تزیین شله زرد با گل محمدی + زیباترین طرح ها برای تزیین شله زرد که همه را متحیر می کند
مدل بلوز شلوار دخترانه دوختنی ابروبادی و تابستانی و مجلسی
مدل بلوز شلوار دخترانه دوختنی مدل بلوز شلوار دخترانه دوختنی ابروبادی و تابستانی و مجلسی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. شاید شما هم افرادی را دیده …
عکس آرایش عروس با سبک های متنوع لایت شاین جذاب ترند و بی نظیر
عکس آرایش عروس عکس آرایش عروس با سبک های متنوع لایت شاین جذاب ترند و بی نظیر در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. همه عروس خانم ها …
تزیین طلا با گل طبیعی و حلقه ی عروس با ایده های شیک خاص و لاکچری
تزیین طلا با گل تزیین طلا با گل طبیعی و حلقه ی عروس با ایده های شیک خاص و لاکچری در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. جا …
تزیین شله زرد با گل محمدی
تزیین شله زرد با گل محمدی + زیباترین طرح ها برای تزیین شله زرد که همه را متحیر می کند همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
یکی از پرطرفدارترین انواع دسر ایرانی و سنتی، شله زرد می باشد که مواد اصلی آن برنج و شکر و زعفران است و ویتامین هایی از جمله A، B، C ، کلسیم، آهن و آنتی اکسیدان را در برگرفته است. پیشینه شله زرد به شهر کرمان و به زمانی بر می گردد ابراهیم خان ظهیر الدوله (حاکم وقت کرمان) شله زرد را به عنوان یک دسر مفید بین مردم پخش کرد، از اینرو نام دیگر شله زرد را ابراهیم خانی نیز نامیده اند که خیلی اوقات افراد به عنوان نذری تهیه می کنند و تزیین شله زرد نذری یکی از دغدغه های آنهاست. در این مطلب همراه ما باشید تا تعدادی عکس تزیین شله زرد نذری را با شما به اشتراک بگذاریم.
تزیین شله زرد با پسته، با گل محمدی، با دارچین، با خلال بادام، یا شابلون و یا بدون شابلون امکان پذیر است. با توجه به مواد و وسایلی که در دسترس شماست می توانید تزیین شله زرد نذری را به بهترین شکل انجام دهید.
مواد لازم برای تهیه شله زرد برنج ۱ پیمانه آب ۶ پیمانه شکر ۲ پیمانه خلال بادام ۱/۴ پیمانه کره گیاهی ۵۰ گرم زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان گلاب ۱/۲ پیمانه هل ساییده ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه
طرز تهیه یک شله زرد مجلسی برنج شله زرد بهتراست نیم دونه و حتما ایرانی باشد، اما میتوانید از برنج کامل هم استفاده کنید که فقط کمی زمان پختش بیشتر شده و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری میبرد. برنجی را که از شب قبل خیس کرده ایم با مقدار آب گفته شده روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. حرارت را بعد از به جوش آمدن ملایم کنید تا برنج به آرومی پخته و خودش رو باز کند. نکته مهم این است که بگذارید برنج کاملا پخته شود و به اصطلاح وا بره.
بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر را اضافه میکنیم. بعد کره و زعفران و هل را که از قبل آماده کرده ایم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا شله زرد به اصطلاح جا بیفتد. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیرد و توجه کنید که حرارت همچنان باید ملایم باشد. کل مراحل طبخ برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشد. زمانی که حس کردید غلظتش کافیست میتوانید گلاب و هل را اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.
در مرحلهی آخر خلال بادامهایی که از قبل خیس کرده اید را اضافه کنید. البته می توانید خلال بادام را فقط برای تزیین استفاده کنید. نکتهای که برای طبخ شله زرد باید رعایت کنید این است که، حتما شکر را بعد از پختن برنج اضافه کنید. اگر در آخرین مراحل احساس کردید آب شله زرد کم است میتوانید مقداری آب اضافه کنید و اگر هم رقیق بود اجازه دهید تا آب اضافی آن بخار شود. اما توجه کنید که اگر حرارت ملایم باشد در طول طبخ، این مقدار آب مناسب است.
از آنجایی که شکر با حرارت دیدن کمی آب میاندازد بلا فاصله بعد از اضافه کردن شکر مقداری از آب شله زرد بیشتر شده، پس این نکته را هم حتما در نظر داشته باشید و قبل از آن آب اضافه نکنید. میزان غلظت شله زرد باید به حدی باشد که اگر مقدار کمی از آن را درون بشقاب ریختید کاملا پخش نشود و کمی قوام داشته باشد. توجه کنید؛ زمانی که شله زرد را برای دسر استفاده میکنید بهتر است کاملا سرد سرو شود.
نکات حرفهای برای شله زردهای نذری نکته مهمی که باید توجه کنید این است که این مدل طبخ برای شله زردهایی با مقدار کم مناسب بوده وبرای شله زردهای با مقدار زیاد و به عبارتی برای نذری بهتر است اولا نسبتها را به این صورت زیاد کنید که شکر دو برابر برنج شود و آب پنج برابر آن. اگر مقدار شله زرد نذری زیاد باشد باید برنج را از قبل خیس کرده باشیم. حد اقل برنج رو سه چهار ساعت خیس کنید.
