیک و آرایش ملایم مجلسی صورت
مدل آرایش جدید مدل آرایش جدید دخترانه و زنانه شیک و آرایش ملایم مجلسی صورت همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. برای هرچه زیباتر شدن چهره …
مدل بلوز بافتنی دخترانه
مدل بلوز بافتنی دخترانه خاص و دلبر ساده و طرحدار مدرن همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
در میان آشفته بازار صنعت مد و پوشاک که درآن هر چند وقت یکبار یک تیپ و ظاهر و جنس خاص ترند میشود و چند صباح دیگر کلا از چشم می افتد ، لباس های بافتنی ، مثل بلوز های بافتنی دخترانه و پسرانه ، گپ ها ، تونیک ها و پلیور های بافتی یک استثنا هستند. چرا که سال ها و سال هاست که همه مال از لباس های بافتنی استفاده میکنیم که این روزها نه تنها از مد افتاده نیست بلکه هر روز بیشتر روی بورس میاید و محبوب تر میشود.
لباس های بافتنی شامل لباس های بافت با میل ، بافت با قلاب و بافت با ماشین های بافندگی میشود که هرکدام زیبایی ها و عیب و نقص های خودش را دارد ، بعضی کت و کلفت تر و نتیجتا گرم و نرم تر است و دیگری با وجود ظاهر شیک و دخترانه چندان گرم و مناسب پاییز و زمستان نیست .
با رعایت این نکات خیلی راحت میتوانید از بد شکل شدن و کهنگی لباس های بافتنی و گپ خود جلوگیری کنید. حتماً قبل از خرید بلوز بافتنی دخترانه یا پسرانه به بافت آن توجه کنید. لباس بافتنی باید دارای بافت سفت و محکمی باشد. بهتر است از خریدن لباسهای بافتنی که دارای بافت ضعیف هستند خودداری کنید چون بهسرعت فرم خود را از دست میدهند و گشاد میشوند.
پلیورها و ژاکتهای سنگین خود را بهجای آویزان کردن از چوبرختی، بپیچید و تا کنید تا مرتب و تمیز بمانند. در مورد پلیورها و بلوزهای سبک حتماً از چوبرختی و جا لباسیهای ابری و لایه دار استفاده کنید. از نگهداری لباس و ژاکت و گپ در درآورهای چوب سدر خودداری کنید چون این چوب به پشم و سایر پارچههای کشباف صدمه میزند.
بهطور منظم پرز دانهها را از روی لباس بافتنی خود بگیرید. پرزها براثر سایش، بیشتر در قسمتهای آرنج، زیر بغل و آستینها به وجود میآیند. میتوانید از یک تیغ اصلاح یا ریشتراش برقی کوچک برای برداشتن آنها استفاده کنید تا لباس بافتنی شما مانند روز اول تازه به نظر برسد.
یکی از سادهترین و بهترین روشها برای از بین بردن پرز لباسها مثل بافت و گپ ، استفاده از ماهوتپاککن است، ماهوتپاککن یک وسیله برس مانند است که برای برداشتن پرزهای روی کت و کلاه و لباس استفاده میشود و میتوانید آن را از فروشگاهها تهیه کنید.
اما اگر ماهوتپاککن در دسترس ندارید و لباس شما پرز گرفته، میتوانید بهسادگی یک ماهوتپاککن بسازید: یک مجله را لوله کنید و چسب پهن را به روشی دور آن بچسبانید که قسمت چسبندهاش رو به بیرون باشد. حالا شما یک ماهوتپاککن دستساز خواهید داشت و با گذاشتن آن روی لباس و یا درواقع بهنوعی غلتاندن آن روی لباس، از شر پرزها خلاص خواهید شد.
یا یک نوارچسب دور انگشت خود بچسبانید طوری که قسمت چسبنده آن رو به بیرون باشد. سپس انگشت خود را بر روی پرزها بگذارید و بردارید. به این شکل پرزها به چسب روی انگشت شما میچسبند؛ که این روش برای لباسهای با بافت ظریف، مثل شال یا روسری مناسب خواهد بود. البته مراقب باشید که چسب باعث خرابی بافت پارچه نشود.
لباس را کاملاً صاف پهن کنید. با ماشین ریش روی پرزها بکشید. تا همه پرزهای گلوله شده و از لباس کنده شود. استفاده از تیغ یکبارمصرف لباس خود را در یک سطح صاف پهن کنید و مثل حالتی که از ژیلت برای پوست خود استفاده میکنید. از آن کمک بگیرید و روی لباس خود بکشید تا همه پرزها بهراحتی از لباس برود. دقت کنید که تیغ را بهآرامی روی بافت بکشید. مراقب باشید نخ را نبرید، خصوصاً کنار درزها.
