خاصیت انبه در بارداری
خواص جو دوسر و دیابت
خواص جو دوسر و دیابت ۱٫ مدیریت قند خون: جو دوسر به دلیل شاخص گلیسمی پایین (GI) به کند شدن جذب قند در جریان خون کمک می کند و از افزایش ناگهانی …
زیتون برای کودک یک ساله
زیتون برای کودک یک ساله سرشار از چربیهای سالم: زیتون حاوی چربیهای اشباع نشده مفید برای رشد مغز و سیستم عصبی کودک است. منبع آنتیاکسیدان: آنتیاکسیدانهای زیتون از سلولهای کودک در برابر …
خواص عرق برگ مو
خواص عرق برگ مو تقویت مو و جلوگیری از ریزش: عرق برگ مو منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است که به تقویت ریشه …
خاصیت انبه در بارداری
انبه میوهای مغذی و خوشمزه است که میتواند فواید زیادی برای زنان باردار داشته باشد. در اینجا برخی از مزایای خوردن انبه در دوران بارداری آورده شده است:
مواد مغذی: انبه منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است که همگی برای سلامتی مادر و نوزاد مهم هستند. ویتامین A موجود در انبه برای رشد و نمو طبیعی جنین ضروری است. ویتامین C سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و به جذب آهن کمک میکند. فولات که در انبه نیز یافت میشود، از نقص لوله عصبی در نوزاد جلوگیری میکند. فیبر موجود در انبه به هضم غذا کمک میکند و از یبوست که در دوران بارداری شایع است، جلوگیری میکند.
کاهش تهوع صبحگاهی: انبه حاوی ویتامین B6 است که میتواند به کاهش تهوع صبحگاهی کمک کند.
افزایش سطح انرژی: انبه منبع طبیعی قند است که میتواند به افزایش سطح انرژی در دوران بارداری کمک کند.
آبرسانی به بدن: انبه حاوی آب زیادی است که به هیدراته ماندن بدن در دوران بارداری کمک میکند.
تقویت سیستم ایمنی: ویتامین C موجود در انبه سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و به بدن در مبارزه با عفونت کمک میکند.
بهبود سلامت پوست: ویتامین A موجود در انبه به سلامت پوست و جلوگیری از خشکی و خارش کمک میکند.
کاهش خطر ابتلا به پره اکلامپسی: برخی مطالعات نشان دادهاند که خوردن انبه در دوران بارداری ممکن است خطر ابتلا به پره اکلامپسی را کاهش دهد.
نکاتی برای خوردن انبه در دوران بارداری:
- انبههای رسیده و بدون لکه را انتخاب کنید.
- انبه را قبل از خوردن خوب بشویید.
- انبه را میتوان به صورت تازه، آبمیوه، اسموتی یا سالاد مصرف کرد.
- از مصرف انبه نارس یا کال خودداری کنید زیرا ممکن است باعث ناراحتی معده شود.
میزان مصرف توصیه شده:
هیچ توصیه خاصی برای مصرف انبه در دوران بارداری وجود ندارد. با این حال، اکثر متخصصان تغذیه توصیه میکنند که زنان باردار روزانه ۱ تا ۲ فنجان میوه مصرف کنند.
همیشه قبل از افزودن هر نوع غذای جدید به رژیم غذایی خود در دوران بارداری، با پزشک خود مشورت کنید.