تزیین مرغ شکم پر مجلسی خوشمزه و مخصوص مهمانی
مدل ابرو دخترانه برای صورت گرد زیبا ساده شیک و بسیار جذاب
مدل ابرو دخترانه برای صورت گرد مدل ابرو دخترانه برای صورت گرد زیبا ساده شیک و بسیار جذاب همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدل ابرویی را …
مدل بلوز دامن مجلسی جدید اینستا لاکچری و شیک ترین بلوز دامن مجلسی
مدل بلوز دامن مجلسی جدید اینستا مدل بلوز دامن مجلسی جدید اینستا لاکچری و شیک ترین بلوز دامن مجلسی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدل …
تزیین طالبی ساده زیبا شیک با ایده های متنوع و مجلسی
تزیین طالبی تزیین طالبی ساده زیبا شیک با ایده های متنوع و مجلسی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. تزیینات غذا و میوه بخش مهمی از …
تزیین مرغ شکم پر
تزیین مرغ شکم پر مجلسی خوشمزه و مخصوص مهمانی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
پخت مرغ به شیوه های مختلف برای مهمانی ها و مجالس مختلف انجام می گیرد که در این میان مرغ شکم پر حالت مجلسی تر و شیک تری دارد. بر همین اساس تزیینات مخصوص مرغ شکم پر یکی از تزیینات مهم است که یادگیری و انجام آن با شیوه های مختلف نقش زیادی در زیبایی سفره غذا و پذیرایی از مهمان ها دارد. در این مطلب مدل های جدید و زیبای این سبک تزیینات را مشاهده می فرمایید. تا پایان با این تصاویر زیبا و جذاب همراه ما باشید.
برای دیزایین مرغ شکم پر روش های مختلفی وجود دارد و با سبک های متنوع و زیبایی دیزایین می شود. برای این کار ابتدا مرغ را با شیوه های مورد پسند و رایج بپزید و بعد از پخت آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و بعد روی آن را با انواع مواد خوراکی دیزایین نمایید. در ادامه چگونگی انجام تزیینات را ملاحظه می فرمایید.
یکی از ایده های جالب و پرکاربرد برای تزیین مرغ استفاده از انواع سبزیجات است که به کمک آنها می توان زیباترین تزیینات را ارائه داد. برای انجام این کار سبزیجات مورد نظر را به دلخواه خرد نموده و یا در ابعاد مناسب برش زده و فرم دهید و بعد از کشیدن مرغ در دیس روی آن را با سبزیجات دیزایینن کنید.
مرغ شکم پر از غذاهای محبوب و دوست داشتنی ایرانی است که اغلب برای مهمان ها و مجالس طبخ می گردد که البته در هر یک از مناطق کشور روش خاصی برای پختن و طعم دار کردن آن وجود دارد. آنچه که در این میان مشترک است این می باشد که اغلب آشپزهای با ذوق و سلیقه سعی می کنند بعد از قرار دادن مرغ در دیس آن را به بهترین شکل با مواد خوراکی در دسترس تزیین کنند که این امر نشان از هنر و سلیقه فرد دارد، حال اینکه مطمئنا در نحوه تزیین مرغ شکم پر نیز تفاوت های بسیاری وجود دارد و هر فرد سعی می کند با خلاقیت و ابتکار خود بهترین دیزاین را داشته باشد.
برای انجام تزیین سفره غذا به بهترین شکل باید از تزیین کردن زیبای اجزا سفره غافل نشد و با خلاقیت و ابتکار به تزیین سالاد، تزیین ماست، تزیین سبزی خوردن، تزیین غذاهای مختلف و… پرداخت. برای نتیجه گیری بهتر، باید با تزیینات مختلف و ایده های جدید در این زمینه آشنا شد. مرغ یکی از غذاهای رایج در سفره های ایرانی است که در این مطلب به ارائه ایده هایی برای تزیین کردن آن می پردازیم.
دورچین هایی که برای دیس مرغ استفاده می شود اغلب حاوی سبزیجات و میوه های تازه هستند، اما با کمی خلاقیت می توانید با استفاده از مواد غذایی پخته شده و حتی موادی که با آن داخل شکم مرغ را پر کرده اید، اطراف آن را نیز تزیین کنید که انتخاب هر یک از این موارد کاملا سلیقه ایی است.
مرغ شکمپر از جمله غذاهای اعیانی در دربارها و مجالس بزرگ بوده که در تمام دنیا طرفداران زیادی دارد. همچنین شام فوق العادهای برای جشن گرفتن شب یلدا است. مرغ شکمپر یک دستور پخت ویژه است که هر کدبانوی ایرانی میتواند در مجالس مهم و میزبانی از میهمانهای خود با آن جلوه چشمنوازی به سفره خود بدهد.
همانطور که از اسمش پیداست، از مرغ تهیه میشود که داخل شکم آن با مخلفات و سبزیجات معطر پر خواهد شد. به همین دلیل مرغ شکم پر بسیار ارزش غذایی بالایی دارد، طرز تهیه مرغ شکم پر در شهرهای مختلف ایران متفاوت است. مرغ شکم پر را معمولا به دو روش کلی یعنی در فر و در قابلمه تهیه میکنند. دیده شده است که برخی مردم درباره پخت مرغ شکم پر در تستر سوال میکنند.
