تزیین ژله رولی خوشگل و خوشمزه با مدل های گوناگون و خلاقانه
در سفره افطار چه بگذاریم با مدل های متنوع ساده جدید برای باسلیقه ها
در سفره افطار چه بگذاریم در سفره افطار چه بگذاریم با مدل های متنوع ساده جدید برای باسلیقه ها در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. تغذیه مناسب …
مدل لباس اسپرت زیبا شیک با ایده های جدید و متنوع امروزی
مدل لباس اسپرت مدل لباس اسپرت زیبا شیک با ایده های جدید و متنوع امروزی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. لباس اسپرت مورد توجه بسیاری از …
مدل شومیز طرح دار جدید شیک خوشگل متفاوت و خاص زنانه و دخترانه
مدل شومیز طرح دار جدید مدل شومیز طرح دار جدید شیک خوشگل متفاوت و خاص زنانه و دخترانه در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. امروزه تغییراتی در …
تزیین ژله رولی
تزیین ژله رولی خوشگل و خوشمزه با مدل های گوناگون و خلاقانه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
یکی از انواع ژله های پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که مانند ژله های دیگر به عنوان دسر در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد. مواد این دسر خوشمزه با دسر ژله بستنی تفاوتی ندارد ولی در ظاهر متفاوت هستند.
ژله یکی از محبوبترین دسرها به حساب میآید. اما وقتی آن را به صورت ژله رولی درست میکنیم میتوانیم جلوۀ زیباتری به میز ناهارخوری میدهد. بهویژه که با یادگرفتن نحوه درست کردن ژله رولی خانگی میتوانید با کمترین هزینه و طبق سلیقۀ خود این نوع ژله را آماده کنید.
ژله بستنی، یک ترکیب پرکالری و لذیذ است که میتوان آن را به صورتهای مختلفی سرو کرد. برای مثال؛ سرو تک نفره در لیوانهای دسر یا سرو یک تکه قالبی، از شکلهای متداول این دسر هستند، اما اگر ظرفهای سرو تک نفره در اختیار ندارید، پیشنهاد میکنیم از طرز تهیه ژله رولی استفاده کنید تا هم یک پذیرایی شکیل داشته باشید و هم سرو این دسر را راحتتر کرده باشید.
مواد لازم =ژله ۱ بسته/ آب داغ ۱ لیوان /بستنی وانیلی ۲ قاشق غذاخوری.
زمان آماده سازی =۲۰ دقیقه /زمان پخت غذا= ۱ ساعت /میزان سختی =سختی کم /میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم (ژله بستنی) بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کالری.
مراحل طرز تهیه ژله رولی =برای تهیه ژله رولی با بستنی، پیش از هر چیز، بستنی را از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شده و هم دمای محیط شود. سپس، این مراحل را انجام دهید: مرحله اول: پودر ژله و آب جوش را مخلوط کرده و ترکیب حاصل را به روش بنماری حرارت دهید تا کاملا یکدست و شفاف شود.
مرحله دوم: ژله را از روی حرارت بردارید و بستنی را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید. نکته: همین اندازه که بستنی آب شده و روی لایه قبلی کف کند، کافیست، زیاد مخلوط کردن ژله و بستنی، مانع دو رنگ شدن ژله رولی شما میشود.
مرحله سوم: داخل یک سینی مناسب با ابعاد تقریبی ۱۵ در ۲۰ را با یک کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید و مایه ژله را به طور یکدست داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید. نکته: دقت کنید که قطر مایه ژله زیاد نشود، چون در این صورت، هنگام پیچیدن رول ژله، ترک برمیدارد.
مرحله چهارم: نیم ساعت بعد، ژله، آماده رول کردن است. یعنی حالت اسفنجی دارد و وقتی به سطح آن دست میزنید، بستنی، کمی به دست شما میچسبد. آن را از یخچال خارج کرده و به صورت طولی، برشهایی به ابعاد ۲ در ۲۰ روی آن ایجاد کنید.
