تزیین شله زرد نذری ساده و خوشمزه با خلال بادام و دارچین
مدل بلوز دامن مجلسی جدید اینستا لاکچری و شیک ترین بلوز دامن مجلسی
مدل بلوز دامن مجلسی جدید اینستا مدل بلوز دامن مجلسی جدید اینستا لاکچری و شیک ترین بلوز دامن مجلسی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدل …
انواع مدل آستین فانتزی حریر و کلوش مچی
انواع مدل آستین فانتزی انواع مدل آستین فانتزی حریر و کلوش مچی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. به دلیل این که هر روزه خلاقیت در …
مدل پیراهن خانگی ساده و زناه شیک و بلند و پوشیده و ابروبادی
مدل پیراهن خانگی مدل پیراهن خانگی ساده و زناه شیک و بلند و پوشیده و ابروبادی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. شاید خیلی از شما فکر …
تزیین شله زرد نذری
تزیین شله زرد نذری ساده و خوشمزه با خلال بادام و دارچین همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مدل جدید تزیین شله زرد نذری : شله زرد از دسرهای شیرین و خوش طعمی است (طرز تهیه شله زرد نذری برای محرم رو قبلا آموزش داده ایم) که این روزها در بیشتر سفرههای افطار به چشم میخورد. این پیش غذا گرچه در مقایسه با شیربرنج و فرنی از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار نیست، ولی وجود آن در سفره افطار میتواند بر تنوع خوردنیهای این وعده بیفزاید و مصرف شش تا هفت قاشق آن انرژی از دست رفته را جبران و بی حالی و خستگی روزه دار را رفع کند. یکی از مواد غذایی که برای تزیین شله زردها میتواند مورد استفاده قرار بگیرد و اتفاقا خیلی هم به خوشمزه شدن آن کمک میکند، دارچین است.
شله زرد ریشههای عمیق در دوران باستان دارد. این دسر ایرانی در قرون پیش از میلاد نمادی از تنوع و غنای مواد طبیعی این سرزمین بود. مردمان باستان از موادی همچون عسل، زرشک، عصارههای میوهها و گیاهان معطر برای تهیه شله زرد استفاده میکردند. این دسر به عنوان یک غذای ترش و شیرین مورد توجه بود و به باور آنها، خواص درمانی و قدرتی داشت که برای سلامتی بدن بسیار مفید بود.
در دوران اسلامی: با آمدن اسلام به ایران، شله زرد به عنوان یک دسر محبوب و نذری در مراسمات مذهبی و اجتماعی جای خود را پیدا کرد. این دسر به تدریج به عنوان نمادی از تواضع و بزرگواری در جشنوارهها و مناسبتهای مذهبی مورد استفاده قرار گرفت.
از دوران سلطنتی تا امروز: در دوران سلطنتی و با ظهور حکومتهای مختلف در ایران، شله زرد به عنوان یکی از ویژگیهای فرهنگی و مذهبی کشور تثبیت شد. امروزه، این دسر به عنوان یک نماینده از فرهنگ ایران به جهانیان معرفی میشود و جزء دلایلی است که ایران به عنوان یک مقصد گردشگری فرهنگی مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.
مواد تشکیلدهنده این دسر شامل برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، مغز پسته یا بادام، دارچین و روغن یا کره میشود. این مواد با دقت و هنر تهیه میشوند و شله زرد به عنوان یک آثار هنری در طبخ ایرانی شناخته میشود. در طی اعیاد و مناسبتهای مذهبی و فرهنگی، شله زرد به عنوان نذری به دیگران تقدیم میشود و روی آن با پاشیدن دارچین، به عبارات و اسامی مذهبی زینت داده میشود.
این دسر به نام “ابراهیم خانی” هم شناخته میشود، زیرا اولین بار در دوران حکومت ابراهیم خان ظهیرالدوله، بین مردم توزیع شد. او به منظور بهبود وضعیت تغذیه مردم و کمک به جبران خسارات وارده از سوی آقا محمدخان قاجار، شله زرد را تهیه و بین مردم پخش کرد. این اقدام به تبدیل شله زرد به نماینده فرهنگی ایران در جهان کمک کرد و از آن زمان به آن با نام “شله زرد ابراهیم خانی” اشاره میشود.
شله زرد همچنان از جایگاه مهمی در فرهنگ ایرانی برخوردار است و در مواقع مختلف مانند مراسمات مذهبی، جشنها و افطار رمضان به عنوان نذری مقدس مورد استفاده قرار میگیرد. این دسر خوشمزه نه تنها شادی و نشاط آور است، بلکه خواص بهداشتی و معنوی آن نیز بسیار مهم میباشند. به عنوان یک منبع از آنتیاکسیدانها و مواد مغذی، شله زرد به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و معده کمک میکند و سیستم ایمنی بدن را تقویت مینماید.
