تزیین ترشی مخلوط ساده با روش های زیبا و متفاوت خلاقانه
تزیین مرغ شکم پر مجلسی خوشمزه و مخصوص مهمانی
تزیین مرغ شکم پر تزیین مرغ شکم پر مجلسی خوشمزه و مخصوص مهمانی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. پخت مرغ به شیوه های مختلف …
مدل کفش زنانه برای عید با طرح های سنتی تخت و پاشنه دار شیک ترند
مدل کفش زنانه برای عید مدل کفش زنانه برای عید با طرح های سنتی تخت و پاشنه دار شیک ترند در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. خرید …
تزیین هندوانه زیبا ساده جدید فانتزی با مدل های متنوع و خلاقانه
تزیین هندوانه تزیین هندوانه زیبا ساده جدید فانتزی با مدل های متنوع و خلاقانه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. حدود ۹۰ درصد از هندوانه را آب …
تزیین ترشی مخلوط
تزیین ترشی مخلوط ساده با روش های زیبا و متفاوت خلاقانه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ترشی از چاشنی های محبوب و خوش طعم می باشد که دارای تنوع بسیاری بوده و ادویه های آن عبارتند از:زردچوبه، تخم سیاه دانه، گلپر، نعنا خشک، تخم گشنیز، کاری، زیره سبز و سیاه که برای این منظور مورد استفاده قرار می گیرند، ترشی یکی از مواد ضروری داخل یخچال محسوب می شود که علاوه بر طعم خوب و خوشمزه نیاز به تزیین و زینت بخشی دارد.
در قدیم ترشی ها را از میوه ها و خوراکی ها تهیه می کردند و برای نگهداری طولانی مدت میوه ها، آنها را داخل محلول غلیظ شکر و آب می گذاشتند و ادویه هاتی مثل دارچین را به آن می افزودند.اما امروزه ترشی ها از انواع سبزیجات و صیفی جات تهیه می شوند، ترشی بندری، ترشی لیته، ترشی انبه و ترشی سیر برخی از ترشی های معروف ایرانی هستند که می توانید آنها را به راحتی در منزل تهیه کرده و به عنوان چاشنی در کنار غذا های خوشمزه و لذیذ سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط : گل کلم ۱/۵ کیلوگرم /برگ کلم ۰/۵ کیلوگرم /سبزی معطر پاک کرده ۰/۵ کیلوگرم /فلفل دلمه ای متوسط ۳ عدد /کرفس خرد شده ۰/۵ کیلوگرم/ لوبیا سبز خرد شده ۲۵۰ گرم /هویج خرد شده ۰/۵ کیلوگرم /سیر ۲ بوته/ فلفل سبز تند ۳ یا ۴ عدد/ بادمجان ۱ کیلوگرم/ پیاز ریز ۰/۵ کیلوگرم /موسیر خشک ۱۰۰ گرم /سیب زمینی ترشی ۰/۵ کیلوگرم/ نعنای خشک ۱ قاشق غذاخوری/ نمک و فلفل به اندازه لازم/ زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری/ ادویه ترشی ۲ قاشق غذاخوری/ سرکه به اندازه لازم.
استفاده از همه ی سبزیجاتی که به عنوان مواد لازم در ابتدا آورده ایم یا کم و زیاد کردن هر کدام به سلیقه و ذائقه ی شما بستگی دارد. مثلا شاید شما از سیب زمینی ترشی، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز یا برگ کلم در ترشی استفاده نکنید و دوست داشته باشید مقدار بادمجان و هویج در ترشی شما بیشتر باشد. البته توصیه ی ما برای استفاده از کرفس نیز برای این مقدار مواد در حد یکی دو ساقه و صرفا برای دادن عطر به ترشی است.
همه ی موادی را که برای استفاده در ترشی مخلوط تدارک دیده اید تمیز بشویید. در شستن گل کلم دقت و وسواس کافی به خرج دهید چون ممکن است لا به لای ساقه ها و زیر گلهای زیبای آن کرم وجود داشته باشد. همه ی مواد را که شسته اید در سبد قرار دهید تا آب اضافه ی آن برود. اگر نتوانستید پیاز ریز تهیه کنید می توانید پیاز های معمولی را خرد کرده و در ترشی مخلوط استفاده کنید اما پیاز ریز ترشی شما را زیباتر می کند.
برای اینکه پوست پیازهای ریز راحتتر کنده شود آنها را مدت کوتاهی در آب بخیسانید. تمام مواد جز پیاز ریز را در اندازه های دلخواه خرد کنید. هر قدر اندازه ها کوچکتر باشند ترشی مخلوط سریعتر می رسد. مواد را در دستمالهای تمیز و در مکان مناسب که دور از گرد و غبار و دیگر آلودگی ها باشد کاملا پهن کنید تا خشک شوند.
از آنجایی که بادمجان طعمی تلخی دارد برای اینکه طعم ترشی شما بهتر شود بعد از خرد کردن بادمجانها (نیازی به کندن پوست بادمجان نیست) آنها را در سرکه بجوشانید. نیازی به استفاده از سرکه ی طبیعی نیست چون بعد از جوشاندن بادمجان ها باید سرکه را دور بریزید. یادتان باشد یکی دو جوش کافی است و گرنه بادمجانها متلاشی شده و خراب می شوند. بادمجانها را پس از جوشاندن در سبدی که کاملا خشک و تمیز باشد ریخته و روی آن سینی و وسیله ی نسبتا سنگینی قرار دهید تا طی حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت آب اضافی آن خارج شود.
