گیاه اسفناج
عرق بیدمشک و تپش قلب
عرق بیدمشک و تپش قلب به طور کلی، عرق بیدمشک به دلیل داشتن خاصیت تقویت سیستم عصبی مرکزی، می تواند باعث افزایش فعالیت سیستم عصبی، تنظیم ضربان قلب و در نهایت افزایش …
خواص لوبیا سویا در بارداری
خواص لوبیا سویا در بارداری خواص لوبیا سویا در بارداری منبع غنی پروتئین: لوبیا سویا یکی از منابع گیاهی عالی پروتئین است که برای رشد و نمو جنین ضروری است. پروتئین سویا …
روغن گل ختمی
روغن گل ختمی ۱٫ گل ختمی، گنجینهای از خواص درمانی: گل ختمی با نام علمی Althaea officinalis گیاهی با قدمتی طولانی در طب سنتی است. این گل زیبا نه تنها چشمنواز است، …
گیاه اسفناج
اسفناج گیاهی یک ساله دولپهای و گلدار با ساقه و برگهای لطیف است. این گیاه بومی مرکز آسیا و غرب آسیا است. اسفناج از سبزیجات برگی بوده و به صورت خام یا پخته شده مصرف میشود. این گیاه تا ۳۰ سانتیمتر رشد کرده و دارای برگهایی با اندازهها و شکلهایمختلف است.
اسفناج را میتوان به روشهای مختلفی مصرف کرد. میتوان آن را خام در سالاد، پخته در غذاهایی مانند سوپ و خورش، یا آب پز و پوره کرد. اسفناج همچنین یک ماده افزودنی محبوب در اسموتیها و آبمیوهها است.
اسفناج یک غذای مغذی و همهکاره است که میتواند به رژیم غذایی هر کسی اضافه شود.
در اینجا چند نکته برای انتخاب و ذخیرهسازی اسفناج آورده شده است:
- اسفناج را با برگهای سبز تیره و ساقههای سفت انتخاب کنید.
- از برگهای پژمرده یا زرد اجتناب کنید.
- اسفناج را در یخچال در کیسه پلاستیکی نگهداری کنید.
- اسفناج را باید در عرض ۳ تا ۵ روز مصرف کرد.
در اینجا چند نکته برای پخت اسفناج آورده شده است:
- اسفناج را میتوان به سرعت پخت، بنابراین مراقب باشید آن را زیاد نپزید.
- اسفناج را میتوان در آب، آبگوشت یا بخارپز پخت.
- اسفناج را میتوان به غذاهای مختلف مانند سوپ، خورش و املت اضافه کرد.
- اسفناج را میتوان خام در سالاد مصرف کرد.