لباسهای بافتنی و گپ ها معمولاً از جنس پشم و یا ترکیب پشم با الیاف دیگر هستند که باعث گرم و نرم بودن آنها میشود. یک قانون کلی در مورد شستن لباسهای بافتنی و پشمی وجود دارد و آن این است که هرگز نباید این لباسها را با شویندههای آنزیم دار بشویید. علت آن این است که الیاف پشم بر پایه پروتئین هستند و این آنزیمها هم پروتئین را در خود حل میکنند درنتیجه شستن بلوز بافتنی پشمی با این شویندهها الیاف را از بین برده و لباس شمارا خراب خواهد کرد.
بهترین راه استفاده از شویندههای ملایم و فاقد آنزیم است که بهجای آنها هم میتوانید از مایع ظرفشویی یا شامپوی ملایم هم استفاده کنید. همچنین یادتان باشد که همیشه قبل از شستن لباس بافتنی، آن را کاملاً برگردانید و از روی چپ بشویید و زیپها و دکمهها را ببندید تا از گره خوردن آن جلوگیری کنید.
بهتر است لباسهای بافتنی ، گپ و پشمی خود را با دست بشویید اما شستن آنها در ماشین لباسشویی هم ممکن است، برای شستن بلوز بافتنی در ماشین لباسشویی به روش زیر عمل کنید:برای حفاظت بیشتر از لباس بافتنی خود در هنگام شستوشو در ماشین لباسشویی میتوانید آن را در یک کیسه بافتهشده قرار داده تا مقدار سطح تماس آن با لباسهای دیگر به حداقل برسد و اگر ماشین لباسشویی شما تنظیمات خاصی برای لباس پشمی دارد از آن استفاده کنید و یا از دور کند ماشین لباسشویی که با عبارت Hand Wash هم مشخص میشود بهره بگیرید.
اگر چنین تنظیماتی در ماشین لباسشویی شما وجود ندارد درجه سرعت آن را در پایینترین حالت ممکن قرار دهید چون چرخیدن سریع به الیاف پشمی بهشدت آسیب میزند. ضمنا شما میتوانید از نرمکنندهها استفاده کنید. نرمکنندهها به الیاف لباسهای بافتنی حالت لیزی میدهند. این حالت لیزی از ریشریش شدن الیاف لباس جلوگیری میکند.
قبل از اقدام به شستن بلوز بافتنی و پشمی ابتدا برچسب مراقبتی آن را بهدقت بخوانید و دما و روش مناسب شستشو را پیدا کنید سپس یک شوینده با فرمول مناسب که فاقد آنزیم بوده و ملایم باشد انتخاب کنید و فرآیند شستشو را انجام دهید. پس از پایان یافتن شستشو ترجیحاً از خشککن ماشین لباسشویی استفاده نکنید و لباس را از ماشین خارج کرده و با دست آرام فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
سپس آن را روی یک حوله تمیز پهن کنید و حوله را همراه با لباس رول کنید تا آب آن گرفته شود. ضمنا از آویزان کردن لباسهای بافتنی اجتناب کنید چون پشم خیس سنگین است و وزن زیادی را به الیاف لباس وارد میکند. لباس را افقی روی سطح یک حوله خشک قرار دهید تا بهتدریج و با جریان هوا خشک شود.
برای از بین بردن چروک لباسهای بافتنی و پشمی و گپ ها ، بهترین کار این است که اتو را روی درجه بخار قرار داده و با کمک بخار از راه دور چروک لباستان را برطرف کنید. درصورتیکه یکی از لباسهایتان خیلی چروک بود برای اتو کشیدن آن بهتر است از یک پارچه سفید کتان که با آب مرطوب شده استفاده کنید. این پارچه را روی لباس پشمی قرار دهید و با درجه کم لباستان را اتو کنید.
برای لباسهای بافتنی ظریف که امکان شستن آنها در ماشین لباسشویی وجود ندارد به این روش عمل کنید: یک تشت را با آب ولرم پرکنید و کمی شوینده ملایم فاقد آنزیم و یا مایع ظرفشویی یا شامپوی ملایم در آن بریزید. روی بسته شوینده را چک کنید و مقدار مناسب آن را برای حجم آب در نظر بگیرید.
بلوز بافتنی را در تشت قرار دهید و آرام داخل آن بچرخانید و با دست ماساژ دهید، روی نقاطی که لک شده یا کثیف شدهاند تمرکز بیشتری داشته باشید و سعی کنید آن قسمتها را بیشتر با شوینده و آب تماس دهید تا تمیز شوند. در صورت نیاز بازهم شوینده در تشت بریزید. وقتی از تمیز شدن لباس مطمئن شدید آن را با آب ولرم آبکشی کنید سپس به روشی که در قسمت قبلی گفته شد آن را روی حوله خشککنید.