تزیین سبزی خوردن با ایده های خلاقانه برای مهمانی ها و مجالس
تزیین سالاد الویه ساده و شیک خوشمزه با ایده های خلاقانه و متفاوت
تزیین سالاد الویه ساده و شیک تزیین سالاد الویه ساده و شیک خوشمزه با ایده های خلاقانه و متفاوت همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد …
تزیین سالاد ماکارونی شیک خوشگل و خوشمزه با ایده های مجلسی و ساده
تزیین سالاد ماکارونی تزیین سالاد ماکارونی شیک خوشگل و خوشمزه با ایده های مجلسی و ساده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد ماکارونی هم مثل …
تزیین کیک با میوه شکلات و خامه با ایده های جدید آسان و خوشگل
تزیین کیک با میوه تزیین کیک با میوه شکلات و خامه با ایده های جدید آسان و خوشگل همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. یکی از …
تزیین سبزی خوردن
تزیین سبزی خوردن با ایده های خلاقانه برای مهمانی ها و مجالس همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همه ما کم و بیش از خواص سبزی خوردن ها آشنایی داریم یکی از عادت های خوب ما ایرانی ها استفاده از سبزی خوردن در میهمانی ها است اگر تمایل دارید که در موقع مهمانی ها یک سفره آرایی زیبا داشته باشید ما به شما عزیزان پیشنهاد می دهیم که تزیین سبزی خوردن را انجام دهید.
سبزی خوردن را می توان یکی از اصلی ترین اجزا سفره افطار دانست که علاوه بر مقوی و خوشمزه بودن، زیبایی و جلوه خاصی به سفره می بخشد. حال می توان با تزیین سبزی خوردن به شکل های مختلف این زیبایی را دو چندان نمود. برای انجام این تزیینات ایده های متنوع و زیادی وجود دارد.
رایج ترین روش برای تزیین کردن ظرف سبزی خوردن استفاده از تربچه یا پیازچه است. بدین منظور ابتدا باید به تزیین پیازچه و تربچه بپردازید و سپس آنها را روی سبزی ها بچینید. برای تزیین تربچه ابتدا آن را به شکل دلخواه برش بزنید و چند ساعتی در آب قرار دهید.
برای پیازچه نیز از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که مدت زمانی که آن را داخل آب قرار می دهید باید کوتاه باشد تا پیازچه های شما نپوسد. حال سبزی ها را در بشقاب یا سبدهای مخصوص بکشید و آن ها را با تربچه و پیازچه های زیبایی که دارد تزیین کنید.
سبزی های برای خوش طعم کردن و خوش عطر کردن غذا به کار می روند والبته بسیار خواص هم دارند. در مصارف آشپزی، بعضی از سبزها در کنار هم برای موارد خاصی به کار می روند که دسته های زیر تقسیم بندی می شوند.
سبزی خوردن شامل: تره – شاهی – تربچه – ریحان – مرزه – جعفری – پیازچه – نعنا
سبزی کوکویی شامل: تره – اسفناج – گشنیز – جعفری – شوید
سبزی قورمه شامل: تره – اسفناج – گشنیز – جعفری – شنبلیله
سبزی آشی شامل: تره – اسفناج – گشنیز – جعفری
اگر می خواهید سبزی خوردن را تزیین کنید، می توانید اجزای آن را به صورت جدا جدا تزیین کنید. تربچه و پیازچه اجزایی هستند که به شکل های متنوع و زیبا تزیین می شوند.
تره=کاهنده فشار و کلسترول خون .این سبزی ساقه ندارد و از نظر خواص تغذیه ای شبیه به سیر و پیاز است، اما طعم و بوی ملایم تری دارد. تره ۲ نوع دارد؛ برگ های یکی کوتاه و نازک بوده و اغلب در بهار و تابستان می روید، دیگری تره فرنگی است که برگ های پهن، قوی و بلند داشته و پیاز آن مشخص است.
