تزیین روی سالاد الویه خوشگل و خوشمزه با جدید ترین ایده ها
تزیین لوبیا پلو + بهترین روش های تزیین لوبیا پلو برگرفته از بهترین رستوران های ایران
تزیین لوبیا پلو تزیین لوبیا پلو + بهترین روش های تزیین لوبیا پلو برگرفته از بهترین رستوران های ایران در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. قاطیپلوها …
تزیین کیک تولد با تم های متفاوت زیبا آسان و خلاقانه که همه عاشقش میشن
تزیین کیک تولد تزیین کیک تولد با تم های متفاوت زیبا آسان و خلاقانه که همه عاشقش میشن در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. روز تولد یکی …
تزیین سالاد کاهو با خیار گوجه و کلم با ایده های خوشگل و خلاق
تزیین سالاد کاهو تزیین سالاد کاهو با خیار گوجه و کلم با ایده های خوشگل و خلاق همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد کلمه فرانسوی …
تزیین روی سالاد الویه
تزیین روی سالاد الویه خوشگل و خوشمزه با جدید ترین ایده ها همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
سالاد الویه یکی از غذاهای خوشمزه است که دانش آموزان از طرفداران پر و پا قرص آن هستند و این غذا سرد سرو می شود.این غذا در ایران به سالاد الویه و در اروپا و آمریکا به سالاد روسی معروف است و طرفداران بسیاری دارد. این غذای سرد از محبوبیت فراوانی خصوصا در میان کودکان و نوجوانان برخوردار است و در اکثر مراسمات و همچنین به عنوان میان وعده برای مدرسه سرو می شود.
سالاد الویه غذایی محبوب و خوشمزه بوده که اکثرا از طعم آن لذت می برند.این غذا به دلیل داشتن سیب زمینی و سس مایونز که در تهیه آن به کار برده می شود بسیار پر کالری و سیر کننده است و برای افرادی که می خواهند یک غذای کامل مصرف کنند توصیه می شود.
مواد لازم برای۴ نفر =سیب زمینی متوسط ۴ عدد /تخم مرغ ۳ عدد /سینه مرغ ۵۰۰ گرم /پیاز ۱ عدد /خیارشور ۳۰۰ گرم /هـویج متوسط ۳ عدد /نخود فرنگی ۳۰۰ گرم/سس مایونز ۵ قاشق غذا خوری /آبلیمو ۱-۲ قاشق غذا خوری /نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم.
ابتدا مرغ را به همراه پیاز، نمک و آبِ کم بگذارید که بپزد، به طوری که وقتی پخت مقدار آب باقی مانده بسیار کم باشد. این طوری مرغ مزه بهتری دارد. بعد از پختن کاملا ریز و ریش ریش کنید.نخود فرنگی را هم با مقداری نمک و آب بریزید و آبش را جدا کنید. سیب زمینی و تخم مرغ را به شکل پوره در آورید.
بهتر است این کار با رنده یا غذا ساز انجام بگیرد که گلوله های سیب زمینی باقی نماند.خیار شورها را هم نگینی و ریز خرد کرده وهویج را هم رنده بزنید، موادی را که آماده کرده اید باهم مخلوط کنید.سس مایونز برای مخلوط شدن با مواد خشکی که بالا توضیح دادیم، مقداری غلیظ است.
برای رقیق کردن و همچنین خوش طعم تر شدن غذا، چهار قاشق سس را با یک قاشق آبلیمو و دو قاشق آب مرغی که باقی مانده بود مخلوط کنید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید.
اگر دیدید مقدار سس کم است، به نسبتی که توضیح دادیم دوباره سس را تهیه کنید و اضافه کنید.برخی افراد به سالاد الویه فلفل دلمهای، ذرت یا کالباس اضافه میکنند اما این کار را توصیه نمیکنم زیرا نه تنها طعم مناسبی ایجاد نمیکند، بلکه غذای به دست آمده دیگر سالاد الویه نخواهد بود.چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آبلیموی تازه است. آبلیمو را فقط باید به اندازهای اضافه کرد که بوی تخممرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
برای نگهداری این سالاد در یخچال, توصیه می شود آن را در ظرفی در بسته بریزید و یا از روکش سلفونی استفاده کنید. برای ترکیب کردن راحت مواد با یکدیگر, توصیه می شود سس سالاد را کم کم به مواد اضافه کنید.
برای پخت هویج و خوشمزه تر کردن سالاد الویه, توصیه می شود آن را با مقداری شکر یا عسل, بخار پز کنید. توصیه می شود برای داشتن طعمی ایده آل, سالاد الویه را با آبلیمو طبیعی و تازه تهیه کنید.
برای تزیین این غذا می تونید از قالب های مختلف استفاده کنید به این صورت که ابتدا نان تست را مدت کمی در فریزر قرار می دهید تا سفت شود. این کار برای این است که وقتی می خواهید قالب بزنید تمیز تر برش زده شود.
قالب را به همان صورت که روی نان هست از الویه پر می کنیم و آرام قالب رو برمی داریم و قسمت دیگر نان را روی آن می گذاریم و تزیین می کنیم. برای تزیین اطراف سالاد الویه می تونید از برش های نازک کالباس هم استفاده کنید.
اگر هم از قالب سیلیکونی (قالب ژله) به شکل قلب یا هر شکل دیگری استفاده میکنید کمی قالب را با روغن مایع چرب کنید. اجازه دهید الویه در قالب سرد شود، در این صورت برای برگرداندن الویه از قالب دیگر مشکلی ندارد. وقتی الویه سرد شود به راحتی از قالب جدا میشود.
سالاد الویه را عموماً با موادی که در آن استفاده میشود، هم چنین با گوجهفرنگی تازه، زیتون و سبزیجات تزیین میکنند. مخصوصا با تخم مرغ و هویج میشود خیلی از اشکال را درست کرد. سبزیهایی مثل خیار و گوجه و جعفری و شوید هم خیلی جای کار و خلاقیت دارد.
همچنین میتوانید با موادی مانند تخم مرغ و هویج، شکلهای مختلفی مانند گل برای تزیین درست کنید. فلفل دلمه و خیار هم برای تزیین این سالاد ایده جالبی هستند. میتوانید تمام سطوح سالاد الویه را با سس مایونز بپوشانید و از زرده تخم مرغ پخته و رندهشده استفاده کنید.
شما می توانید به سبک های مختلفی این دسر را تزیین کنید و برای سرو آماده کنید اما چه خوب است همیشه از مدل های ساده و آسان استفاده کنید تا هم زحمت کمتری را متحمل شوید و هم هزینه کمتری برایتان ایجاد شود.
سالاد الویه یک غذای سریع در لیست غذاهای روسی است و در اکثر رستوران ها و مهمانی ها سرو می شود. تزیین سالاد الویه ساده برای مدرسه بسیار راحت است و شما می توانید در خانه آنرا به سلیقه خودتان تزیین کنید.
شاید کمتر دانش آموزی پیدا شود که این خوراکی خوشمزه را دوست نداشته باشد؛ باید بدانید که شما حتی می توانید سالاد الویه بدون مرغ برای مدرسه درست کنید و حتما لازم نیست برای تهیه آن از گوشت مرغ استفاده کنید.
در طی تهیه سالاد الویه, دقت کنید بعد از آبکشی مواد اجازه دهید تا آن ها کاملا خشک شوند تا سالاد آب نیاندازد و طعمی بدی به خود نگیرد.توصیه می شود مواد غذایی نظیر هویج و خیار شور را ریز خرد کنید و آن ها را رنده نکنید چرا که باعث آب افتادن سالاد می شود.