;
سیاه دانه در شیردهی - السن

نحوه مصرف ویتامین b6

نحوه مصرف ویتامین b6 ۱٫ ویتامین B6 چیست؟ ویتامین B6 یا پیریدوکسین، یکی از ویتامین‌های گروه B است که نقش مهمی در عملکرد سیستم عصبی، تولید گلبول‌های قرمز و متابولیسم پروتئین دارد. …

آب انار و دیابت

آب انار و دیابت ۱٫ آب انار، نوشیدنی باستانی با خواص درمانی آب انار، این نوشیدنی باستانی و خوش‌طعم، علاوه بر طعم دلچسب، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که …

خواص زعفران در دوران بارداری

خواص زعفران در دوران بارداری خواص زعفران در دوران بارداری: کاهش تهوع صبحگاهی: زعفران با تسکین دستگاه گوارش، به کاهش حالت تهوع و استفراغ دوران بارداری کمک می‌کند. تقویت روحیه و کاهش …

سیاه دانه در شیردهی

اطلاعات کافی در مورد ایمنی مصرف سیاه دانه در دوران شیردهی وجود ندارد. به همین دلیل، احتیاط در مصرف آن در این دوران توصیه می شود.

برخی از عوارض احتمالی مصرف سیاه دانه در دوران شیردهی عبارتند از:

  • کاهش تولید شیر
  • آلرژی در نوزاد
  • مشکلات گوارشی در نوزاد

اگر قصد مصرف سیاه دانه در دوران شیردهی را دارید، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید. آنها می توانند با توجه به شرایط شما، به شما در مورد مقدار مصرف بی خطر و نحوه مصرف ایمن آن راهنمایی کنند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.