;
اسفناج پخته اهن دارد - السن

خواص دمنوش سماق نکوبیده

خواص دمنوش سماق نکوبیده سماق، چه به صورت پودر شده و چه به صورت دمنوش، فواید سلامتی زیادی برای بدن دارد. دمنوش سماق نکوبیده، به دلیل عدم فرآوری و حفظ خواص آنتی‌اکسیدانی …

خواص خاکشیر لاغری

خواص خاکشیر لاغری خاکشیر، گیاهی با طبع سرد و خواص فراوان، در طب سنتی به عنوان یکی از موثرترین مواد برای کاهش وزن شناخته می‌شود. مکانیسم اثر خاکشیر بر لاغری: ایجاد حس …

خواص انجیر سبز

خواص انجیر سبز انجیر سبز، میوه‌ای خوشمزه و مغذی است که فواید سلامتی متعددی دارد. برخی از مهم‌ترین خواص انجیر سبز عبارتند از: منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی: انجیر سبز …

اسفناج پخته اهن دارد

بله، اسفناج پخته منبع آهن است. در واقع، یک فنجان اسفناج پخته شده حدود ۶٫۵ میلی گرم آهن دارد که تقریباً ۳۶ درصد از نیاز روزانه آهن زنان را تامین می کند.

با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید که نوع آهن موجود در اسفناج، غیرهم نامیده می شود، که به اندازه آهن هِم که در گوشت، مرغ و ماهی یافت می شود، به راحتی جذب بدن نمی شود.

با این وجود، می توان با مصرف همزمان منابع ویتامین C مانند آب پرتقال، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای، جذب آهن غیرهم اسفناج را افزایش داد.

علاوه بر این، پختن اسفناج می تواند به افزایش جذب آهن آن کمک کند.

اسفناج پخته شده نه تنها منبع خوبی از آهن است، بلکه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر مانند ویتامین A، ویتامین K، منیزیم و پتاسیم نیز می باشد.

بنابراین، اگر به دنبال راهی برای افزایش دریافت آهن خود هستید، اسفناج پخته شده یک گزینه مغذی و خوشمزه است.

نکاتی برای افزایش جذب آهن از اسفناج:

  • اسفناج را با منابع ویتامین C مانند آب پرتقال، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای میل کنید.
  • اسفناج را به جای آب پز کردن، بخارپز یا تفت دهید.
  • از ظروف چدنی برای پخت اسفناج استفاده کنید.
  • اسفناج را با غذاهای گوشتی مانند مرغ یا ماهی مصرف کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.