تزیین زبان گوساله شیک با طرز تهیه خوشمزه و مجلسی
تزیین پنکیک برای کودکان با موز و شکلات و میوه و عسل خرسی
تزیین پنکیک تزیین پنکیک برای کودکان با موز و شکلات و میوه و عسل خرسی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. پنکیک نوعی کیک نازک است …
تزیین ژله در جام و لیوان با ایده های زیبا خلاقانه جدید و متنوع
تزیین ژله در جام تزیین ژله در جام و لیوان با ایده های زیبا خلاقانه جدید و متنوع همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. ژله می تواند …
مدل مانتو پاییزی کوتاه خانومانه شیک و خاص و خوش دوخت
مدل مانتو پاییزی کوتاه مدل مانتو پاییزی کوتاه خانومانه شیک و خاص و خوش دوخت همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مانتو های پاییزی از …
تزیین زبان گوساله
تزیین زبان گوساله شیک با طرز تهیه خوشمزه و مجلسی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
برای طرز تهیه زبان گوساله را تمیز کنید و چربی های اضافه ی آن را بگیرید و کاملا بشویید و داخل قابلمه ای با سایز بزرگ بگذارید. سبزی معطر شسته شده را با ساقه داخل قابلمه بگذارید پیاز و سیر را خرد کنید و اضافه کنید و آب را به اندازه ای که کاملا روی سبزی و زبان را بپوشاند بریزید. و اجازه بدهید حدود ۵ تا ۷ ساعت بسته به سایز زبان بجوشد تا زبان کاملا نرم شود.
بعد از این مدت زبان را از قابلمه خارج کنید و اجازه بدهید کمی سرد شود و پوست روی زبان را کاملا بگیرید و در مقداری روغن داخل تابه ای نچسب، حدود ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس زبان را به قطعات دلخواه برش بزنید.
برای آماده کردن سس، ابتدا آرد را در قابلمه ای کمی تفت بدهید و آب سبزیجاتی را که از پختن زبان اضافه آمده است را صاف کنید و کم کم با آرد مخلوط کنید سپس کمی رب را که در روغن تفت داده اید، به مخلوط آرد و عصاره سبزیجات اضافه کنید. اجازه بدهید بجوشد و کمی غلیظ شود و سپس قارچ تفت داده شده را با نمک به سس اضافه کنید. در پایان تکه های زبان را به سس اضافه کنید و اجازه بدهید نمک به خورد زبان برود. تا زمانی که سس غلیظ شود اجازه بدهید زبان بجوشد. و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و تزیین کنید.
ابتدا زبان را تمیز کنید و بشویید. سپس آب را جوش بیاورید زبان را داخل آن قرار دهید تا چند جوش خورد خارج کنید و آب سرد روی آن بریزید. بعد پیاز و سیر را خرد کنید و با دارچین و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بگذارید بپزند (توجه داشته باشید نمک را در پایان اضافه کنید)
حدودا ۵ الی ۶ ساعت طول می کشد تا بپزد. زمانی که زبان پخت اجازه بدهید سرد شود و پوست آن را جدا کنید. سپس داخل کره سرخ کنید. طرز تهیه سس قارچ : آرد و کره را تفت بدهید تا حدی که بوی خامی آرد گرفته شود سپس از آب زبان داخل آن بریزید هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.
در تابه ای یک عدد پیاز را را سرخ کنید سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با هم سرخ کنید. اکنون قارچ را به مایع اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید. زبان را داخل ظرف سروی قرار بدهید و از سس قارچ روی خوراک زبان بدهید و سپس میل کنید.
برای تهیه ی خوراک زبان، ابتدا زبان را بشویید و چربی های اضافی آن را بگیرید، داخل قابلمه ای بزرگ آب را بجوش بیاورید و زبان را در آبجوش بگذارید و اجازه بدهید چند دقیقه بجوشد. سپس در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. سپس زبان را داخل قابلمه بگذاریدو پیاز و هویج و سیر را درشت خرد کنید و به زبان اضافه کنید
چند برگ بو را داخل آن قرار بدهید و بعد قابلمه را پر از آب کنید فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید اجازه بدهید آب بجوشد و بعد شعله را کم کنید و بگذارید زبان به آرامی بپزد.در نیم ساعت پایان پخت نمک را اضافه کنید، آب باقیمانده باید کم باشد، سپس زبان را از داخل قابلمه خارج کنید و پوست روی آن را بگیرید و به تکه های دلخواه تان برش بزنید و نان و لیموترش میل کنید.
