ازگیل و دیابت
خواص سرکه شیره خرما
خواص سرکه شیره خرما خواص سرکه شیره خرما سرکه شیره خرما، محصولی تخمیری است که از شیره خرما به دست میآید و دارای خواص بینظیری برای سلامتی است. این سرکه خوشطعم و …
فواید پاپایا برای پوست
فواید پاپایا برای پوست ۲۰ فواید پاپایا برای پوست: منبع آنتیاکسیدانها: پاپایا سرشار از ویتامینهای A، C و E است که همگی آنتیاکسیدانهای قوی هستند. آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند که …
خواص قارچ برای بدن
خواص قارچ برای بدن ۱٫ منبع غنی از مواد مغذی: قارچها با داشتن مقادیر قابل توجهی از ویتامینهای گروه B، سلنیوم، پتاسیم، مس و فیبر، یک منبع غذایی کمکالری و مغذی محسوب …
ازگیل و دیابت
برخی مطالعات نشان میدهند که ازگیل، به ویژه نوع ژاپنی آن، ممکن است فوایدی برای افراد مبتلا به دیابت داشته باشد.
فواید بالقوه:
- کاهش قند خون: برخی تحقیقات نشان دادهاند که عصاره یا پودر میوه ازگیل ژاپنی میتواند به طور قابل توجهی قند خون ناشتا و قند خون بعد از غذا را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد.
- بهبود حساسیت به انسولین: ازگیل ممکن است به افزایش حساسیت بدن به انسولین کمک کند، هورمونی که قند را از خون به سلولها منتقل میکند تا برای انرژی استفاده شود. این امر میتواند به کنترل بهتر قند خون کمک کند.
- کاهش کلسترول: مطالعات نشان دادهاند که ازگیل میتواند به کاهش کلسترول LDL (بد) و افزایش کلسترول HDL (خوب) کمک کند که میتواند برای سلامت قلب افراد دیابتی مفید باشد.
- کاهش فشار خون: ازگیل ممکن است به کاهش فشار خون بالا، که یک عامل خطر شایع برای بیماری های قلبی در افراد دیابتی است، کمک کند.
ملاحظات:
- تحقیقات بیشتر مورد نیاز است: تاثیر ازگیل بر دیابت هنوز در حال بررسی است و به تحقیقات بیشتری برای تأیید مزایای آن و تعیین دوز موثر و ایمن نیاز است.
- تداخلات دارویی: ازگیل ممکن است با برخی داروهای دیابت تداخل داشته باشد. مهم است که قبل از مصرف ازگیل با پزشک خود صحبت کنید، به خصوص اگر داروهای دیابت مصرف میکنید.
- مناسب برای همه نیست: ازگیل ممکن است برای همه افراد مبتلا به دیابت مناسب نباشد. افراد باردار یا شیرده و افراد مبتلا به مشکلات کلیوی یا کبدی باید قبل از مصرف ازگیل با پزشک خود مشورت کنند.
نحوه مصرف:
- ازگیل را می توان به صورت خام، پخته شده یا به عنوان آب میوه، عصاره یا پودر مصرف کرد.
- ازگیل به طور کلی به عنوان یک غذای سالم و بی خطر در نظر گرفته می شود، اما مهم است که آن را در حد اعتدال مصرف کنید.
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403