;
سیاه دانه را چگونه بخوریم - السن

روزانه چقدر دارچین مصرف کنیم

روزانه چقدر دارچین مصرف کنیم ۱٫ خواص بی‌نظیر دارچین: دارچین ادویه‌ای خوش‌عطر و طعم است که قرن‌هاست در طب سنتی و آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادویه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیبات …

خواص گریپ فروت با عسل

خواص گریپ فروت با عسل ۱. تقویت سیستم ایمنی: گریپ فروت سرشار از ویتامین C است که به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی عمل کرده و سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری‌ها …

خواص جوانه نخود چیست

خواص جوانه نخود چیست خواص جوانه نخود ۱٫ پیشگیری از سرطان: جوانه نخود سرشار از فولات، آنتی‌اکسیدان‌ها و بتاکاروتن است. فولات در تولید و حفظ سلول‌ها و محافظت از DNA نقش دارد. …

سیاه دانه را چگونه بخوریم

سیاه دانه را می توان به روش های مختلف مصرف کرد:

به صورت کامل:

  • می توانید یک قاشق چای خوری سیاه دانه را صبح ناشتا به همراه یک لیوان آب میل کنید.
  • می توانید سیاه دانه را آسیاب کرده و به عنوان ادویه به غذاهای خود اضافه کنید.
  • می توانید سیاه دانه را دم کرده و به صورت چای بنوشید.

به صورت پودر:

  • می توانید پودر سیاه دانه را با عسل مخلوط کرده و به صورت عجین میل کنید.
  • می توانید پودر سیاه دانه را به ماست یا دوغ خود اضافه کنید.
  • می توانید از پودر سیاه دانه برای پخت نان و شیرینی استفاده کنید.

به صورت روغن:

  • می توانید از روغن سیاه دانه به عنوان روغن ماساژ استفاده کنید.
  • می توانید روغن سیاه دانه را به موها و پوست خود بزنید.
  • می توانید از روغن سیاه دانه در آشپزی استفاده کنید.

نکات:

  • افراد با طبع گرم و خشک باید در مصرف سیاه دانه احتیاط کنند.
  • زنان باردار و شیرده باید قبل از مصرف سیاه دانه با پزشک خود مشورت کنند.
  • مصرف بیش از حد سیاه دانه می تواند منجر به اسهال و استفراغ شود.

میزان مصرف توصیه شده:

  • یک تا دو قاشق چای خوری سیاه دانه در روز برای اکثر افراد کافی است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.