;
زردچوبه به ترکی - السن

خواص فلفل دلمه برای سرماخوردگی

خواص فلفل دلمه برای سرماخوردگی ۱٫ منبع غنی ویتامین C: فلفل دلمه‌ای، به‌ویژه نوع قرمز آن، حاوی مقادیر چشمگیری ویتامین C است. این ویتامین، یک آنتی‌اکسیدان قوی است که به تقویت سیستم …

گندم برای مرغ

گندم برای مرغ ۱٫ مقدمه: گندم یکی از اجزای اصلی و مهم در تغذیه طیور، به ویژه مرغ‌ها، است. این دانه غنی از انرژی، پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری برای رشد، …

اسفناج و یبوست

اسفناج و یبوست اسفناج به دلیل داشتن فیبر بالا می تواند به رفع یبوست کمک کند. فیبر به حرکت غذا در دستگاه گوارش و افزایش حجم مدفوع کمک می کند که این …

زردچوبه به ترکی

در زبان ترکی استانبولی، زردچوبه را “زردچاله” (Zerdeçal) می نامند. تلفظ آن تقریباً “زِردِه-چا-لِ” می باشد.

می توانید از این کلمه در هنگام خرید زردچوبه از فروشگاه های مواد غذایی، سفارش غذا در رستوران های ترکی، یا دنبال کردن دستور پخت های ترکی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.