تزیین خورشت فسنجون + زیباترین تزئینات روی خورشت فسنجون در سال گذشته
مدل مانتو دخترانه ۱۰ ساله زیبا شیک با ایده های متفاوت و خاص
مدل مانتو دخترانه ۱۰ ساله مدل مانتو دخترانه ۱۰ ساله زیبا شیک با ایده های متفاوت و خاص همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدل مانتو …
تزیین کدو حلوایی زیبا مناسب شب یلدا با ایده های خلاقانه و جذاب
تزیین کدو حلوایی تزیین کدو حلوایی زیبا مناسب شب یلدا با ایده های خلاقانه و جذاب همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. با رسیدن فصل سرما …
مدل بلوز شلوار راحتی دخترانه لاکچری و راحت با طرح های کیوت و جذاب
مدل بلوز شلوار راحتی دخترانه مدل بلوز شلوار راحتی دخترانه لاکچری و راحت با طرح های کیوت و جذاب همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. …
تزیین خورشت فسنجون
تزیین خورشت فسنجون + زیباترین تزئینات روی خورشت فسنجون در سال گذشته همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
اسم خورش فسنجون که می آید, دهان شما هم به آب می افتد. تمام دلیل این آب افتادن خوشمزه و خوش طعم بودن آن است. خورش فسنجون یکی از خورش های محبوب و پرطرفدار است که در بسیاری از مهمانی ها نیز با استفاده از آن از ما پذیرایی می گردد. اگر می خواهید این محبوبیت و دلچسب بودن را ارتقا دهید به طوری که یکی از اشتهابرانگیزترین و خاطره انگیزترین غذای میل شده در طول عمرتان را شود، می توانید این خورش را با استفاده از سلیقه و طرح های مختلف دیزاین کنید. در این مطلب ایده های زیبا و شیکی از تزیین فسنجون را جهت الگوبرداری مشاهده خواهید کرد.
با قطعی شدن هدف برپایی یک مهمانی متفاوت لیست بلند و بالایی از غذاها از جمله مهمترین آنها پلو و خورش ها صف می کشند که ممکن است این صف کشیدن کار انتخاب را برای شما سخت کند. خورش سیب، خورش مرغ و آلو، خورش قیمه، خورش شش انداز و خورش فسنجان از جمله نمونه های این تنوع هستند که هر کدام طعم ناب منحصر به خودش را دارد اما فسنجان یک چیز دیگر است! با دیدن تصاویر تزیین شده این خورش دیگر جای تردیدی برای تایید گفته ما نمی ماند، پس همراه باشید.
خورش فسنجون یا همان فسنجان یکی از خورش های خوش طعم و بسیار دلپذیر ایرانی می باشد که در هر کدام از شهرهای کشورمان به شیوه های متفاوت طبخ می گردد که در تمامی این شهرها محبوب است اما اصالت آن به شهر گیلان باز می گردد. خورش فسنجون را می توانید به دو صورت شیرین و یا ترش متناسب با دلخواه خود تهیه کنید، به عنوان مثال در شهرهای شمالی و همچنین گیلان اغلب خورش را با طعم ترش و همراه مرغ، اردک و یا بوقلمون میل می کنند, در برخی شهرهای دیگر نیز آن را با طعم شیرین، و در مناطقی ملس میل می کنند.گفته یم شود جهت خوشمزه تر شدن می توانید درون قابلمه مسی آن را طبخ نمایید (البته هیچ اجباری نیست)
مواد مورد نیاز ۴ تکه مرغ ۸ پیمانه آب ۳۰۰ گرم مغز گردو ۱/۲ پیمانه زعفران دم شده ۱ قاشق غذاخوری رب انار ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق شکر غذاخوری ۲ عدد پیاز میزان لازم زردچوبه میزان لازم فلفل و نمک
طرز تهیه خورش فسنجون با طعمی زبانزد ابتدا مغز گردوها را چرخ کنید. سپس در دومین مرحله پیازها را رنده نمایید. حالا نوبت به تفت دادن گردوها و پیازها را می رسد؛ درون یک تابه مقداری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید؛ سپس پیازهای رنده و گردوهای چرخ شده را به آن افزوده و تفت بدهید. پس از تفت خوردن کمی آب به آن بیفزایید و بگذارید تا برای تقریبا ۲ ساعت بجوشد تا رنگ مواد فسنجون عوض شده و خوب آب بیندازد.