در بین فهرست غذاهای سنتی ایرانی، بدون تردید خوراک زبان یکی از لذیذترین غذاها است که در دسترس میتوانید پیدا کنید. پخت زبان گاو یا گوساله از قدیمیترین رسوم ایرانیها است و اگرچه مراحل آمادهسازی آن ممکن است برای همه جذاب نباشد، اما نتیجه نهایی این کار همگی را به وجد خواهد آورد. پخت زبان گاو یا گوساله ممکن است چالش برانگیز باشد، اما در آن همیشه مطمئن باشید که خوراک نهایی بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد بود.
برای تهیه خوراک زبان، در ابتدا باید آموزش نکات مهم پخت زبان گوساله را در نظر داشته باشید. این نکات برای آمادهسازی زبان گوساله اساسی هستند و بدون رعایت آنها، انتظار نداشته باشید که خوراک شما دارای کیفیت و طعم مورد انتظار باشد. همانند روش تهیه کله پاچه، رعایت این نکات نیز بسیار ضروری است
برای آمادهسازی زبان گوساله، به موارد زیر توجه کنید: زبان را با دقت و دقت بشویید. برای تمیزکردن بهتر، روی تمام سطح زبان را با چاقو یا برس مخصوصی پاک کنید. پوست روی زبان را پس از پخت کامل آن بکشید و دور بیندازید. برای کاهش بوی زهم زبان، میتوانید از زنجبیل، برگبو، پیاز، سیر و سایر مواد مشابه استفاده کنید.
بهتر است زبان گوساله، با کمترین میزان چربی و جوانی انتخاب شود. در صورت وجود چربی در انتهای زبان، قبل از پخت آن، چربی را کاملاً جدا کنید. با رعایت این نکات، روند پخت زبان گوساله برای شما آسانتر خواهد بود و خوراک نهایی نیز بسیار خوشمزهتر خواهد بود.
لازم به ذکر است که از میان تمام نکات فوق، شستن و تمیزکردن زبان از اهمیت بیشتری برخوردار است. همانند روش تهیه سیرابی خانگی، باید به دقت در شستشوی زبان اهمیت بدهید و از تمیز بودن آن اطمینان حاصل کنید.برای آمادهسازی زبان گوساله قبل از پخت، مراحل زیر را دنبال کنید: زبان را با آب بشویید و با برس مخصوصی تمیز کنید.
سطح زبان را بهطور کامل برس بکشید و در صورت وجود چربی در انتهای زبان، آن را جدا کنید و دور بیندازید. قابلمهای را برای پخت زبان آماده کنید. زبان را در قابلمه قرار داده و به اندازه کافی آب بریزید تا زبان کاملاً پوشانده شود.قابلمه را روی حرارت بگذارید و به جوش آورید. وقتی جوش آمد، کف ایجاد شده را هر بار جمع کنید و دور بریزید. این عمل را تکرار کنید تا دیگر کفی باقی نماند.
وقتی کف زبان کاملاً تمیز شد و دیگر کف نمیزند، زبان را آبکش کنید و آب قابلمه را دور بریزید. سپس قابلمه را یک دور آبکش کنید و روی شعله قرار دهید.یک پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا شفاف شود. در ادامه سیر را هم خرد کنید و به همراه برگبو و دارچین در قابلمه تفت دهید تا عطر مواد آزاد شود.
زبان را دوباره به قابلمه برگردانید و مقداری زیر و رویش کنید. قابلمه را تا روی زبان پرآب کنید و شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. زمان پخت زبان گوساله زمانبر است، بنابراین اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ ساعت زبان بجوشد. البته، میتوانید این مراحل را در زودپز نیز انجام دهید تا زمان پخت کاهش یابد. در انتهای پخت، مقداری نمک و فلفل به زبان اضافه کنید.
بعد از گذشت این مدت زمان، زبان را از قابلمه در بیاورید و آبکش کنید. سپس پوست روی زبان را کاملاً جدا کنید. برای آسانتر شدن این مرحله، میتوانید یک ظرف پراز آب و یخ برای ۳۰ ثانیه در آب بیندازید تا به آن شوک وارد شود و کندن پوست راحتتر شود. پوست را جدا کردید، زبان را به هر شکل دلخواه دیگر برش بزنید.
راه حل گرفتن بوی زهم زبان برای مقابله با بوی نامطبوع زبان، میتوانید از زنجفیل، پیاز، سیر و یا برگ بو استفاده کنید. زمان پخت زبان گوساله با استفاده از زودپز، میتوانید زمان پخت زبان را به طور قابل توجهی کاهش دهید. به جای پخت زبان در قابلمه معمولی، میتوانید آن را در زودپز بپزید و زمان پخت را تا حدوداً ۱-۲ ساعت کاهش دهید.