تزیین لوبیا پلو + قشنگ ترین تزیینات روی لوبیا پلو که برای ما فرستاده اید
مدل ناخن گلدونی با ایده های ساده و طرحدار بلند و کوتاه زیبا خوشگل
مدل ناخن گلدونی مدل ناخن گلدونی با ایده های ساده و طرحدار بلند و کوتاه زیبا خوشگل در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدلهای ناخن در مقاومت …
مدل مانتو دخترانه برای دوخت زیبا ساده با نکات مهم برای حرفه ای ها
مدل مانتو دخترانه برای دوخت مدل مانتو دخترانه برای دوخت زیبا ساده با نکات مهم برای حرفه ای ها همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. همه …
مدل یقه مانتو + زیباترین مدل های طراحی شده برای یقه مانتو در سال 1403
مدل یقه مانتو مدل یقه مانتو + زیباترین مدل های طراحی شده برای یقه مانتو در سال ۱۴۰۳ در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. انتخاب مدل …
تزیین لوبیا پلو
تزیین لوبیا پلو + قشنگ ترین تزیینات روی لوبیا پلو که برای ما فرستاده اید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
لوبیا پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و ایرانی می باشد که پخت آن در اکثر نقاط به یک شکل می باشد و تفاوت آن در افزودن چاشنی های مختلف می باشد. که برای ایجاد تنوع در این غذا می توان به شکل های زیبا آن را تزیین نمود.
تزئین لوبیا پلو با خلاقیت های جدید علاوه بر این که باعث زیبا و خوشمزه تر شدن غذا می شود، سبب برانگیختن اشتها بخصوص اشتهای کودکان می گردد.
مواد لازم =برنج یک کیلو /گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم/ لوبیا سبز ۵۰۰ گرم/ پیاز درشت یک عدد /روغن به میزان لازم/ رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری /نمک به میزان کافی/ فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم/ دارچین به دلخواه به میزان لازم/ سیب زمینی برای ته دیگ ۲ عدد.
دستور پخت لوبیا پلو خوشمزه= ابتدا لوبیا سبز را بشورید و در قطعات کوچک خرد کنید، بعد درون تابه، لوبیاهای خرد شده را به همراه مقدار کمی روغن(نصف قاشق غذاخوری) و با حرارت ملایم تف دهید و اجازه دهید کمی بپزد و آب آن تبخیر شود.
سپس درون تابه ای دیگر، مقداری روغن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، بعد پیازی را که از قبل خرد کرده اید، به همراه گوشت چرخ کرده داخل تابه بریزید و هر چند مدت آن را تف دهید تا گوشت چرخ کرده خوب بپزد.
در مرحله بعد لوبیا پخته شده، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب را به تابه حاوی گوشت اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط کنید و پس از مدتی کوتاه آن را از روی حرارت بردارید.
حال برنج را همچون برنج ساده بپزید و آن را آبکش کنید، بعد درون قابلمه ای مناسب به مقدار نصف قاشق غذا خوری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مقداری گرم شود.
سپس سیب زمینی های که از قبل به حالت ورقه ورقه برش داده اید را کف قابلمه بچینید، بعد برنج و مواد لوبیا پلو را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و نیم ساعت به آن زمان دهید تا دم بکشد.
در مرحله آخر، لوبیا پلو را به درون دیس برنج بریزید، که برای تزیین لوبیا پلو می توانید ته دیگ سیب زمینی را دور دیس بچیند و با انواع مخلفات آن را میل نماید.
امروز روز هنر تزیین غذا و همچنین تزیین ظرف غذا و دورچین بشقاب طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. در واقع در کنار طعم و عطر فوق العاده غذا، تزیینات متفاوت در هر بار سرو غذا نیز بسیار حائز اهمیت می باشد.
به همین خاطر علاقمندان به آشپزی همواره به دنبال خلاقیت های به روز و جدید برای تزیینات انواع دسر، پیش غذا، فست فود و به خصوص غذاهای ایرانی می باشند تا به سفره مهمانی ها و ضیافت های خود، جلوه بیشتری ببخشند و اشتها میهمانانشان را بیش از پیش برانگیزند.
ترفندها و نکات کلیدی در تهیه لوبیا پلو=برای پلوهای مخلوط توصیه میشود که ۱ پیمانه از میزان برنج مورد نظر را بردارید و بجای آن ۱ پیمانه برنج دودی استفاده کنید. با این کار عطر و طعم پلوی مخلوط شما بسیار جذابتر و خوشمزهتر میشود. به عنوان مثال برای ۴ پیمانه برنج ۳ پیمانه برنج ایرانی و ۱ پیمانه برنج دودی استفاده میکنیم.
طبق سلیقهی خود میتوانید از مرغ مکعبی شده هم برای لوبیا پلو استفاده کنید. و بعد از تفت دادن پیازها آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. اما لوبیا پلو با گوشت لذیذتر است.
در صورت دلخواه بجای گوشت میتوانید این پلو را با گوشت چرخ کرده نیز آماده کنید. برای اینکار بجای گوشت بعد از تفت دادن پیازها گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بعد از تفت دادن باقی مراحل را طبق مراحل گفته شده پیش ببرید.
اواخر دم کشیدن پلو می توانید مقداری کره یا روغن حیوانی را آب کنید و روی برنج بریزید تا خوش عطر و طعم شود. دقت کنید که همانند باقی پلوهای مخلوط حتما باید برنج را کمی زنده تر و زودتر از حالت عادی آبکشی کنید تا با مخلوط شدن با مایه لوبیا پلو بعد از دم کشیدن برنج شفته و خمیر نشود.
برای لابهلای پلو از ادویهی پلویی نیز میتوانید استفاده کنید اما استفاده از پودر گل محمدی و پودر دارچین برای معطر شدن این پلو کفایت میکند.
هنگام اضافه کردن ادویهها به مایه لوبیا پلو از پودر دارچین استفاده نکنید بدلیل اینکه باعث تیره شدن مایه لوبیا پلو و در نتیجه خود پلو میشود. حتما از چوب دارچین استفاده کنید.
برای تزیینات لوبیا پلو این غذای اصیل و دلپذیر ایرانی می توان ایده های زیادی را مورد استفاده قرار داد. برای ضیافت ها و مجالس مختلف نیز این غذای فوق العاده سرو می گردد.