تزیین چلو گوشت در دیس با ایده و طرز تهیه ساده و خوشمزه
مدل مانتو پاییزی دخترانه و زنانه خوش دوخت و شیک و فوق العاده
مدل مانتو پاییزی دخترانه مدل مانتو پاییزی دخترانه و زنانه خوش دوخت و شیک و فوق العاده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. پارچهی مخمل …
مدل لباس سر هم ترکیه زیبا ساده شیک جذاب مخصوص خاص پسندان
مدل لباس سر هم ترکیه مدل لباس سر هم ترکیه زیبا ساده شیک جذاب مخصوص خاص پسندان همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. اورال یا سرهمی …
مدل مانتو ابروبادی جلو باز + زیباترین رنگ های مانتو ابروبادی دیماه 1403 را اینجا ببینید
مدل مانتو ابروبادی جلو باز مدل مانتو ابروبادی جلو باز + زیباترین رنگ های مانتو ابروبادی دیماه ۱۴۰۳ را اینجا ببینید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار …
تزیین چلو گوشت در دیس
تزیین چلو گوشت در دیس با ایده و طرز تهیه ساده و خوشمزه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
” تزیین چلو گوشت مجلسی ” وقتی گوشت و پیاز را با هم تفت می دهید به هیچ عنوان نباید آب سرد اضافه کنید چون در این حالت گوشت گرم است با اضافه کردن آب سرد به آن شوک وارد می شود و سفت می گردد برای جلوگیری از سفت شدن گوشت به آن آب ولرم اضافه کنید
یکی از مهمترین رازهای خوشمزه تر شدن غذاهای ایرانی اینِ که اونُ روی شعله بسیار ملایم بپزید. استفاده از زودپز هر چند باعث میشه غذاتون زودتر بپزه ولی هرگز طعم یک غذای جا افتاده رو بهتون نمیده.چلو گوشت یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و لذیذ است که به راحتی می توایند آن را در منزل بپزید. همانطور که گفتیم قصد داریم در این مقاله دستور ساخت چلو گوشت مجلسی با طعمی بی نظیر و عالی را آموزش دهیم که می تواند غذای اصلی مهمانی شما باشد.
گوشت ها را که از قبل پاک کرده و شسته اید، داخل پیاز های طلایی شده قرار دهید و آن ها را تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. ادویه های مورد نظر خود برای چلو گوشت از جمله فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و آن را هم بزنید تا جذب گوشت شود.
چلو گوشت یکی از غذاهای لذیذ است که دارای طعمی متفاوت و ناب می باشد. چلو و پلو هر دو از برنج تهیه می شوند که به دلیل خوش طعم و شیک بودن می توانید برای پذیرایی در مهمانی ها انتخاب نمایید. این غذای ایرانی ریشه در سنت ایرانی ما دارد که اغلب با استفاده از گوشت گوسفندی تهیه می گردد. مرحله ی اول در طبخ غذا خلاصه می شود، اما دیزاین آن مرحله ی دوم است که البته از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
چلو مانند پلو نیز متنوع است که از جمله ی آن می توان چلو خورشت، چلو گوشت، چلو مرغ، چلو کباب را نام برد. چلو گوشت خوشمزه و به خودی خود زیبا و شیک است که اغلب می توان برای دیزاین آن از زرشک، زعفران، ته دیگ و … استفاده نمود.
چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.
امروزه هم چلو گوشت یه غذای مجلسی به حساب میاد که اکثرا تو عروسی ها و مهمونی های بزرگ و رسمی سرو میشه. گوشت این غذا معمولا گوشت گردن یا ماهیچه ی گوسفنده که به روش خاص طعمدار میشه و به همراه برنج سرو میشه. برنج چلو گوشت میتونه به شیوههای مختلف درست بشه. مثلا بعضی ها اون رو با ادویه های خاص درست می کنن. ولی اصولا برنج چلو گوشت ساده درست میشه و فقط برای تزیین و مجلسی تر شدنش، روش رو با زرشک و زعفران فراوون و یا حتی کشمش تزیین می کنن تا هم طعم بهتری داشته باشه و هم خوشگل تر بشه.
۱۰ دقیقه قبل از خاموش کردن شعله زیر چلو گوشت پودر دارچین و زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید. چلو گوشت مجلسی رستورانی را مثل ماهیچه مجلسی با باقالی پلو یا با برنج چلو رستورانی سرو کنید. سپس روی برنج را با خلال پوست پرتقال و زرشک تزیین کنید.با استفاده از پیاز و سبزیجات نیز می توانید دیزاین خود را به انجام برسانید. به این صورت که پیاز را به شکلی زیبا برش داده و در گوشه ی ظرف قرار دهید. برگ های سبزی را نیز با نظمی خاص در گوشه ظرف و در کنار برنج و گوشت بریزید.
سبزیجات و میوه ها نقش مهمی در تزیینات چه غذاها و چه دسرها و … دارند. می توانید از این اهرم زیباسازی برای دیزاین چلو گوشت نیز بهره برده و این غذای سنتی ایرانی خوشمزه را به بهترین شکل به یک غذای شیک پذیرایی برای مهمانی ها تبدیل نمایید.