تره به دلیل پتاسیم بالایی که دارد ادرارآور خوبی بوده و سموم را دفع و از فشار و کلسترول بد خون می کاهد. منیزیم آن از بروز سرطان روده و پروستات جلوگیری کرده و اگر به همراه غذا میل شود سوءهاضمه را درمان کرده، از سوزش معده کاسته و یبوست دائمی و بواسیر را بهبود می بخشد.
همچنین ناراحتی های طحال را برطرف کرده و برای نقرس و درد مفاصل مفید است، همچنین تمایلات جنسی را افزایش می دهد. تره به دلیل مواد خشبی نفاخ است. بر این اساس هر چقدر ظریف تر و جوان تر باشد قابلیت هضم بهتری داشته و مواد مغذی آن بهتر جذب می شود.
تربچه با سلول های سرطانی می جنگد=این سبزی برگ های پهن و کرک دار داشته و دارای انواع ترب سفید، سیاه و قرمز است. ترب طبیعت گرم دارد و کمی نفاخ است. به دلیل دارا بودن مواد گوگرددار خاصیت ضدعفونی کنندگی فراوانی دارد، همچنین اشتهاآور خوبی است.
ویتامین C فراوان آن در رفع بیماری های دهان و پیوره موثر است و از پوسیدگی دندان ها می کاهد. این ویتامین در برگ تربچه چندین برابر بیشتر است و اگر به همراه غذا خورده شود، به جذب آهن کمک می کند.
براساس تحقیقات انجام شده، تربچه سلول های سرطانی بدن را از بین برده و در بهبود عوارض شیمی درمانی موثر است. همچنین به دلیل دارا بودن ید برای بیماران مبتلا به گواتر مفید است و با تنظیم سوخت و ساز بدن، گردش خون را بهبود می بخشد و برای دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا مفید است.
ریحان؛ آرامبخش و خواب آور= این سبزی بسیار معطر و خوشبوست. ضد یبوست، ضدتشنج، رفع کننده سردردهای عصبی (میگرن) و سرگیجه است و به دلیل ترکیبات آرامبخش برای رفع بی خوابی های اضطرابی موثر بوده و مسکن خوبی به شمار می رود. ریحان، شیر مادران شیرده را زیاد می کند و برای رفع التهاب کلیه مفید است. این سبزی نفاخ نیست و اسپاسم های معده را برطرف می کند.
شاهی؛ محرک فعالیت کلیه ها= این سبزی طبیعت معتدلی دارد. به دلیل دارا بودن ویتامین هایA و C جزء آنتی اکسیدان های قوی بوده و برای دفع رادیکال های مضر بدن مفید است. همچنین پایین آورنده قند خون بوده و لکه های قهوه ای و کک و مک ناشی از تماس مستقیم با نور خورشید را رفع می کند.
جعفری؛ خون ساز و قاعده آور =این سبزی سرشار از ویتامین و املاح معدنی آهن، کلسیم و فسفر است. عادت ماهانه را تنظیم و خون را تصفیه می کند، همچنین روده ها را ضد عفونی می کند. مصرف جعفری به دلیل دارا بودن آهن گیاهی در غذای روزانه افراد کم خون یا بچه هایی که روند رشد ضعیفی دارند توصیه می شود.
جعفری سبزی بادشکن خوبی است و درد و پیچش شکم را رفع می کند. جعفری بیماری های کبدی، تنگی نفس و علائم یائسگی زودرس را رفع کرده و جویدن آن به رفع بوی بد دهان و گازهای تخمیری معده کمک می کند.
ترخون؛ جانشین مناسب نمک =این سبزی عطر تندی دارد و کمی تلخ است. وجود چند برگ ترخون در سبزی سفره اشتها را تحریک و نفس را خوشبو می کند. بوی تند آن موجب مهار رشد میکروب های پوست و کاهش بوی بد بدن می شود. ترخون به جهت اسانس تندی که دارد جایگزین مناسب نمک بوده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون یا اشخاصی که رژیم غذایی بی نمک دارند توصیه می شود.