نکته: در طرز تهیه ژله رولی، زمان خارج کردن ظرف از یخچال، بسیار مهم است. قبل از ۳۰ دقیقه، ژله حالت منسجمی ندارد و بیش از این زمان هم ژله بیش از اندازه سفت میشود.
مرحله پنجم: حالا هر برش را به سادگی، شبیه رولت بپیچید و آنها را در ظرف سرو کنار هم قرار دهید. برای نیم تا یک ساعت دیگر، ظرف سرو را داخل یخچال بگذارید تا ژلهها کاملا خودشان را بگیرند. اگر از چند رنگ ژله متنوع استفاده کنید، سینی ژله رولی شما، بسیار زیباتر و شکیلتر خواهد شد.
میتوانید در دستوری که خواندید، خامه را جایگزین بستنی کنید. البته در این حالت، ژله رولی، شیرینی کمتری خواهد داشت که میتوان برای جبران آن، ۱ قاشق شکر به مواد اضافه کرد.
ژله رولی با شیر =در این دستور کافیست شیر را جایگزین بستنی کنید. البته دقت داشته باشید که شیر باید کمی گرم باشد تا در هنگام ریختن روی ژله داغ، نبرد و دانه دانه نشود.
ژله رولی گل رز= برای اینکه رولهایی به شکل گل رز داشته باشید، یک طرف برشهای طولی را به صورت صاف و طرف دیگر را به شکل هلالی یا دالبر، برش بزنید. راه دیگر این است که ژله رولی را به صورت مارپیچی بپیچانید تا لبههای دالبری ایجاد کنید. اگر از ژلههای قرمز، نارنجی یا صورتی استفاده کنید، یک سینی ژله رولی گل رز خواهید داشت.
دلایل شکستن (خرد شدن ) ژله هنگام رول کردن= اگر قبل از رول کردن ژله زیاد در یخچال بماند احتمال خرد شدن ژله هنگام رول کردن زیاد می شود. نباید ژله را بیشتر از ۴۵ دقیقه در یخچال نگه دارید چون ژله سفت می شود و در هنگام رول کردن می شکند.می توانید با انگشت خود میزان سفتی ژله را تست کنید. چنانچه انگشت در ژله فرو نرفت یعنی در همین حد کافی است و ژله برای رول کردن مناسب است.
ضخامت ژله نباید بیش از اندازه باشد . اگر ظرف مناسب برای این کار استفاده نکرده باشید، ضخامت ژله زیاد شده و خوب رول نمی شود. ضخامت مناسب حدود نیم سانت و یا کمی کمتر می باشد.
زدن سیخ چوبی یکی دیگر از روش های سرو این ژله می باشد . بهتر است برای این کار ژله ها را از حالت معمول کمی غلیظ تر درست کنید. همچنین عرض ژله در هنگام برش زدن نباید زیاد باشد ؛ چون ژله سنگین شده و می شکند. اگر بعد از برش، ژله ها چند ساعت در یخچال بمانند ، ژله بهتر روی سیخ می ماند.
ژله رولی قالبی یا ویترینی روش دیگر تزیین این ژله است. برای داشتن ژله رولی قالبی ،رول های ژله را آماده کنید . سپس در قالب مورد نظر بچینید و فضای خالی را با ژله آلوئه ورا بپوشانید.
از ژله های رولی می توانید برای دسر و ژله های سوپرایز استفاده کنید. برای این کار قالب مستطیل شکل یا استوانه ای را بردارید . رول برش نزده ژله را داخل ظرف بگذارید . فقط ابتدا و انتهای رول را برش بزنید تا صاف و یکدست شود. . حالا از ترکیب سفید یا شیری رنگ که می تواند ترکیب شیر یا بستنی با ژله آلوئه ورا و یا موارد دیگر باشد ،روی رول ژله بریزید.