تزیین لازانیا + زیباترین تزیینات روی لازانیا با ابتکارات بهترین سر آشپزهای ایران
تزیین قورمه سبزی + زیباترین مدل های تزیین قورمه سبزی که تاکنون دیده اید
تزیین قورمه سبزی تزیین قورمه سبزی + زیباترین مدل های تزیین قورمه سبزی که تاکنون دیده اید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. قورمه سبزی یکی …
تزیین سبزی خوردن با ایده های خلاقانه برای مهمانی ها و مجالس
تزیین سبزی خوردن تزیین سبزی خوردن با ایده های خلاقانه برای مهمانی ها و مجالس همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. همه ما کم و بیش …
نکات آش جو
نکات آش جو نکات آش جو + ۱۷ ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو در سایت چلو گوشت. آش جو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل است که معمولا در فصول سرد …
تزیین لازانیا
تزیین لازانیا + زیباترین تزیینات روی لازانیا با ابتکارات بهترین سر آشپزهای ایران در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
لازانیا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی در بین ایرانیان است که روش پخت اصلی آن در فر میباشد، اما لازانیا بدون فر نیز روشهایی دارد تا بتوانید با هر امکاناتی این غذای لذیذ و خوشمزه را برای خانواده بپزید و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا بدون فر=لازانیا۲۵۰ گرمی/ گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم /پنیر موزارلا۱۵۰ گرم/ قارچ۱۰۰ گرم/ پیاز متوسط۲ عدد /فلفل دلمه ای سبز۱ عدد /سیر۲ حبه /رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری/ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره به مقدار لازم.
در اولین مرحله از طرز تهیه لازانیا بدون فر باید فلفل دلمهای و قارچ را به قطعات کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. بعد پیازها را رنده کرده یا نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید سپس سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید.
بعد از کمی تفت دادن، گوشت چرخکرده را به سیر و پیاز اضافه کنید. گوشت چرخکرده را خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سرخ شود. قارچ و فلفل دلمهای را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.حالا پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زیره به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
در این مرحله از طرز تهیه لازانیا بدون فر یک کاسه بزرگ را با آب جوش پر کنید و ورقههای لازانیا را به مدت ۵ دقیقه در ظرف بگذارید تا نرم شوند. بهتر است ورقههای لازانیا را یکی یکی در ظرف بچینید تا وقتی نرم شدند به هم نچسبند.
در این مرحله از طرز تهیه لازانیا بدون فر باید یکی از ورقه های لازانیا را کف ظرف گذاشته و پنیر موزارلا و مواد را روی ورقه لازانیا بریزید و با پشت قاشق صاف کنید تا در تمام قسمتهای ورقه لازانیا به طور یکنواخت پخش شود. حالا روی مواد پنیر موزارلا بریزید و یک ورقه لازانیا را روی آن قرار دهید.
به همین ترتیب ظرف را با ورقههای لازانیا، پنیر موزارلا، مواد و پنیر موزارلا پر کنید. بعد آن را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم گاز بپزید.لازانیای داخل قابلمه معمولا به خوبی لازانیا داخل فر در میآید و شاید تنها تفاوتش این باشد که لایه پنیری روی لازانیا در این حالت برشته نمیشود اما رعایت نکات و فوتوفنها میتواند به شما کمک کند لازانیای کامل و خوشمزهایتر داشته باشید.
برای اینکه لازانیای شما بافت نرمی داشته باشد میتوانید سس بشامل استفاده کنید و یا سسی که برای لازانیا استفاده میکنید را از حالت معمولی رقیقتر کنید تا کاملا همه جای ورقههای لازانیا را در بر بگیرد و به این ترتیب هم بافت لازانیا نرمتر شود و هم ورقههای لازانیا خوشمزهتر شوند.
طرز تهیه لازانیا با سس بشامل دقیقا مثل روش بالاست فقط در آن سس بشامل را که شامل آرد، شیر، کره و نمک و فلفل است را آماده کنید و در لایههای مختلف لازانیا بریزید.بهتر است برای طرز تهیه لازانیا بدون فر و در قابلمه حتما در مرحله پخت روی در قابلمه دمکنی بگذارید. بخصوص اگر از تابه معمولی استفاده میکنید.
