;
علت سوزش زبان بعد از خوردن آناناس - السن

آب گوجه فرنگی و خواص آن

آب گوجه فرنگی و خواص آن سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی: آب گوجه فرنگی منبعی غنی از ویتامین‌های A، C، K و پتاسیم است. این ویتامین‌ها و مواد معدنی برای حفظ …

خواص برنج و شوید

خواص برنج و شوید ۱٫ منبع غنی انرژی: برنج منبع عالی کربوهیدرات، تأمین‌کننده انرژی موردنیاز بدن برای فعالیت‌های روزانه است. شوید نیز به دلیل دارا بودن فیبر، به تنظیم قند خون و …

عوارض جوانه ها

عوارض جوانه ها عوارض جانبی احتمالی مصرف جوانه‌ها با وجود فواید بسیار جوانه‌ها، مصرف آن‌ها می‌تواند در برخی افراد عوارض جانبی به همراه داشته باشد. در ادامه به ۲۰ مورد از این …

علت سوزش زبان بعد از خوردن آناناس

سوزش زبان بعد از خوردن آناناس به دلیل آنزیمی به نام بروملین است که به طور طبیعی در این میوه وجود دارد. بروملین وظیفه هضم پروتئین را بر عهده دارد و زمانی که آن را می‌خورید، می‌تواند پروتئین موجود در بزاق و لایه پوششی دهان شما را تجزیه کند. این امر منجر به تحریک جزئی و سوزش می‌شود، به خصوص روی زبان که دارای غدد چشایی حساس است.

نکاتی برای کاهش سوزش زبان بعد از خوردن آناناس:

  • آناناس رسیده را انتخاب کنید: آناناس نارس حاوی بروملین بیشتری است، بنابراین انتخاب آناناس رسیده می‌تواند به کاهش سوزش کمک کند.
  • آناناس را گرم یا پخته بخورید: گرما بروملین را تجزیه می‌کند، به همین دلیل خوردن آناناس به صورت گرم یا پخته می‌تواند سوزش را کاهش دهد.
  • آناناس را به قطعات کوچک‌تر برش دهید: این کار سطح تماس آنزیم با زبان و دهان را کاهش می‌دهد.
  • از آناناس کنسرو شده استفاده کنید: فرآیند کنسرو کردن، بخش زیادی از بروملین را از بین می‌برد.
  • آناناس را با غذاهای دیگر بخورید: خوردن آناناس با سایر غذاها می‌تواند به رقیق شدن بروملین و کاهش سوزش کمک کند.
  • از مصرف آناناس خودداری کنید: اگر سوزش شدید یا آلرژی دارید، بهتر است از مصرف آناناس به طور کلی خودداری کنید.

توجه:

  • سوزش زبان بعد از خوردن آناناس معمولاً خفیف و موقتی است و جای نگرانی ندارد.
  • اگر سوزش شدید یا همراه با سایر علائم مانند تورم، خارش یا مشکل در تنفس است، به پزشک مراجعه کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.