تزیین حلوا برای مراسم ختم با گل محمدی و پودر نارگیل با ایده های خلاقانه
مدل دسته گل برای هدیه زیبا خاص و کوچک و شیک
مدل دسته گل برای هدیه مدل دسته گل برای هدیه زیبا خاص و کوچک و شیک در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. خیلیها نظرشان این است که …
تزیین قرآن کلاس اول برای جشن قرآن با ایده های متنوع زیبا و ساده
تزیین قرآن کلاس اول تزیین قرآن کلاس اول برای جشن قرآن با ایده های متنوع زیبا و ساده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. بدون شک …
مدل چادر مجلسی شیک و خاص مشکی و رنگی با طرح های شیک
مدل چادر مجلسی شیک مدل چادر مجلسی شیک و خاص مشکی و رنگی با طرح های شیک همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. چادر مشکی …
تزیین حلوا برای مراسم ختم
تزیین حلوا برای مراسم ختم با گل محمدی و پودر نارگیل با ایده های خلاقانه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
حلوا از جمله خوراک های ایرانی بسیار لذیذ و معروف است که هم بعنوان دسر استفاده میشود و هم در بسیاری از مراسم ها مانند مراسم ختم ، افطاری های ماه رمضان و… این خوراک سرو میشودحلوا و خرما یکی از ارکان مهم مجالس ترحیم هستند. به نظر میرسد استفاده از حلوا و خرما در مراسم عزاداری هم ریشهای علمی و پزشکی دارد و هم به باورها و آیینهای سنتی ما برمیگردد.
” تزیین حلوا برای محرم ” آرد برنج وارد نخودچی نسبت به حرارت مقاومت کمتری دارند اگه با این اردها حلوا درست میکنین مواظب باشین چون زود میسوزن.. ⚘برای تهیه حلوای روشنتر میتوانید زمان تفتدادن آرد را کمتر کنید و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید. ⚘برای اطمینان از گلوله نشدن حلوا، آرد را یک مرتبه قبل از تفت دادن آرد و یک مرتبه بعد از تفت دادن، الک کنید.
نکته دیگر در مورد میزان شیرینی این دسر محبوب است. زمانی که حلوا هنوز داغ است شیرینی آن بیشتر به نظر میرسد. همچنین بهترین روش برای افزودن شیرینی به حلوا، درست کردن شهد است و بهتر است از اضافه کردن شکر به تنهایی بپرهیزید…ودر دستوراتی که پودر قند دارند به هیچ عنوان با شکر جایگزین نکنین واگه پودر قند ندارین بهتره شکر را با آسیاب پودر کنین..هرچند کیفیت پودر قند بهتره..
بهتر است از قاشق چوبی برای هم زدن آرد و شربت استفاده کنید. ⚘استفاده مناسب از میزان روغن و کره ارتباط مستقیمی با کیفیت حلوا دارد. اگر بیش از اندازه از روغن استفاده کنید، روغن میبندد و کمتر از معمول استفاده کردن از روغن موجب ترک خوردن حلوا میشود. ⚘روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوک شدن آن کمک میکند. کره طعم مطلوبی به حلوا میدهد و روغن مایع برای براق شدن حلوا استفاده میشود..
برا قالبی کردن حلوا ،از قالبهای سلیکونی استفاده کنین..چون خود حلوا روغن داره نیازی به چرب کردن قالب نیست..نکته مهم تو تهیه حلوای قالبی اینکه با حوصله واروم آروم قالب رو با قاشق پر کنین وفشرده کنین تا بعدا حلواتون حباب نداشته باشه.. ⚘اگه حلوا درست کردین واضافه اومد میتونی باهاش کروسان..کیک یخچالی..کیک حلوایی و…درست کنین.. نکته آخر این که، برای تزیین حلوا، اجازه دهید حلوا خیلی کم خنک شود چراکه حلوای گرم به خوبی فرم نخواهد گرفت
مثلا فقط با پودر نارگیل میتوان یک تزیین خیلی خوب انجام داد. به این نحو که پودر نارگیل را چند قسمت کنید و آن را با زعفران ، پورد کاکائو ، پودر پسته ، دارچین و یا حتی چند نوع رنگ غذا رنگی رنگی کنید و با آن روی حلوا ها را تزیین کنید . روش ساده و کم هزینه ایست و نتیجه کار هم خیلی زیبا میشود.
یا یک نوع حلوا تیره تر و یک نوع حلوای روشن تر ( یا دو نوع حلوا با رنگ های مختلف مثلا حلوا هویج و حلوا زعفرانی ) درست کنید . یکی را به عنوان زمینه در نظر بگیرید و با دیگری با یک قیف آشپزی روی حلوای زمینه را تزیین کنید ( مثل تزیین کیک ) در بیشتر تصاویر و ایده های تزیین حلوا در این نوشته از چند رنگ حلوا در کنار هم استفاده شده است که باعث زیبایی بیشتر آن میشود.
برای تزیین حلوا میتوانید از نان های آماده مثل نان بستنی کمک بگیرید و حلوا ها را به صورت لقمه لقمه در آورید در این صورت خوردن حلوا هم از بقیه روش هاخیلی ساده تر خواهد بود .حلوا روی نان تارت هم با توجه به کوچک و لقمه ای بودن انتخاب های خوبی هستند. نان های بستنی یا نان تارت را به شکل قیفی یا نان بستنی های گرد میتوانید از فروشگاه های عرضه محصولات قنادی تهیه کنید.
