تزیین زولوبیا بامیه ساده و شیک برای سفره افطار
مدل مانتو جلو بسته با پارچه نخی با طراحی های فوق العاده شیک و جداب
مدل مانتو جلو بسته با پارچه نخی بمدل مانتو جلو بسته با پارچه نخی تابستانه با طراحی های فوق العاده شیک و جداب همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران …
مدل مو مردانه ساده کلاسیک برای صورت گرد
مدل مو مردانه مدل مو مردانه ساده کلاسیک برای صورت گرد همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. صورت لوزیشکل در این نوع صورت، پیشانی کوچک بوده …
مدل فرنچ ناخن رنگی با رنگ های پاستیلی خوشگل امروزی و گوناگون
مدل فرنچ ناخن رنگی مدل فرنچ ناخن رنگی با رنگ های پاستیلی خوشگل امروزی و گوناگون همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. زیبایی و آراستگی ناخن …
تزیین زولوبیا بامیه
تزیین زولوبیا بامیه ساده و شیک برای سفره افطار همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
اضافهکردن گلوکز در این طرز تهیه بامیه، به شربت بار برای براق و شکیلشدن آن است و میتوانید آن را حذف کنید. به دلیل سفتبودن خمیر بامیه، آن را در یک قیف محکم بریزید تا در حین کار قیف پاره نشود. بهتر است خمیر بامیه را در ظرف نچسب درست کنید تا خمیر به کف ظرف نچسبد.
برای همزدن و داغزدن بامیه، استفاده از لیسک کار را برای شما راحتتر میکند. زمان سرخکردن بامیهها بسیار مهم است؛ اگر با حرارت و سرعت بالا بامیهها را سرخ کنید، بامیهها مغزپخت نمیشوند. طرز تهیه بامیه خانگی بدون قیف هم کاملا مشابه طرز تهیه گفته شده است؛ بهجای استفاده از قیف، میتوانید از یک کیسه فریزر محکم استفاده کنید. مواد را دورن کیسه فریزر بریزید، نوک آن را قیچی کنید و مانند قیف از آن استفاده کنید. میتوانید این کار را با قاشق هم انجام دهید.
تزیین زولبیا و بامیه وسیله ای برای آزاد کردن مهار اشتهای شما عزیزان روزه دار در کنار سفره ی افطار می باشد، زولبیا و بامیه یکی از پرکاربردترین خوراکی ها و به بیانی شیرینی ها در ماه مبارک رمضان است که با استفاد از هنر تزیین می توانید آن را دو برابر کنید.
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بازار زولبیا و بامبیاها حسابی داغ می شود، در واقع زولبیا و بامیه ها شیرینی مخصوص ماه مبارک رمضان محسوب می شوند که می توانید سفره ی افطاری خود را با این شیرینی های خوشمزه و البته زیبا به بهترین شکل مزین نمایید، زولبیا و بامیه ها انتخاب مناسبی برای تامین انرژی و کالری مورد نیاز بدن محسوب می شوند. در این مطلب ایده های زیبایی از تزیین زولبیا و بامیه را به نمایش می کشیم.
با قرارگیری زولبیا و بامیه بر روی سفره افطار می توانید افزایش اشتهای خود را به بهترین شکل ممکن شاهد باشید، زولبیا و بامیه ها از انواع شیرینی ها به شمار می روند که به عنوان شیرینی ماه رمضان و روزه داران شناخته شده و در این ماه از کاربرد بالایی برخوردار می باشد. می توانید این زولبیا و بامیه ها را به شکل آماده خریداری نمایید و یا به اشکال مختلف در منزل تهیه کنید.
هنگام خرید باید به چند نکته توجه کنید: ۱ – زولبیا و بامیه های با رنگ تیره و یا دارای ذره های سوختگی را خریداری نکنید، برشته بودن ادعای کاذبی است که فروشندگان برای فروش محصول خود می گویند. ۲ – زولبیا و بامیه های دارای رنگ روشن را خریداری نمایید، اما نباید خیلی زرد باشند، زیرا برخی از آنها رنگهای طلایی را جایگزین زعفران برای رنگدار شدن زولبیا و بامیه ها استفاده می کنند.
به تازگی زولبیاهای رنگی وارد عرصه آمده اند که البته برای سلامتی مفید نیستند، اما همراه با خرما و بامیه و غیره زیبایی فوق العاده ای به سفره ی سحری و افطار شما می بخشند.بکارگیری غنچه های خشک گل محمدی : گل محمدی یکی از گلهای زیبا و بسیار خوشبو می باشد که مصارف زیادی در زمینه های مختلف خوراکی و آشپزی، عطرسازی، تزیین و زیباسازی و … دارد، از جمله ی آنها می توان به تزیین زولبیا و بامیه اشاره کرد.