به دلخواه متناسب با سلیقه ی خود می توانید رب انار و یا رب گوجه فرنگی را برای به دست آمدن طعم شیرین و یا ملس بیفزایید. تقریبا پس از ۳ ساعت خورش فسنجان خوش طعم شما تهیه شده است تا آن را میل نمایید. نکته : می توانید همین خورش را با استفاده از گوشت قرمز می توانید تهیه نمایید. پس از طی کردن تمامی مراحل و پخت این خورش نوبت به تزیین آن می رسد که می توانید از انواع ایده ها و طرح ها برای این منظور که البته در ادامه تعداد زیادی از آنها را مشاهده خوهید کرد، بهره ببرید.
تزیین یکی از هنرهای ساده، کم هزینه و البته بسیار موثر و مفید محسوب می شود که می توانید آن را برای تزیین انواع خورش ها از جمله خورش فسنجون به کار ببرید. تنها ابزار و هزینه ی آن هنر، سلیقه و خلاقیت شما البته همراه با حوصله است که در پایان زیباترین نقش ها را حاصل کار خود خواهید دید.
تزیین یکی از هنرهای ساده، کم هزینه و البته بسیار موثر و مفید محسوب می شود که می توانید آن را برای تزیین انواع خورش ها از جمله خورش فسنجون به کار ببرید. تنها ابزار و هزینه ی آن هنر، سلیقه و خلاقیت شما البته همراه با حوصله است که در پایان زیباترین نقش ها را حاصل کار خود خواهید دید.
خواستگاه و اصالت خورشت فسنجون از استان گیلان است. اما به دلیل طعم بینظیر و خوشمزه آن در اکثر شهرهای ایران پخته میشود.گفته میشود که خورشت فسنجون یکی از قدیمیترین غذاهای سنتی ایرانی است که قدمت آن به دوره ساسانیان بر میگردد. در مناطق شمالی در تهیه فسنجون از گوشت اردک و گاهی گوشت قلقلی استفاده میکنند.
برای روغن انداختن خورشت چند تکه یخ کوچیک در خورشت بندازید تا شوک وارد شده به گردو باعث آزاد شدن روغن گردو شود.مقداری نعنا و مرزه و ترخون خشک شده را با کف دست سابیده و روی خورشت بریزید این کار باعث میشود روغن شما روغن بیشتری بیاندازد.
ریختن زیاد آب بعد از تفت دادن گردو و کم بودن زمان پخت باعث رقیق و آبکی شدن فسنجون میشود.در این مواقع که خورشت هنوز رقیق است ولی مرغ شما کاملاً پخته شده است، بهتر است مرغ را از قابلمه خارج کنید و بگذارید تا آب خورشت به تنهایی تبخیر شود. سپس دوباره مرغ را به قابلمه اضافه کنید.
بلافاصله بعد از پخت درب قابلمه را بردارید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خورش باز هم بیشتر به روغن بیفتد در این مدت خورش را هم نزنید یا در آن قاشق نزنید. در این صورت اگر هنگام سرو، خورش فسنجان سرد شده بود بدون هم زدن زیاد و سریع خورش، درب قابلمه را بگذارید و روی شعله ملایم دوباره داغ کنید. سپس خورش فسنجون را با برنج چلو آبکش سرو کنید.
