اسفناج پخته اهن دارد
فواید سیاه دانه چیست
فواید سیاه دانه چیست سیاه دانه، که با نامهای زیره سیاه و شونیز هم شناخته میشود، قرنها است که در طب سنتی به عنوان دارویی برای درمان بیماریهای مختلف استفاده میشود. برخی …
فواید روغن خراطین برای واژن
فواید روغن خراطین برای واژن فواید روغن خراطین برای رحم: بررسی جامع و علمی مقدمه: روغن خراطین به عنوان یک درمان سنتی برای مشکلات مختلف زنان مورد استفاده قرار گرفته است. اما …
فواید گریپ فروت برای کودکان
فواید گریپ فروت برای کودکان ۱٫ تقویت سیستم ایمنی: گریپ فروت سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی کودکان کمک کرده و آنها را در برابر بیماریهای مختلف مقاومتر …
اسفناج پخته اهن دارد
بله، اسفناج پخته منبع آهن است. در واقع، یک فنجان اسفناج پخته شده حدود ۶٫۵ میلی گرم آهن دارد که تقریباً ۳۶ درصد از نیاز روزانه آهن زنان را تامین می کند.
با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید که نوع آهن موجود در اسفناج، غیرهم نامیده می شود، که به اندازه آهن هِم که در گوشت، مرغ و ماهی یافت می شود، به راحتی جذب بدن نمی شود.
با این وجود، می توان با مصرف همزمان منابع ویتامین C مانند آب پرتقال، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای، جذب آهن غیرهم اسفناج را افزایش داد.
علاوه بر این، پختن اسفناج می تواند به افزایش جذب آهن آن کمک کند.
اسفناج پخته شده نه تنها منبع خوبی از آهن است، بلکه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر مانند ویتامین A، ویتامین K، منیزیم و پتاسیم نیز می باشد.
بنابراین، اگر به دنبال راهی برای افزایش دریافت آهن خود هستید، اسفناج پخته شده یک گزینه مغذی و خوشمزه است.
نکاتی برای افزایش جذب آهن از اسفناج:
- اسفناج را با منابع ویتامین C مانند آب پرتقال، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای میل کنید.
- اسفناج را به جای آب پز کردن، بخارپز یا تفت دهید.
- از ظروف چدنی برای پخت اسفناج استفاده کنید.
- اسفناج را با غذاهای گوشتی مانند مرغ یا ماهی مصرف کنید.