استفاده از سیر را در ترشی توصیه نمی کنیم اما موسیر عطر بهتری دارد. برای استفاده از موسیر، موسیرها را در مقدار زیادی آب خیس کنید و طی ۲۴ ساعت حداقل ۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و اگر نیاز به پاک کردن دارند آنها را پاک کنید. وقتی آب موسیرها در آبکش رفت آنها را در پارچه ی تمیزی پهن کنید تا خشک شوند. اگر سبزی خشک در دسترس دارید استفاده از آن ایده آل است و بهتر نیز در ترشی پخش می شود ولی اگر از سبزی تازه استفاده می کنید دقت کنید کاملا تمیز و خشک باشند.
سبزی ترشی معمولا سبزیجات معطری مانند ترخان، مرزه و نعناع می باشد. وقتی همه ی مواد کاملا خشک شدند زمان ریختن ترشی فرا رسیده است. برای اینکه همه ی مواد مخلوط شوند از یک ظرف یا پارچه ی تمیز و بزرگ استفاده کنید. یا به تدریج و لایه لایه مواد را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. وقتی مواد را در ظروف مورد نظرتان ریختید شروع به ریختن سرکه کنید تا جایی که سرکه کامل روی مواد را بگیرد.
توجه کنید در روزها و دو هفته ی اول به ترشی سر بزنید و اگر روی آن خالی شده بود دوباره سرکه بریزید تا مواد رویی خشک نمانند زیرا سرکه جذب سبزیجات می شود و سطح آن در ظرف پایین می آید. اگر سرکه ی طبیعی در اختیار دارید به خاطر خواص درمانی و طعم خوب آن حتما استفاده کنید اما توصیه می شود قبل از مصرف آن را بجوشانید تا مطمئن شوید آب ندارد.
روش های متعددی برای تزیین ترشی وجود دارد که با به کارگیری آنها می توانید زینت بخش سفره غذای خود باشید. تزیین ماست و ترشی به این دلیل که جز غذاهای اصلی محسوب نمی گردند گاهی نادیده گرفته می شوند، اما باید توجه داشت که انجام این تزیینات نقش مهمی در زیبایی سفره شما دارند.
البته همانگونه که می دانید ترشی را به دلیل فرم ظاهری، نمی توان خیلی تزیین نمود و تزیینات اصلی در حقیقت در هنگام تهیه ترشی انجام می گیرد که می توان مواد اولیه را به شکل های مختلف برش زد و بعد با استفاده از آنها ترشی های زیبایی تهیه نمود که در زمان سرو می توانند زینت بخش سفره باشند. لبو از جمله مواردی است که قبل از تهیه به راحتی با قالب های مخصوص شیرینی پزی فرم می گیرد و در نتیجه ترشی زیبا و خاصی خواهید داشت.
در اغلب مواقع ترشی داخل شیشه های ساده تهیه می شود، اما با کمی خلاقیت و ابتکار می توانید ترشی ها را از قبل از تهیه تزیین نموده و سپس آنها را به بهترین شکل داخل شیشه های ترشی قرار دهید. همچنین می توانید با استفاده از ایده های جدید و شیک درب شیشه های ترشی را به زیباترین شکل تزیین نمایید که مدل های زیر می توانند الگوی جدید و مناسبی در این زمینه باشند.
تزیین ترشی به ۲ صورت انجام می شود، تزیین مواد و مخلفات داخل ترشی که باید زمان تهیه ترشی شکل بگیرد و دوم اینکه تزیین شیشه ترشی که می توان با استفاده از تور، گونی و سایر لوازم کاربردی زینت بخش که می توان برای این منظور مورد استفاده قرار داد، به خلاقیت خود بهره ببرید.
ترشی گل کلم و کلم، ترشی بادمجان، ترشی مخلوط، ترشی لیته، ترشی بندری و …. از جمله ترشی های خوشمزه می باشند که می توانید به آسانی تهیه کنید.
عروس خانم ها به دلیل اینکه وارد مرحله ی جدید از زندگی می شوند و قرار است زندگی تازه ای را آغاز کنند این آغاز با جشن و شادی و زیبایی همراه است، که تمامی وسایل جهیزیه او و حتی لوازم جشن بله برون و عروسی او به زیبایی تزیین می گردد، این شروع با زیبایی می تواند تاثیر مستقیم و زیادی در زندگی مشترک او داشته باشد.
امروزه یخچال جهیزیه عروس را به شیوه های متنوع و جذابی دیزاین می کنند. از این رو دیزاین محتویات داخل یخچال از اهمیت زیادی برخوردار است، ترشی از جمله چاشنی های پرطرفدار است که بر روی سفره و در کنار غذا استفاده فراوان دارد، بنابراین می توان انواع آن را به شیوه های متعددی دیزاین کرد و برای تزیین یخچال جهیزیه عروس استفاده نمود.
در صورتی که قصد دارید از ترشی در مهمانی ها استفاده نمایید می توانید از ایده های به کار برده شده در تزیین مجلسی ترشی استفاده نمایید و از این طریق تزیین سفره شام و میز غذا و همچنین پذیرایی زیبا و متفاوتی داشته باشید.