تصاویر عجیب و حیرت انگیز از برف کوهرنگ
مدل طراحی ناخن پا + شیک ترین و جدیدترین دیزاین های خاص
مدل طراحی ناخن پا مدل طراحی ناخن پا + شیک ترین و جدیدترین دیزاین های خاص همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. کاشت ناخن پا به …
مدل مو کوتاه زنانه و جدید و مجلسی تیکه تیکه برای صورت گرد
مدل مو کوتاه زنانه مدل مو کوتاه زنانه و جدید و مجلسی تیکه تیکه برای صورت گرد در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. اگر برای تغییر آماده …
تزیین ظرف شیرینی خواستگاری + مدل های زیبا و خاص تزیین ظرف شیرینی
تزیین ظرف شیرینی خواستگاری تزیین ظرف شیرینی خواستگاری + مدل های زیبا و خاص تزیین ظرف شیرینی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مراسم خواستگاری و …
برف کوهرنگ
تصاویر عجیب و حیرت انگیز از برف کوهرنگ همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
*کوهرنگ در وضعیت اضطراری*
اکبری، فرماندار شهرستان کوهرنگ:
با توجه به بارشهای سنگین برف در کوهرنگ، این شهرستان در وضعیت اضطراری قرار گرفت.
وضعیت اضطراری در کوهرنگ، ارتفاع برف در کوهرنگ چهارمحال و بختیاری به سه متر رسیده و بارش همچنان ادامه داره !
وزیر کشور: حجم برف در منطقه کوهرنگ بسیار بالاست، در برخی مناطق تا سه متر و در برخی مناطق که بهمن آمده ارتفاع به ۲۰ هم رسیده است. عملیات امدادرسانی با قدرت شروع شده و در حال حاضر مشکلی نداریم. بازگشایی راههای روستایی در کوهرنگ امکان پذیر نبود و از خوزستان و لرستان برای بازگشایی راهها اقدام شد.
در پی بارش سنگین برف در شهرستان کوهرنگ که در روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۲۵ و ۲۶ بهمن ۱۴۰۱به اوج خود رسید، ارتفاع برف در برخی مناطق به سه متر و نیم و در مناطق مرتفع به شش متر رسیده و وضعیت این منطقه بحرانی اعلام شده است.
شهرستان کوهرنگ در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شهرکرد، مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
سازمان هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری روز چهارشنبه ۲۶ بهمن با اعلام این خبر اعلام کرد در حال حاضر بارش باران هم آغاز شده است و امکان دارد که مشکلات در این شهرستان دوچندان شوند.
ساکنان شهرکرد، کوهرنگ و روستاهای اطراف میگویند خانهها زیر بار سنگینی برف نشسته بر بامها در حال فرو ریختن هستند و مردم مستاصل ماندهاند. این در حالی است که هیچ اقدام موثری هم برای
نماینده کوهرنگ:
حجم برف در حدی است که دیگر با بولدوزر، لودر و گریدر هم نمیشود برخی راهها را باز کرد.
قدرت الله حمزه نماینده مردم اردل، فارسان و کوهرنگ در مجلس، با بیان اینکه درخواست کردیم وسایل بیشتر و جدیدتری در اختیار استان قرار گیرد.
حجم برف در حدی است که دیگر با بولدوزر، لودر و گریدر هم نمیشود برخی راهها را باز کرد. از دیشب رایزنیها صورت گرفته تا یکسری وسایل
بارش #بیسابقه و شدید #برف در شهرستان #کوهرنگ سبب قطع راه بسیاری از روستاها و #تخریب منازل روستایی شده است؛ ارتفاع برف در مناطق شهری کوهرنگ تا ۳.۵ متر و در ارتفاعات و مناطق
شهرستان کوهرنگ پهناورترین شهرستان استان چهارمحال و بختیاری است. مرکز این شهرستان، شهر چلگرد است. شهرستان کوهرنگ به دلیل وجود زردکوه(دومین قله مرتفع زاگرس)، سرچشمه زاینده رود، کارون و دز می باشد. منطقه کوهرنگ از سردترین مناطق ایران است که ارتفاع برف در این منطقه در برخی از سال ها به چند متر می رسد و به پایتخت برفی ایران شهرت دارد.
مردم این شهرستان بختیاری هستند و با گویش بختیاری از زبان لری سخن میگویند. نام این شهرستان در گویش بختیاری از زبان لری به صورت ”’کُهرَنگ”’ تلفظ میشود و بنابر نظر بعضی تاریخ نگاران نام رودخانه ی ‘کارون’ به سبب سرچشمه گرفتن از این شهرستان انتخاب شده است.
شهر چلگرد، مرکز شهرستان در ۸۵ کیلومتری شهرکرد واقع شدهاست. طبیعت بکر و دست نخورده منطقه به همراه جاذبههای گردشگری بینظیر، سالیانه گردشگران بسیاری را از سراسر کشور و حتی دنیا به سوی این شهرستان هدایت میکنند.
در ضمن ۱۰ درصد از کل آبهای کشور از جمله سرچشمه سه رودخانه بزرگ و حیاتی یعنی زاینده رود، کارون و دز در این شهرستان و از قلل سر به فلک کشیده زردکوه بختیاری سرچشمه میگیرند.
اصغر کریمی(مردم شناس ایرانی) و ژان پی یر دیگار(مردم شناس فرانسوی) در سال ۱۳۴۹ شمسی به کوهرنگ آمدند. کتاب وی با نام «سفر به دیار بختیاری» که در سال ۱۳۶۸ چاپ شده، از مهمترین کتاب های علمی برای مطالعه این شهرستان در سالهای قبل از انقلاب اسلامی ایران است.
اصغر کریمی در کتاب سفر به دیار بختیاری می نویسد: در ۲۴ خرداد ۱۳۴۹ کلی شتر در چلگرد دیدیم که تعجب کردیم و به پرس و جو نشستیم. مقدمتا فهمیدیم که این شتردارها از اردکان یزد برای تعلیف شترها به این حدود می آیند. هر سال سه ماه تابستان را در این حدود می چرانند و شترهای پروار به یزد بر می گردانند و به قصابی می دهند.این منطقه طولانی است. می گفتند در حدود ۵۰ سال پیش سر سال حدود هزار نفر شتر به این منطقه می آمد و از هر شتر حدود ۵۰ ریال به طایفه بابااحمدی و بابادی ها می رسید که بالمناصفه تقسیم می کردند. عده دیگر از این شتردارها مال غلامخواست شیراز بودند هم شتردار هستند و هم گله دار.