نحوه مصرف گلاب
فواید و مضرات آب پنیر
فواید و مضرات آب پنیر فواید آب پنیر منبع غنی پروتئین: آب پنیر حاوی پروتئینهای با کیفیت بالا، از جمله آمینو اسیدهای ضروری است که به ساخت و ترمیم بافتهای بدن کمک …
خوردن انگور در شب باعث لاغری می شود
خوردن انگور در شب باعث لاغری می شود انگور در شب، لاغری در خواب: بررسی علمی و عملی ۱٫ انگور و رسوراترول: معجون جادویی لاغری انگور حاوی رسوراترول است، یک آنتیاکسیدان قوی …
زمان پخت لوبیا قرمز
زمان پخت لوبیا قرمز ۱٫ لوبیای قرمز، یک منبع پروتئینی و فیبر عالی: لوبیای قرمز یکی از حبوبات پرطرفدار در سراسر جهان است و به دلیل ارزش غذایی بالا، در بسیاری از …
نحوه مصرف گلاب
آشپزی:
- طعم دهنده: میتوانید گلاب را به انواع غذاها و نوشیدنیها مانند برنج، خورشت، مربا، شربت، چای و اسموتی اضافه کنید تا طعم گل رز را به آنها بدهید.
- تزئین: از گلاب برای تزئین دسرها و غذاها به خصوص غذاهای خاورمیانهای استفاده میشود.
مراقبت از پوست:
- تونر: گلاب را به عنوان تونر طبیعی برای پاکسازی، آبرسانی و متعادل کردن PH پوست استفاده کنید.
- مرطوب کننده: گلاب را به عنوان مرطوب کننده ملایم برای صورت و بدن استفاده کنید.
- ضد التهاب: گلاب برای تسکین قرمزی، التهاب و تحریک پوست مانند آفتاب سوختگی و اگزما مفید است.
- آبرسان: گلاب به آبرسانی پوست و حفظ رطوبت آن کمک میکند.
مصارف دیگر:
- آرامش بخش: گلاب را به عنوان اسپری آرامش بخش روی صورت و بالش خود اسپری کنید یا آن را به حمام خود اضافه کنید.
- عطر: از گلاب به عنوان عطر ملایم و طبیعی استفاده کنید.
- مذهبی: گلاب در بسیاری از مراسم مذهبی، به خصوص در میان مسلمانان، استفاده میشود.
نحوه استفاده از گلاب:
- مستقیم: گلاب را به طور مستقیم روی پوست خود اسپری کنید یا آن را با پنبه به پوست خود بزنید.
- به عنوان تونر: بعد از شستشوی صورت، از گلاب به عنوان تونر استفاده کنید.
- به عنوان ماسک: گلاب را با خاک رس یا سایر مواد طبیعی مخلوط کنید تا ماسک صورت درست کنید.
- به عنوان اسپری: گلاب را با آب مخلوط کنید و در بطری اسپری بریزید و به عنوان اسپری صورت و بدن از آن استفاده کنید.
- به عنوان افزودنی: گلاب را به حمام خود، کمپرس سرد یا گرم، یا محصولات مراقبت از پوست خود اضافه کنید.
نکات:
- قبل از استفاده از گلاب، تست حساسیت را روی قسمت کوچکی از پوست خود انجام دهید.
- از گلاب ارگانیک و طبیعی استفاده کنید.
- گلاب را در یخچال نگهداری کنید.
- مراقب باشید که گلاب را در چشم خود نریزید.
انواع گلاب:
- گلاب درجه یک: این نوع گلاب از خالص ترین گلبرگ های رز تهیه می شود و قوی ترین عطر را دارد.
- گلاب درجه دو: این نوع گلاب از گلبرگ های رز با کیفیت پایین تر تهیه می شود و عطر ضعیف تری دارد.
- گلاب عرق گیری: این نوع گلاب از آب باقی مانده از فرآیند تولید روغن گل رز تهیه می شود و ضعیف ترین عطر را دارد.
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403