تزیین ژله با میوه و پاستیل با ایده های ساده برای خانم های خوش سلیقه
تزیین جدول ضرب در دفتر روی مقوا برای کلاس سوم
تزیین جدول ضرب تزیین جدول ضرب در دفتر روی مقوا برای کلاس سوم همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. تزیین روزنامه دیواری تزیین روزنامه دیواری …
مدل مو پسرانه کوتاه و خوشتیپ و جدید و اسپرت و ساده
مدل مو پسرانه کوتاه مدل مو پسرانه کوتاه و خوشتیپ و جدید و اسپرت و ساده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدل مو کپ پسرانه …
مدل مانتو جدید 1404 جلو بسته و جلو باز اینستاگرام
مدل مانتو جدید مدل مانتو جدید ۱۴۰۲ جلو بسته و جلو باز اینستاگرام در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. انتخاب یک مانتو مناسب میتواند به ما کمک …
تزیین ژله با میوه
تزیین ژله با میوه و پاستیل با ایده های ساده برای خانم های خوش سلیقه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
بهتر است در تهیه ژله میوه ای از میوهایی مانند توت فرنگی، هلو، نارنگی و پرتقال و یا کیوی و موز نیز استفاده شود تا هنگام سرو راحت تر ژله میوه ای میل شود. برای آماده سازی کیوی در ژله باید کیوی را ابتدا در ۱ لیوان آب جوش بریزید و بعد از ۲ دقیقه بعد در لیوان آب یخ بریزید تا کیوی بلانچ شود و در ژله آب نیاندازد.
میتوانید از ژله های رنگی نیز در ژله میوه ای نیز استفاده کنید. برای اینکه ژله از قالب جدا شود ۳ راه وجود دارد: راه اول:قالب را چرب کنید. راه دوم: قالب را در فریزر قرار دهید. راه سوم: قالب را بر روی بخار کتری قرار دهید. برای آماده سازی ژله از یخچال استفاده کنید و نه از فریزر. به این دلیل که ژله در فریزر یخ می زند و بعد از اینکه ژله را برگردانید و کمی بگذرد، ژله وا می رود…
ژله ها از انواع دسر های خوشمزه هستند که شما می توانید آن ها را با انواع میوه های فصل و شکلات های رنگی و … تزیین کنید. تزیین ژله با میوه کار راحتی است که در این بخش از سفره آرایی مدل هایی از تزیین زیبا ژله با میوه را در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده ایم.
تزئین ژله در مهمانی و مجلس از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که با کمک میوه های مورد علاقه تان می توانید آن را تزئین کنید دیزاین ژله نیازمند ایده های خلاقانه و استعداد است. ژله های مختلف را می توانید با انواع برش های زیبای میوه جات تهیه کنید. در این بخش مدل های متنوع و زیبایی از تزیینات ژله با میوه را مشاهده خواهید کرد لطفا تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
اگر شما قصد دارید برای دسر مهمانی های خود از ژله استفاده کنید بهتر است که ژله را با میوه های مختلف دیزایین کنید. دیزایین ژله با میوه کار راحتی است. ژله های مختلف نظیر ژله خرده شیشه و ژله رنگین کمان و ژله های قالبی و … را می توانید با کمک میوه های مختلف سرو کنید. در ادامه مطلب بیش از بیست مدل از تزیینات ژله با میوه را برای شما همراهان عزیز گرد آوری کرده ایم بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.
بهتر است از میوه هایی برای دیزایین ژله خود استفاده کنید که طعم و مزه آن ها با پودر ژله های به کار رفته در ساخت ژله هماهنگی داشته باشید با این کار ژله ای زیبا با طعم بی نظیری را خواهید داشت.
می توانید برای دیزایین ژله میوه ها را داخل ژله به زیبایی قرار دهید این روش بیشتر برای ژله های قالبی و ژله های ساخته شده در جام استفاده می شود در این مجموعه از سفره آرایی مدل های متنوعی از تزیین ژله قالبی و ژله در جام و لیوان را مشاهده می کنید که امیدواریم این تصاویر مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرند.
یکی از ژله های پر طرفدار و زیبا ژله تزریقی است این ژله را می توانید با صبر و حوصله برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنید با تهیه ژله تزریقی و دیزایین زیبای آن می توانید بهترین پذیرایی را از مهمان های خود داشته باشید. ژله تزریقی با توجه به ظاهر زیبایی که دارد نیازی به تزیینات پرکار ندارد و شما می توانید این ژله خوشمزه و زیبا را با انواع برش های میوه و شکلات های رنگی به زیبایی تزئین کنید. در ادامه مطلب مدل های تزیین ژله تزریقی با میوه را مشاهده می کنید.
همانطور که می دنید انواع ژله ها این روز ها در سفره های مجالس و مهمانی ها جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند و طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است که با ایده های جالب می توانید آن ها را به روش های مختلفی تزئین نمایید.