این عمل به این صورت انجام می شود که گلهای کوچک و خوشبوی محمدی را بر روی زولبیا و بامیه چیده و طراحی زیبایی را با همراه سازی پودر پسته برای برگهای سبز طرح خود به اجرا برسانید.همچنین می توانید درون یک بشقاب زولبیاهای خود را با نظمی خاص قرار دهید و در میان آن زولبیاها را بچینید، و در نهایت با سلیقه ی خود آنها را با استفاده پودر پسته و …. تزیین نمایید.
آموزش طرز تهیه بامیه در منزل مواد مورد نیاز برای خمیر ۱ پیمانه آرد سفید ۲ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه آب ۵۰ گرم کره ۲ قاشق غذاخوری شکر برای شربت ۱ پیمانه آب ۱/۴ قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۲ پیمانه شکر ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
شربت درون ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه شکر بریزید و خوب بهم بزنید تا حل گردد، سپس این محلول را بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا گلاب، زعفران، آبلیمو را به آن بیافزایید و حرارت را کم نمایید؛ ۵ تا ۶ دقیقه بجوشد تا شکل گرفته و قوام دار شود، پس از آن از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.
بامیه درون یک قابلمه آب (۱ پیمانه) و کره را بریزید و آن را بر روی شعله ی متوسط قرار دهید تا بجوشد، پس از آن شکر و آرد را نیز آرام آرام به صورت مرحله ای به آن بیافزایید. در طول این مدت آنرا هم می زنید تا عطر خامی آرد گرفته شود. در نهایت خمیری پخته حاصل کار شما است، بعد از ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا خنک گردد.
به منظور خوش رنگتر شدن دو قاشق از شربت به دست آمده را به درون آن افزوده و و خوب بهم بزنید، پس از سرد گردیدن تخم مرغ را بیافزایید، باید دمای آن به گونه ای باشد که تخم مرغ در آن پخته نشود. پس از افزودن تخم مرغ آن را بهم بزنید تا خمیر یکنواخت گردد، پس از هم زدن تخم مرغ بعدی رو هم بیافزایید و مجددا بهم بزنید تا خمیر یکنواخت و لطیفی به وجود بیاید.
این خمیر در واقع همان خمیر مایه است که آماده شده، آن را درون یک قیف بخصوص بریزید و از ماسوره دندانه دار بامیه بهره ببرید، قسمت ته آن را با چاقویی (چرب) ببرید و درون روغن داغ شده انداخته و سپس در نهایت پس از اینکه بامیه شما به رنگ طلایی خوش رنگ در آمد، آن را از میان روغن خارج سازید.
پس از خارج کردن از روغن داغ آن را درون شربت خنک بیاندازید و پس از چند دقیقه آن را از شربت خارج کنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافه و شربت اضافه خارج گردد.
در سال های اخیر زولبیا های رنگی به بازار آمده اند که برخی سلامت آنها را تایید میکند و بعضی دیگر آنها را مضر میدانند صرف نظر از سلامت تهیه چند رنگ زولبیا و در کنار هم قرار داد آنها و در کنار آنها بامیه و خرما و … به تنهایی بدون هیچ گونه تزیینی میتواند زیبایی و رنگارنگی خوبی به سفره افطار شما بدهد .
این هم یک ایده ساده و به درد بخور میتوانید درون خرما را از مغز هایی مثل گردو بادام پر کنید بعد آن ها را درون سوراخ های زولبیا بگذارید و با تعدادی بامیه شکل گل مانندی به آن بدهید به این ترتیب هم زولبیا و هم بامیه و خرما را همزمان تزیین کرده اید .
غنچه های گل محمد از بهترین وسایل تزیین هم برای غذاهایی مثل شله زرد و شیر برنج هستند و حتی ماست خیار هستند هم میتوانند در تزیین زولبیا و بامیه به کمک شما بیایند این گل های کوچک و معطر که خوردنی هم هستند تزیین شما را بسیار دلنشین میسازد میتوانید در کنار غنچه های گل محمدی از خلال پسته به عنوان برگ سبز رنگ استفاده کنید و ترکیب رنگ خود را کامل کنید .
سبز مغز پسته ای به تنهایی یا در کنار گل محمدی ترکیب رنگ بسیار زیبایی را خلق میکند که بخصوص روی زمینه شیرینجاتی مثل حلوا خرما و زولبیا بامیه حسابی جلوه گری میکند ، بنابراین سعی کنید حتما در تزیینات خود به تنهایی یا با ترکیب باقی مواد از مغز پسته سبز خوشرنگ استفاده کنید .این هم یک مدل تزیین زولبیا بامیه که بیشتر مناسب جشن های بزرگ و افطاری های مفصل است و میتواند در مرکز میز قرار گیرد و به صورت سلف سرویس مورد استفاده مهمانان قرار گیرد.