علاوه بر این خواص، شله زرد به عنوان یک آرامبخش طبیعی شناخته شده است و میتواند در کاهش استرس و افزایش شادی و انرژی بدن مؤثر باشد. این دسر نه تنها به سلامتی جسمی کمک میکند بلکه به تقویت کننده مغز و کبد نیز مطرح است. همچنین، شله زرد باعث جلوگیری از بروز برخی بیماریهای قلبی و عصبی میشود و میتواند به عنوان یک داروی طبیعی برای کاهش دردهای روماتیسمی مورد استفاده قرار گیرد.
با حضور غنی از کلسیم، ویتامینها و آنتیاکسیدانها، شله زرد یکی از محصولات خاص و ارزشمندی از فرهنگ و تاریخ ایران میباشد که همچنان در جشنها و مراسمهای مختلف به عنوان نمادی از فرهنگ و مردمیت ایرانی شناخته میشود. این دسر شیرین و عطرآگین با ترکیب افراز و طعمدهی استثنایی، تاثیرات خود را در تنقلات و احساسات انسانها به خوبی نهاده است و به عنوان یکی از دلایل فخر و افتخار ملت ایران ادامه مییابد.
” تزیین شله زرد ” پودر دارچین از انواع مواد غذایی است که برای زیبا سازی روی شله زرد مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می توانید برای دیزایین شله زرد از قالب های مخصوص که برای تزئین حلوا و شله زرد مورد استفاده قرار می گیرد استفاده کنید.
برای درست کردن شله زرد زعفرانی مجلسی به مقدار زیاد نسبت ها به این ترتیب زیاد می شوند: مقدار شکر دو برابر برنج می شود و مقدار آب پنج برابر برنج. هر مقداری که می خواهید شله زرد درست کنید این نسبت ها را به یاد داشته باشید و رعایت کنید. برای اینکه شله زردتان قوام داشته باشد و آب نیندازد، بعد از کامل شدن مواد می توانید یک شعله پخش کن بگذارید زیر دیگ و بگذارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمانه تا تمام آب آن کشیده شود. برای اینکه پودر هل سیاه است و رنگ شله زردتان را تغییر می دهد بهتر است پودر هل را مستقیماً داخل شله زرد نریزید.
شله زرد یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ما ایرانی ها است. در ماه رمضان، محرم و دیگر مراسم موجود در تقویم معمولا شله زرد درست میکنیم و به عنوان نذری پخش میکنیم. پس مهم است است که شکل و ظاهر آن شکیل باشد. برای تزیین شله زرد از موادی مانند دارچین، پودر نارگیل، پودر یا خلال پسته، گل محمدی، خلال بادام و شابلون های طرح دار استفاده میکنند.
تزیین شله زرد ساده نیاز به یه سری ایده جذاب و متفاوت داره که میتوتید با شابلون یا بدون شابلون و با روغن و دارچین و گل محمدی و خلال بادام و پسته خوشگل کرد. پودینگ برنج زعفرانی ایرانی یا شله زرد یک غذای بسیار محبوب دربین همه مردم ایران است.
شله زرد یک پودینگ ایرانی است. گفته می شود منشاء آن کرمانشاه است که در سراسر کشور راه یافته است. امروزه شله زرد در همه شهرهای ایران شناخته شده و سرو می کند. این پودینگ ارزش غذایی بالایی دارد. به دلیل زعفران ، شله زرد می تواند روحیه و انرژی را تقویت کند. برنج همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و فیبرها است.
شله زرد یک انتخاب عالی برای نذری است. در بسیاری از مراسم مذهبی ، شله زرد سرو می شود. بنابراین معمولاً با الگوهای اسلامی یا نام امامان شیعه طراحی می شود. شوله زرد در ماه رمضان به عنوان افطار بسیار محبوب است ، غذایی که مسلمانان با آن افطار می کنند.
مواد اصلی پودینگ برنج زعفران ایرانی برنج ، زعفران و گلاب است. برنج باید بتواند آنقدر آب جذب کند که به شکل خمیر درآید. اگرچه غلات کامل برنج نیز می تواند خوب باشد ، اما ایرانیان معمولاً از برنج شکسته یا نیم دانه برای تهیه شله زرد استفاده می کنند. زعفران به شله زرد رنگ خیره کننده ای می بخشد.
روش درست کردن شله زرد به صورت حرفهای به این صورت است که در مرحله اول برنج نیم دانه را تمیز کرده و از شب قبل آن را با گلاب و زعفران (بدون ریختن نمک) خیس کنید. با ریختن زعفران هنگام خیس کردن موجب خوش رنگتر شدن دانههای برنج میشود. همچنین علاوه بر برنج خلال بادام را یک ساعت پیش از پخت شله زرد حرفهای در آب و گلاب خیس کنید تا نرم شود. مرحله بعد پخت برنج است که در یک قابلمه مناسب به اندازه ۶ تا ۷ لیوان آب بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
زمانی که آب به جوش آمد برنج را به آن اضافه کرده و منتظر میشویم تا آب مجددا به جوش بیاید و کف برنج را با کفگیر چوبی بگیرید و کمی نمک اضافه کنید. اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و مغز پخت شود اگر آب برنج کم آمد مجدد به آن اضافه کنید و مطمئن شوید برنج کاملا پخته شود. مرحله بعد، مرحله افزودن سایر مواد است.