برای این روش هم باید دو رنگ حلوا درست کنید ( حلوای زعفرانی ، حلوای شیری ، حلوای هویج ، حلوای لبو ، حلوا سنتی و … هر کدام رنگ زیبای مخصوص به خودشان را دارند و شما میتوانید دو رنگ مختلف از آنها را انتخاب کنید ) بعد هر دو آنها را وردنه صاف کنید تا قطری حدود یک سانتی متر داشته باشند . بعد آنها را به صورت نوار ها باریک یک سانتی ببرید . رنگ های متضاد را کنار هم قرار دهید تا کم کم به شکل شطرنجی برسید. بعد با دقت با چاقو حلوا را برش بدهید.
حلوا با توجه با غلیظ و خمیری بودن کاملا فرم پذیر است ، پس میتوانید با کمک هر نوع قالب دلخواهی ( قالب های شیرینی پزی ، قالب ژله ، یا قالب های تک نفره و کوچک حلوا را به شکل های دلخواه درآورید . مثلا میتوانید درون یک قالب بزرگ ژله شبیه گل حلوا بریزید فشرده کنید و با دقت درون یک بشقاب برگردانید و اطراف آن را تزیین کنید. به همین سادگی و زیبایی.
برای تهیه رولت شما به نان های مخصوص نیاز دارید هرچند میتوانید به سادگی از نان لواش های ماشینی استفاده کنید اما نان های مخصوص شیرینی فروشی هم میتواند مفید باشد. مثل هر نوع رولت دیگر کافی است روی نان با ضخامت کم حلوا بمالید ، نان را با دقت بپیچید و رولت نان و حلوای خود را ببرید. بعد از آن میتوانید با غنچه های گل یا خلال بادام و پسته رول ها را تزیین کنید.
تزیین حلوا با استفاده از قیف و انواع و اقسام ماسوله یکی از محبوب ترین روش های تزیین حلواست . بخصوص که حلوا پس از آماده شدن مثل یک نوع خمیر میشود و مثل آش و شله زرد شل و ول نیست و کار با قیف برای آن کاملا عملی و ساده است . به علاوه در این روش هم میتوان از چند رنگ حلوا برای تزیین روی آن استفاده کرد ، چون همانطور که گفتیم ما یک عالمه حلوا داریم با یک عالمه رنگ که این دست و بال شما را در تزیین حساب باز میگذارد .
در خیلی از مراسمات دسته جمعی مثل روضه ها ، هیات ها وبیشتر از همه مراسم هایی مثل ختم و چهلم و غیره نیاز داریم حلوا را به صورت قلمه ای یا تک نفره آماده کنیم تا توزیع آن بین مهمان ها ساده تر باشد. در این صورت میتوانید از انواع روش هایی که ایده های آن را تصاویر این نوشته میبینید مثل فینگر فود حلوای های کوچک و تک نفره درست کنید و به همراه چای یا شربت از مهمانان خود پذیرایی کنید.
ولی صادقانه میگویم اگر هیچ وسلیه ای برای تزیین نداشتید همون روشن شیار شیار کردن با قاشق و چنگال خیلی هم خوب و زیباست . همینطور استفاده از یک سیخ فلزی با سر مثلثی که فیلم کوتاهش را انتهای همین مطلب گذاشته ایم زمانی که وقت کافی ندارید یا تعداد زیادی بشقاب حلوا برای افطار یا نذری باید آماده کنید روش های کاربردی است.
به طور کلی استفاده از انواع مغزیجات ( خلال بادام ، خلال پسته ، پودر گردو ) و کنجد ، گل محمدی ، پورد نارگیل و غیره در تزئین حلوا مرسوم است . بخصوص وقتی دوست دارید حلوا را درون یک سینی یا دیس بزرگ تزیین کنید نه به صورت لقمه ای یا تک نفره ، در این صورت کافی است حلوا را درون سینی صاف کنید و با رنگ های زیبای خلال ها و مغزی جات و پورد نارگیل و کنجد و گل محمدی طرح های زیبایی روی آن ایجاد کنید.
گفتیم حالا که صحبت از حلوا و تزییناتش شد بد نیست بیشتر در موررد این خوراکی خوشمزه و قدیمی بدانیم . در دانش نامه ویکی پدیا در مورد حلوا اینطور آمده است : حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. بهطور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده میشود. از انواع مشهور حلوا میتوان به حلواتره، حلوا شکری، حلواهویج، حلواگردویی، حلوا ارده، حلوا لوز، حلوادورنگ و غیره اشاره کرد.
مواد اولیه تهیه حلوا برحسب نوع آن مختلف است. برای نمونه حلوای آرد گندم از مخلوط شدن آرد سفید گندم با روغن آفتابگردان و شیره انگور و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و به جای شیره میتوان شکر استفاده کرد بر روی آتش شدید به دست میآید.
همانطور که میدانید حلوا از آرد گندم تهیه میشود. گندم نیز از دیرباز با آیینهای سوگواری و غلبه روح بر پَلشتی مرگ در ارتباط بودهاست. در آیینهای سوگواری بینالنهرینی و زرتشتی، نان جز چیزهایی است که به مردگان تقدیم میشد. نانی که از گندم پخته میشود. وجود روغن در پخت حلوا، ضمن آنکه دو جهان گیاهی و حیوانی را به هم پیوند داده، نشاندهندهی وحدت و اتحاد کیهانی نیز هست.