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر: مرغ ۱ عدد متوسط سبزیجات معطر ۲۰۰ گرم پیاز ۳ عدد متوسط سیر ۵ حبه مغز گردو ۱۰۰ گرم زرشک نصف پیمانه رب انار ۴ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری کشمش نصف پیمانه آلو جنگلی ۶ عدد دارچین ۱ قاشق چای خوری سیب زمینی ۱ عدد هویج ۱ عدد نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم آلو خورشتی ۶ عدد آبلیمو تازه به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم کره به میزان لازم زعفران آب کرده به میزان لازم
برای پخت مرغ شکمپر، مرغی متوسط انتخاب کنید. مغزپخت شدن مرغ خیلی مهم است و اگر مرغ زیادی بزرگ باشد ممکن است عطر و طعم مواد به همه نواحی آن رسوخ نکند. علاوهبر این حتما چک کنید بخشهای مختلف مرغ خصوصا پوست مرغ سالمسالم باشد زیر رد دوختن مرغ و شکل نهایی که برای این غذا یک فاکتور مهم است بسیار تاثیرگذار است.
نوبت پاک کردن و تمیز کردن مرغ است. مرغ را کاملاً بشویید و در قسمتهای داخلی قفسه سینه وقت بیشتری بگذارید تا بعداً در هنگام پختن مرغ بوی بدی ندهد. اگر برای ناهار این غذا را درست میکنید از شب قبل این کار را انجام دهید. دقت داشته باشید که اندازه مرغ باید متناسب باشد و چیزی در حدود ۱.۵ تا ۲ کیلو گرم باشد. اگر وزن مرغ بیشتر باشد، باعث میشود که هنگام پخته شدن، محتویات داخل آن خوب مغز پخت نشوند.
زعفران دم کرده را به همراه دارچین، آبلیمو، نمک و فلفل و به همراه کمی روغن مایع در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و از آن برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید. مایع آماده شده را بر روی پوست مرغ و قسمتهای داخلی آن اضافه کنید و خوب مرغ را به مواد آغشته کنید.
سپس دو حبه سیر را به همراه یک پیاز پوست بگیرید و بشویید و به صورت خلالی ریز کنید و درون پوست و شکم مرغ قرار دهید. سپس بر روی کاسه مرغ یک سلفون بکشید و آن را به مدت نصف روز تا یک روز در یخچال قرار دهید تا با گذشت زمان هم بوی بد مرغ از بین برود و هم مقداری مرغ مزه دار شود. بعد از گذشت این زمان میتوانید مرغ را از یخچال خارج کنید و سیر و پیاز را هم از داخل مرغ بیرون بیاورید و از آن ها برای تهیه سس مرغ شکم پر استفاده کنید.
نوبت به آماده کردن مواد داخل شکم مرغ است. ابتدا پیاز های باقیمانده را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.سپس یک تابه را آماده کنید و درون آن کمی روغن مایع به همراه مقداری کره بریزید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. مغزهای گردو را که از قبل آسیاب کردهاید را به تابه اضافه کنید و تفت دهید و سپس زرشک، کشمش، آلو جنگلی و آلو بخارا را به تابه اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید و با یکدیگر تفت دهید تا مزه بگیرند.
آسیاب کردن گردو و همچنین اضافه کردن آلو جنگلی و آلو بخارا در این مرحله اختیاری است ولی طبق تجربه ثابت شده است که طعم بهتری به غذای شما میدهند.سبزیجات معطر که شامل گشنیز، شنبلیله، پونه و جعفری است را تمیز کنید و بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن ها گرفته شود. سپس آنها را به صورت ساطوری خرد کنید و در یک تابه دیگر که مقداری روغن در آن ریخته شده و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم داغ شده است را تفت دهید تا آب سبزیها کشیده شود و تفت داده شود.
سبزی ها را به سایر مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و در نهایت به تابه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بار دیگر خوب مواد را هم بزنید. و در نهایت دو قاشق غذا خوری از رب انار را به مواد اضافه کنید و خوب مواد را هم زنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.نوبت به آماده کردن سس مرغ شکم پر میرسد. برای این کار تابه ای که سبزیها را در آن تفت دادهاید استفاده کنید. به آن مقداری روغن اضافه کنید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را به همراه ۲ قاشق غذا خوری رب انار به تابه اضافه کنید و آن ها را تفت دهید.
سپس مقداری زعفران دم کرده را به همراه دو پیمانه آب و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. توجه کنید که میتوانید از سیر و پیازی که از مرحله طعم دار کردن مرغ باقی مانده است برای تهیه سس استفاده کنید. سپس به مدت ۵ دقیقه در تابه را بگذارید تا مواد کمی بجوشند و قوام بیاید.
در مرحله بعد نوبت به پر کردن شکم مرغ با مواد میرسد. مواد را دوباره خوب با هم مخلوط کنید و با قاشق به درون شکم مرغ بریزید و سپس شکاف شکم مرغ را با نخ مخصوص آشپزی ببندید. با استفاده از هویج و سیب زمینی درز و حفرات باقی مانده مرغ را پر کنید. بهتر است برای حفظ شکل مرغ پاهای آن را نیز با نخ محکم ببندید.