برای تزیین شله زرد میتوانید از پرک یا خلال بادام و پسته و دارچین و همچنین گل سرخ استفاده کنید. اما چون طبع کلی شله زرد به دلیل برنج سرد است، گرمای دارچین معتدلش میکند. انواع و اقسام تزیین شله زرد تزیین شله زرد با دارچین یکی از مواد غذایی که برای تزیین شله زردها میتواند مورد استفاده قرار بگیرد و به خوشمزه شدن آن کمک میکند، دارچین است.
این پودر خوشمزه میتواند معجزه گری باشد در دستان شما، شما میتوانید با تکیه بر استعداد و هنر درونی تان و پودر دارچین انواع و اقسام طرحها را روی شله زردهای پیاده کنید، حتی میتوانید از قالبهای مخصوص هم برای این کار استفاده کنید.
تزیین شله زرد با دارچین و گل محمدی ترکیب رنگها در زیبایی سفره شما بسیار تاثیر گذار است. پس سعی کنید در تزیین شله زرد از انواع مواد که رنگهای متنوع و دوست داشتنی دارند استفاده کنید. مثلا برای تزیین شله زردها علاوه بر دارچین میتوانید از پودر پسته وگل محمدی هم استفاده کنید که علاوه بر زیبایی ظاهری که به آن میبخشد طعم آن را نیز بی نظیر میکند.
ظرفهای زیبا برای شله زرد گاهی هم انتخاب یک ظرف مناسب برای شله زردها از هزار تا تزیین هم کاربردیتر است. شله زردها همان طور که از اسمشان پیدا است، دارای رنگ زرد هستند پس بهترین ظرفهایی که به آنها اجازه جلوه گری میدهد، ظرفهای آبی رنگ هستند که شما میتوانید از آنها استفاده کنید تا سفره افطارتان جلوهای ناب و زیبا داشته باشد.
یکی دیگر از چیزهایی که میتواند به شما در تزیین شله زردها کمک کند، خلال پسته و بادام است. با خلال پسته و بادام انواع و اقسام طرحها را میتوانید روی شله زردها پیاده کنید و از آنها لذتت ببرید. شله زردهای قالبی برای تزیین شله زردها میتوانید از قالب هم استفاده کنید، در بازار انواع و اقسام قالبها وجود دارد از ساده گرفته تا طرح دار و فانتزی که میتوانید آنها را تهیه کنید و برای تزیین شله زردها از آنها استفاده کنید.
” تزیین شله زرد ” پودر دارچین از انواع مواد غذایی است که برای زیبا سازی روی شله زرد مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می توانید برای دیزایین شله زرد از قالب های مخصوص که برای تزئین حلوا و شله زرد مورد استفاده قرار می گیرد استفاده کنید. همان طور که خدمتتان عرض کردیم ما برای شما همراهان عزیز در این مطلب انواع طرح های مدل تزیین شله زرد فراهم اورده ایم.
برای درست کردن شله زرد زعفرانی مجلسی به مقدار زیاد نسبت ها به این ترتیب زیاد می شوند: مقدار شکر دو برابر برنج می شود و مقدار آب پنج برابر برنج. هر مقداری که می خواهید شله زرد درست کنید این نسبت ها را به یاد داشته باشید و رعایت کنید. برای اینکه شله زردتان قوام داشته باشد و آب نیندازد، بعد از کامل شدن مواد می توانید یک شعله پخش کن بگذارید زیر دیگ و بگذارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمانه تا تمام آب آن کشیده شود. برای اینکه پودر هل سیاه است و رنگ شله زردتان را تغییر می دهد بهتر است پودر هل را مستقیماً داخل شله زرد نریزید.
ریشههای دوران باستان: شله زرد ریشههای عمیق در دوران باستان دارد. این دسر ایرانی در قرون پیش از میلاد نمادی از تنوع و غنای مواد طبیعی این سرزمین بود. مردمان باستان از موادی همچون عسل، زرشک، عصارههای میوهها و گیاهان معطر برای تهیه شله زرد استفاده میکردند. این دسر به عنوان یک غذای ترش و شیرین مورد توجه بود و به باور آنها، خواص درمانی و قدرتی داشت که برای سلامتی بدن بسیار مفید بود.
در دوران اسلامی: با آمدن اسلام به ایران، شله زرد به عنوان یک دسر محبوب و نذری در مراسمات مذهبی و اجتماعی جای خود را پیدا کرد. این دسر به تدریج به عنوان نمادی از تواضع و بزرگواری در جشنوارهها و مناسبتهای مذهبی مورد استفاده قرار گرفت.
از دوران سلطنتی تا امروز: در دوران سلطنتی و با ظهور حکومتهای مختلف در ایران، شله زرد به عنوان یکی از ویژگیهای فرهنگی و مذهبی کشور تثبیت شد. امروزه، این دسر به عنوان یک نماینده از فرهنگ ایران به جهانیان معرفی میشود و جزء دلایلی است که ایران به عنوان یک مقصد گردشگری فرهنگی مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.