به گزارش شایانیوز مهم ترین قسمت تهیه انواع خورشت ها از جمله چلو گوشت درست کردن آب اونِ برای تهیه آب خورشت چند تکه قلم گوسفند + پیاز + هویج + ساقه کرفس + زردچوبه را داخل قابلمه بریزید به قلم ها به اندازه ای که روی اون ها رو بگیره آب اضافه کنید اجازه بدید ۳ ساعت با در بسته بجوشه. بعد از ۳ ساعت این آبُ صاف کنید و به گوشت تفت داده شده اضافه کنید. اگر وقت و حوصله کافی نداشتید از قرص استاک گوشت استفاده کنید.
وقتی گوشت و پیاز را با هم تفت می دهید به هیچ عنوان نباید آب سرد اضافه کنید چون در این حالت گوشت گرم است با اضافه کردن آب سرد به آن شوک وارد می شود و سفت می گردد برای جلوگیری از سفت شدن گوشت به آن آب ولرم اضافه کنیدوقتی خواستید گوشت تفت بدید چوب دارچین بهش اضافه کنید فقط یادتون باشه در انتها از خورشت خارجِش کنید. میتونید از پودر دارچین هم استفاده کنید اما رنگ خورشتتون تیره میشه.
یکی از مهمترین رازهای خوشمزه تر شدن غذاهای ایرانی اینِ که اونُ روی شعله بسیار ملایم بپزید. استفاده از زودپز هر چند باعث میشه غذاتون زودتر بپزه ولی هرگز طعم یک غذای جا افتاده رو بهتون نمیده.برای گرفتن تلخی پوست پرتقال برای مربای پوست پرتقال یا تزیین غذا و استفاده در غذاهایی مثل چلو گوشت، باید پوست پرتقال را بگیرید، سفیدی داخل آن را جدا کنید و پوست پرتقال خلالی خرد شده را چند بار بجوشانید. هر بار بعد از جوشاندن روی پوست پرتقالها آب سرد بگیرید، آبکش کنید و دوباره بجوشانید تا تلخی پوست پرتقالها به طور کامل گرفته شود. بعد از ۴ بار جوشاندن، طعم پوست پرتقال را بچشید. اگر هنوز مزه تلخی داشت یک یا دو بار دیگر بجوشانید.
در روش درست کردن چلو گوشت داخل زودپز، نیاز به زمان کمتری برای پخت گوشت وجود دارد. فقط در این روش، بهتر است آب کمتری برای پخت گوشت استفاده کنید، چون در هنگام پخت داخل زودپز، آب زیادی تبخیر نمیشود و غذایتان آبکی خواهد شد. مراحل تهیه چلو گوشت در زودپز را میتوانید در ادامه بخوانید.
بهتر است بعد از پخت گوشت با زودپز، محتویات داخل زودپز را در یک قابلمه بریزید و درب آن را باز بگذارید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب آن غلیظ شود. اگر از زودپز برقی استفاده میکنید، بعد از پخت درب زودپز را باز کنید و تایمر را روی ۱۵دقیقه تنظیم کنید تا آب اضافی آن، بخار و غلیظ شود. گوشت را با برنج چلو آبکش یا سبزی پلو سرو کنید.
گوشت و برنج یکی از اصلی ترین ترکیبات این غذا به شمار می روند که می توانید از این دو مواد به عنوان پایه استفاده کرده و با موادی دیگر همچون زعفران، زرشک، ته دیگ، سبزیجات، برش های میوه مانند لیمو، گوجه فرنگی و … کار خود را تکمیل کرده و به پایان برسانید. گاهی نیز می توانید از خود برنج و گوشت برای دیزاین استفاده کنید. تنها با شکلی زیبا و خاص آنها را در کنار یکدیگر دیزاین نمایید.
اگر میخواهید زعفران رنگ بهتری داشته باشد، آن را در یک استکان با آب جوش مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، استکان را لای برنجها قرار دهید. در این صورت زعفران بیشترین میزان رنگ خود را خواهد داشت.چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود. زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.
اگر چه برای پخت چلوگوشت در برخی مناطق، گوشت را لابلای برنج آبکش دم میگذارند و دو سه ساعتی صبر میکنند تا گوشت روی حرارت خیلی ملایم بپزد اما برای تهیه چلو گوشت مجلسی بهتر است گوشت و برنج را جداگانه بپزیم و پس از کشیدن برنج در دیس، گوشت را در ظرفی جدا کنار آن گذاشته یا در بشقاب بکشیم.
حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان برای پخت گوشت با حرارت ملایم نیاز است. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت گوشت نمک و فلفل سیاه آن را اندازه می کنیم و پس از اینکه چلو گوشت آماده شد آنرا با پیاز داغ و زرشک تزیین کرده و با برنج ساده یا باقالی پلو سرو می کنیم.تزیین چلو گوشت مجلسی به سلیقه خودتان بستگی دارد. می توانید تکه های گوشت را روی چلو قرار دهید یا در بشقاب برنج دورچین کنید و آب گوشت را در کاسه ای کنار ظرف برنج بگذارید. همچنین می توانید گوشت و آب گوشت را در ظرفی جداگانه بکشید و ظرف چلو را تنها با برنج زعفرانی و زرشک تزیین کنید.