برای اینکه خورش فسنجان تلخ نشود باید از گردوی باکیفیت استفاده کنید. گردوهای سیاه و نه چندان تازه طعم تلخی به خورش فسنجان میدهند. توجه داشته باشید که پوست سیاه گردوها کاملا جدا شود و وارد خورش نشود. باید از گردوی پوست سفید برای تهیه خورشت فسنجون مجلسی استفاده کنید. اگر پوسته نازک روی گردوی شما سیاه بود حتما پوست سیاه آن را جدا کنید. برای این کار ابتدا کمی گردو را تفت بدهید تا پوسته نازک آن به راحتی جدا شود.
اگر خورش فسنجان به هر دلیلی تلخ شد چند تکه سیب زمینی خام، کدو یا هویج به آن اضافه کنید. بعد از اینکه چند جوش خوردند آنها را از خورشت بیرون بیاورید. چند تکه سیب زمینی شیرین هم کار شما را راه میاندازد و به همین ترتیب تلخی فسنجان را میگیرد.
گردوی فسنجان را حتما باید از نوع باکیفیت و تازه استفاده کنید. گردوهای ایرانی بهترین گزینه هستند و نباید از زمان چیدن آنها، زمان زیادی گذشته باشد. برای استفاده گردو در خورش فسنجان، مغز گردو را باید چند بار چرخ کنید. موضوع مهم دیگر برای اینکه گردو تمام روغن خود را به خورش پس بدهد، این است که همان روزی که میخواهید فسنجان درست کنید، گردو را چرخ کنید. نکته آخر هم اینکه گردو را قبل از اضافه کردن، ابتدا در تابه، کمی تفت دهید، سپس آن را در تهیه فسنجان به کار ببرید.
پختن فسنجان با گوشت قلقلی، که در اصل گیلانیها از این روش پخت استفاده میکنند، به این شکله که گوشت چرخکرده رو با مقداری پیاز و ادویه مخلوط کرده و به صورت قلقلی، شکل بدید. گوشتهای قلقلی رو تفت داده و همونطور که در بالا اشاره شد، در آخر و زمانی که خورشت جا افتاد و گردوها به خوبی روغن پس دادن، میتونید اون رو به خورش فسنجان اظافه کنید.
بعضیها فسنجون را با رنگ تیره دوست دارند و برخی ترجیح میدهند رنگ خورشت شان روشنتر باشد به همین دلیل مقداری رب گوجه یا هویج به آن اضافه میکنند. شما هم اگر ترفند خاصی برای بهتر شدن رنگ و عطر این خورش اصیل ایرانی دارید با ما در میان بگذارید.برای عطر و بوی بهتر خورش، میتوانید علاوه بر دارچین از مقداری پودر هل و زنجبیل نیز استفاده کنید. دقت داشته باشید که اضافه کردن رب انار قبل از طبخ کامل گوشت باعث سفت شدن آن میشود.
در تهیه خورشت فسنجان با اردک باید اردک به خوبی شسته شود و آب اضافی آن خارج گردد. گردو نیز مانند سایر خورشت های فسنجان باید به خوبی خرد شود تا در این خورش مورد استفاده قرار بگیرد. بعد از اینکه زردچوبه به خورش اضافه شد، باید گردو به آن افزوده شود تا خامی زردچوبه گرفته شود. اردک باید درون یک تابه به صورت یکدست سرخ شود. مدت زمان پخت اردک به صورت مجزا ۲ تا ۴ ساعت خواهد بود. در مرحله آخر اردک باید به سس خورشت فسنجان شما اضافه شود و به همراه برنج سرو گردد.
چ گناه بزرگی می کنید شما،مردم ما مردم باسلیقه یی هستن فقط پول ندارن،تو این گرانی ها ک مردم به سختگی می گذرونن گذاشتن عکسهای هوس برنگیزی اینجوری واقعا گناه
با این حساب دیدن تلویزیون و زدن رستوران و فست فود و لباس فروشی و هایپرمارکت و … هم گناهه چون مردم پول ندارن بخرن.