برای تهیه لازانیا بدون فر هم میتوانید از قابلمه استفاده کنید، هم ماهیتابه دو طرفه یا حتی اگر دوست دارید در توستر آن را تهیه کنید. در طرز تهیه لازانیا با ماهیتابه دو طرفه بهتر است برای این که لازانیا خشک نشود حتما یک لایه سیب زمینی نازک کف ماهیتابه بگذارید و بعد روی آن لازانیا را بچینید و باقی موارد را استفاده کنید.
همانطور که دیدید ما در لازانیا گوشت چرخکرده استفاده کردیم اما اگر گیاهخوار هستید میتوانید گوشت چرخ کرده را حذف کنید و به جای آن سویا بریزید و حتی برای تهیه سس بشامل از شیر گیاهی استفاده کنید.
برای تهیۀ لازانیا در توستر کافی است لایههای لازانیا را در یک ظرف مستطیلی از جنس پیرکس بچینید و سپس ظرف را روی سینی توستر بگذارید. زمان را روی ۳۰ دقیقه و حرارت را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید. هر دو المنت بالا و پایین لازم است که روشن باشند، اما برای طلایی شدن روی لازانیا، دو الی سه دقیقۀ آخر تنها المنت بالایی را روشن نگهدارید.
در ماکروفر در این روش هم باید مانند دیگر روشها لایههای لازانیا و سس گوشتی و بشامل را روی هم در یک ظرفی که بتوان در ماکروفر گذاشت بچینید و بعد آن را به مدت ده دقیقه با قدرت ۹۰۰ وات یا صد درصد داخل ماکروفر بگذارید. اگر ماکروفر شما پایۀ گریل دارد میتوانید از آن برای طلایی شدن روی لازانیا استفاده نمایید و گریل ماکروفر را ۳ الی ۵ دقیقه روشن کنید.
برای تهیۀ لازانیا میتوان به جای گوشت چرخکرده از مرغ و یا سویا چرخکرده هم استفاده کرد. برای درست کردن لازانیا بدون فر بهتر است از لازانیا پیش پخت استفاده نشود و مثل ماکارونی حتما ورقههای لازانیا نیز آبکش شوند. اگر از لازانیا پیش پخت استفاده میکنید حتما سس گوشتی را رقیقتر از روی گاز بردارید تا لازانیا را نرم کند.
زمان دقیقی برای آبکش کردن لازانیا وجود ندارد ولی میزان نرمی آن باید مثل ماکارونی باشد، یعنی از بیرون نرم و از داخل مقداری سفت. برای لایههای پنیری علاوه بر پنیر پیتزا میتوانید از پنیر ورقهای هم استفاده کنید. به طور کلی استفاده از ترکیب پنیرها مثل موزارلا، گودا، پارمزان و مواردی این چنین باعث لذیذ و خوشمزهتر شدن لازانیای شما میشود.
آب سس گوشتی باید تقریباً کشیده شود و نباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد. بعد از اینکه روی ورقههای لازانیا آب سرد گرفتید میتوانید آنها را روی یک حوله یا پارچۀ تمیز بچینید تا هم توی آبکش به هم نچسبند و هم کاملاً خشک شوند.
اگر بعد از ۲۰ دقیقه که لازانیای شما روی اجاق بود احساس کردید برای پخت بهتر نیاز به بخار است، میتوانید خیلی کم آب گرم کف قابلمه بریزید. توجه داشته باشید که حتماً آن را کنارۀ قابلمه بریزید و نه روی خود لازانیا تا فقط کف قابلمه مرطوب شود.
بعد از دم کشیدن لازانیا بهتر است چند دقیقهای فرصت دهید تا سرد شود و بعد آن را سرو کنید، چرا که اگر بلافاصله بعد از برداشتن از اجاق گاز و داغ داغ برش دهید ممکن است از هم بپاشد و شکل ظاهریاش را از دست بدهد.برای سرو کردن آن میتوانید پنیر پارمزان را رویش رنده کرده و از برگ ریحان استفاده نمایید.