قالب فلزی برای انواع ژله و دسر خیلی راحت توی فر قرار میگیره و خیلی راحتم با کمی حرارت میشه از توش ژله رو خارج کرد! اما قالب سیلیکونی! یک مقدار باید حرفه ای تر باشید. اگه کمی دستتون بیاد خیلی راحتر از قبلی میتونید ژله رو ازش خارج کنید. حالا پیشنهاد من اینه! برای مقدار زیاد از قالب فلزی و برای مقادیر کمتر در صورت تمایل از قالب های سیلیکونی استفاده کنید.
قالب سیلیکونی برای انواع ژله و دسر یک نوع دیگه هم قالب های پلاستیکی هستند که اگه ناشی هستید ازش استفاده نکنید! چون هم ژله توش دیر میبنده و هم برگردوندنش کمی مهارت میخواد! قالب پلاستیکی برای انواع ژله و دسر در مورد قالب های تفلونی هم من بیشتر چدنی رو قبول دارم تا تفلون خالی. چون تفلونیها معمولا نازک هستن توی فر کیک رو میسوزونن.
در ضمن از قالب که دالبرهای نافرم داره استفاده نکنید. مثلا گوشه های کج و نامیزون. معمولا اون گوشه موشه ها ژله گیر میکنه. سعی کنید قالب های خوشگل و دارای شیار های تیز بگیرید. اینزوری زیبایی کارتون دو چندان میشه. اگه بخوام یک قالب پیشنهاد کنم بخرید که کار چند تا قالب رو بکنه ، یک قالبه کمر بندی از جنسهای خوبشه. باهاش خیلی کارا میشه کرد.
قالب کمربندی جمع بندی : قالب فلزی راحتر برمیگرده محتویاتش! زودتر میبنده چون فلزیه! قالب سیلیکونی برای مقادیر کوچیک خیلی خوبه و راحت برمیگرده. قالب پلاستیکی هم برای حرفه ای ها!خارج کردن انواع ژله از قالب : برای خارج کردن از قالب ! چند تا روش هست. اول اینکه قبل از ریختن موادمون توی قالب قالب رو خیس کرده (فقط نمدار) و نیم ساعت توی فریزر بزاریم. که حتما این کار رو بکنید. وقتی مواد رو ریختین خواهشا کمه کم ۱۰ تا ۱۲ ساعت بزارید توی یخچال بمونه و زود نخوایید برش گردونید! اینو برای افرادی مثل خودم میگم که طاقت ندارن و میخوان سریع ببینن نتیجه ی کارشون چی شده!
برای برگردوندن اول دور قالب رو با چاقو یا دست آزاد کنید. و بعد قالب رو به مدت چند ثانیه توی آب داغ (آب داغ!!!! نه جوش!!!! ) قرار بدید این چند ثانیه بستگی به جنس قالب و محتویات داره و داغی آب داره. بازم میگم آب جوش نه! به هیچ وجه از آب جوش استفاده نکنید یک دفعه کل ژله شوکه میشه ها.
من خودم همیشه از آب گرم شیر استفاده میکنم. اگه قالبتون فلزی باشه و آب نرمال گرم حدود ۵ تا ۱۰ ثانیه مواد آماده برگردوندنه. اما قالب پلاستیکی خوب بالای ۲۰ ثانیه زمان میخواد. قالب سیلیکونی هم زود جواب میده. همه ی اینا تقریبیه! باید هر چند ثانیه ژله رو کنترل کنید تا ببینید موقع برگردوندنه یا نه!
یک راه دیگه هم برای برگردوندن اینه که ژله رو توی ظرف سرو با قالب برگردونید و پشتش سشوار بگیرید .تا از قالب جدا بشه . که من اینو خیلی نمیپسندم. – قبل از اینکه ژله رو توی ظرف سرو برگردونید ظرف رو کمی مرطوب کنید(خیس نه ها!!!) اینطوری اگه ژله مرکز ظرف نیفتاد میتونید با حرکت ظرف سرش بدید سر جاش. ولی خیلی باهاش ور نرید پاره مشه.
حتما بعد از برگردوندن ژله یا دسر اونو دوباره توی یخچال بزارید تا خودش رو بگیره. – نکته ی درست کردنه ژله های حاضری اینه که به جای ۲ لیوان آبی که روش نوشته کلا ۱/۵ لیوان آب بریزید. و اگه از میوه ی تازه استفاده میکنید میوه ها خشک باشن(نه میوه خشک ها! یعنی آب اضافی نداشته باشن و تر نباشن) – برای شفافیت رنگ ژله حتما بعد از مخلوط کردن با آب جوش روی بخار کتری بزارید و یا ۱ دقیقه داخل ماکرویو با درجه حرارت بالا.
برای اینکه ژله های چند رنگ درست کنید . حتما از سفت شدن لایه ی زیری مطمئن بشید. وگر نه ژله ها تداخل پیدا میکنه. میتونید برای سریع تر بسته به جای ۱ لیوان آب سر کمتر از یک لیوان یخ بریزید ولی بدونید این طوری خیلی زود میبنده و باید سرعت عمل داشته باشید.