تزیین ژله لیوانی شیک و ساده مجلسی و رنگی رنگی
مدل مانتو جلو باز کوتاه دخترانه + زیباترین مانتوهای خاص دخترانه را اینجا ببینید
مدل مانتو جلو باز کوتاه دخترانه مدل مانتو جلو باز کوتاه دخترانه + زیباترین مانتوهای خاص دخترانه را اینجا ببینید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار …
مدل آرایش چشم ساده دخترانه و مدل چشم و ابرو ساده
مدل آرایش چشم ساده مدل آرایش چشم ساده بسیار محبوب است.برای چشم های گود از رنگ های کمرنگ استفاده کنید .ثبل از آرایش یک کرم دور چشم خوب تهیه کنید و می …
مدل مانتو کتی شیک زیبا ساده لاکچری با استایل های امروزی و جدید
مدل مانتو کتی شیک مدل مانتو کتی شیک زیبا ساده لاکچری با استایل های امروزی و جدید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. کلمه مانتو (manteau) …
تزیین ژله لیوانی
تزیین ژله لیوانی شیک و ساده مجلسی و رنگی رنگی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود اگر قالب سیلیکونی دارید آنرا را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید..اگر قالب پلاستیکی دارید خیلی کم با پنبه روغن مالی کنید کفایت میکنه.
برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالبهای سیلیکونی هستند.. اگه میخوایید ژله ساده درست کنید برای اینکه طعم ورنگ ژله خوب باشه به ازای هربسته ژله دولیوان اب جوش بریزید دیگه اب سرد نریزید..ژله ای که فقط با ابجوش درست میکنین شفافتر وزیباتر هم میشه.. اگه برا درست کردن ژله خیلی عجله دارین بجای یه لیوان آب سرد چندتا قالب یخ تو ژلتون بریزین.
یا اینکه مقدار ابجوش ومقدار اب سرد رو کم کنین..واینکه بجای قرار دادن ژله تو یخچال از فریزر کمک بگیرین.. باآماده کردن همه ژله ها میتونید لایه ی دوم به بعد روباخیال راحت رویه لایه قبلی بریزید وچون دردمای محیط موندن وخنک شدن پس زمان بستن لایه ها هم کاهش پیدامیکند تو یه ژله بستنی طبقاتی عاالی باید حواستون باشه که لایه ژله هاتون فقط نیمبند بشه ..وگرنه اگه کامل ببنده وشما لایه بعدی رو بریزین بعد اماده شدن لایه ها از هم جدا میشن..
برای تهیه ژله های تک نفره می توانید از لیوان و جام و … استفاده کنید که تهیه ژله در لیوان و جام یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از مهمان ها می باشد.ایده های متنوعی برای تزیین ژله در جام وجود دارد که هر یک باعث می شوند ژله شما زیبایی بیشتری یابد.تهیه ژله در جام و لیوان می تواند یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از مهمان باشد.
توجه داشته باشید که می توانید ژله را به صورت چند رنگ یا تک رنگ در لیوان یا جام تهیه نمایید سپس تزییناتی خاص را برای این نوع دسر داشته باشید همچنین در صورت تمایل می توانید ژله لیوانی را به صورت ژله میان تهی تهیه نمایید که این مدل ژله بدون داشتن دیزاینی خاص دارای ظاهری ایده آل و جذاب می باشد.
شما می توانید این ژله را در هر مراسمی تهیه کنید. همچنین می توانید آن را در مدل ها و رنگ های مختلف از جمله مورب یا لایه لایه و طرح دار درست کرد، فقط کافی است ذوق و سلیقه این کار را داشته باشید تا یک اثر هنری خوشمزه خلق کنید
رنگ ژله ها را می توانید متناسب با مناسبت ها و تم های مهمانی ها هماهنگ کنید. ژله از ژلاتین تشکیل شده است که حاوی پروتئین می باشد. اما بهتر است بدانید که ژلاتین برای استحکام استخوان و به خصوص افراد سالخورده و هم برای کودکان مفید می باشد.
ژله بستنی همانطور که از نام آن پیداست از ترکیب بستنی و ژله تشکیل شده و با نام ژله لایهای نیز شناخته میشود، تنوع رنگی این ژله بستنی لیوانی به قدری زیاد است که میشود مطابق سلیقه تمامی افراد خانواده آن را طبقه بندی و درست کرد.
برای درست کردن ژله بستنی ساده آن هم در لیوان میتوانید از ۶ الی ۷ بسته ژله در طعم های مختلف استفاده نمایید.اگر یک ژله بستنی لیوانی چند لایه میخواهید اصلا نگران نباشید چون نه سخته نه پیچیده، خیلی راحت با رعایت چند ترفنده ساده یک ژله بستنی خوشمزه و رنگارنگ خواهید داشت.
