زردچوبه تازه
خواص سرکه انگبین رازیانه ای
خواص سرکه انگبین رازیانه ای خواص سرکه انگبین رازیانه ای ۱٫ بهبود عملکرد دستگاه گوارش: سرکه انگبین رازیانهای با تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی و افزایش حرکات روده، به هضم بهتر غذا کمک …
فواید ویتامین a برای پوست صورت
فواید ویتامین a برای پوست صورت فواید ویتامین A برای پوست صورت تقویت تولید کلاژن: ویتامین A باعث تحریک فیبروبلاستها، سلولهای مسئول تولید کلاژن و الاستین میشود. این دو پروتئین به پوست …
مضرات کشمش برای سرماخوردگی
مضرات کشمش برای سرماخوردگی ۱٫ افزایش التهاب: کشمش، به دلیل داشتن شاخص گلیسمی بالا، میتواند باعث افزایش التهاب در بدن شود که این موضوع میتواند علائم سرماخوردگی مانند گلودرد، سرفه و گرفتگی …
زردچوبه تازه
زردچوبه تازه ریشه گیاه زردچوبه (Curcuma longa) است. این گیاه بومی آسیای جنوب شرقی است و به خاطر رنگ زرد روشن و طعم گرم و تندش شناخته شده است.
زردچوبه تازه را می توان در بسیاری از غذاهای آسیایی، مانند کاری، برنج و خورش یافت. همچنین می توان آن را به صورت چای یا مکمل مصرف کرد.
زردچوبه تازه فواید سلامتی زیادی دارد. این ماده به عنوان یک ضد التهاب قوی شناخته شده است و همچنین می تواند به بهبود سلامت گوارش، افزایش عملکرد شناختی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن کمک کند.
اگر به دنبال راهی برای افزودن طعم و فواید سلامتی به رژیم غذایی خود هستید، زردچوبه تازه یک گزینه عالی است. می توانید آن را در اکثر فروشگاه های مواد غذایی آسیایی یا آنلاین پیدا کنید.
در اینجا چند نکته برای استفاده از زردچوبه تازه آورده شده است:
زردچوبه تازه را می توان به صورت رنده شده یا پودر شده به غذاها اضافه کرد.
می توانید برای طعم دادن به چای یا اسموتی خود از زردچوبه تازه استفاده کنید.
می توانید مکمل های زردچوبه تازه را برای دریافت دوز متمرکز کورکومین، ترکیب فعال زردچوبه، مصرف کنید.
هنگام خرید زردچوبه تازه، به دنبال ریشه های سفت و بدون لکه باشید. ریشه ها باید بوی تند و طعم گرم و تندی داشته باشند. زردچوبه تازه را باید در ظرف دربسته در جای خنک و تاریک نگهداری کرد.
در اینجا چند دستور غذا وجود دارد که می توانید از زردچوبه تازه در آنها استفاده کنید:
مرغ کاری زردچوبه: این غذای خوشمزه و آسان، مرغ را با سس غنی از زردچوبه و نارگیل می پوشاند.
برنج زردچوبه: این غذای جانبی ساده و خوش طعم، برنج را با زردچوبه، زنجبیل و سیر تفت می دهد.
هوموس زردچوبه: این تنوع منحصر به فرد از هوموس، طعم گرم و تند زردچوبه را به حمص کلاسیک اضافه می کند.