برای شروع ابتدا باید بستنی وانیلی را از فریزر خارج کرده و اجازه بدهید هم دما با محیط شود، اینکار برای این انجام میشود که بستنی کاملا نرم شود.برای مخلوط کردن پودر ژله و آب جوش ابتدا باید کتری را آب کرده و اجازه بدهید آب آن جوش بیاید، در ادامه بسته بندی ژله را باز کرده و هر کدام را به صورت جداگانه در ظرف های گود ریخته و منتظر جوش آمدن آب خواهیم ماند.
بهتر است کاسه های استیل برای این کار انتخاب کنید، پس از جوش آمدن آب یک پیمانه سرخالی از آب جوش را با پودر ژله ترکیب کنید و کاسه استیل را روی بخار آب قرار بدهید و به روش بنماری پودر ژله را در آن حل کنید. پس از آن که ژله به خوبی در آب حل شد نوبت به آن میرسد تا آن را کنار بگذارید و اجازه بدهید هم دمای محیط شود.
در این مرحله بستنی نرم را که هم دمای محیط است به ژله حل شده در آب اضافه نموده و به خوبی هم میزنید و ژله و بستنی را یکدست میکنید. در نهایت کمی از آن را برای لایه زیر ۴ لیوان تان انتخاب کرده و به میزان مشخصی در هر لیوان خواهید ریخت.
در نهایت لیوان ها را به مدت پانزده الی بیست دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کمی خود را بگیرد. هر چه دمای یخچال پایین تر باشد این اتفاق زودتر خواهد افتاد و ژله سفت میشود، در نهایت به همان روش بالا رنگ های دیگر را نیز ترکیب کرده و لایه لایه به لیوان اضافه میکنید و هر بار به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه فرصت میدهید تا ژله خود را بگیرد تا هنگام اضافه کردن ژله بعدی با هم ترکیب نشود.
در آخر پس از آن که از گرفتن تمامی لایه ها مطمئن شدید نوبت به آن میرسد که روی ژله لیوانی تان را با میوه های دلخواه خود تزیین نمایید. اگر از لیوان استفاده نکردید میتوانید کف قالب تان را به خوبی چرب کنید تا در نهایت ژله بستنی به راحتی خارج شود.
هنگام اضافه کردن لایه دوم بر روی لایه اول اجازه بدهید تا کمی ژله دوم کمی خنک شود و به صورت دورانی آن را بر روی لایه اول بریزید، در تمامی مراحل لایه لایه کردن ژله از روش دورانی و خنک شدن ژله استفاده کنید چرا که روش نقطه ای ممکن است سطخ رویه ژله شما را خراب کند.
برای اینکه ژله مجلسی تری داشته باشید میتوانید از تعداد لایه های بیشتری استفاده نمایید تا ظاهر ژله بستنی شما زیباتر شود. بریده بریده شدن بستنی هنگام اضافه کردن آن به ژله به دلیل داغ بودن ژله است، با این حساب به هیچ عنوان بستنی نرم و هم دمای محیط را به ژله داغ اضافه نکنید و فرصت بدهید تا ژله کمی با دمای محیط یکی شود و پس از آن بستنی را به آن اضافه کنید.
برای درست کردن ژله بستنی قلبی تنها کافیست از یک قالب به شکل قلب استفاده کنید، به طور کلی اگر شکل خاصی را برای ژله تان در نظر دارید میتوانید تا جای امکان با قالب های متنوع آن را اجرایی نمایید. فقط فراموش نکنید که کف و دیوارهای قالب را به خوبی چرب کنید. بستنی مورد نیاز برای ژله بستنی باید حالتی روان داشته باشد، به این معنی که نباید نه خیلی یخ زده و نه کاملا آب شده باشد. میتوانید با استفاده از چند رنگ متفاوت ژله بستنی رنگین کمانی داشته باشید.
ژله آلوئه ورا گزینه مناسبی برای درست کردن ژله بستنی خرده شیشه ای است. در هر لایه از ژله تان میتوانید از فالوده یا پاستیل برای تزیین و خوشمزه تر کردن آن استفاده نمایید. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای تهیه ژله فالودی میتوانید ژله، آب و فالوده را ترکیب کرده و در نهایت اجازه بدهید تا به خوبی بگیرد و در نهایت ژله بستنی را به لایهی روی آن اضافه کنید. اگر دوست دارید میتوانید بستنی معمولی را کمی اب کنید و در نهایت روی ژله تا بریزید و اجازه بدهید در یخچال ببندد، به همین راحتی لایه ی روی ژله شما بستنی خواهد بود که بسیار جذاب و جدید است.