تزیین قورمه سبزی + زیباترین مدل های تزیین قورمه سبزی که تاکنون دیده اید
تزیین لوبیا پلو + بهترین روش های تزیین لوبیا پلو برگرفته از بهترین رستوران های ایران
تزیین لوبیا پلو تزیین لوبیا پلو + بهترین روش های تزیین لوبیا پلو برگرفته از بهترین رستوران های ایران در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. قاطیپلوها …
تزیین قیمه نثار + زیباترین تزیینات روی قیمه نثار قزوینی که شما را شگفت زده می کند
تزیین قیمه نثار تزیین قیمه نثار + زیباترین تزیینات روی قیمه نثار قزوینی که شما را شگفت زده می کند در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. …
نکات آش جو
نکات آش جو نکات آش جو + ۱۷ ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو در سایت چلو گوشت. آش جو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل است که معمولا در فصول سرد …
تزیین قورمه سبزی
تزیین قورمه سبزی + زیباترین مدل های تزیین قورمه سبزی که تاکنون دیده اید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا با ترکیبی از سبزیجات تازه و معمولاً گوشت قرمز، یا گوشت مرغ تهیه میشود. سبزیجات معمولاً شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و نعناع است که به صورت خرد شده و همراه با گوشت و ادویهها در قورمه سبزی استفاده میشوند.
قورمه سبزی علاوه بر طعم شیرین و خوشمزهای که دارد، از خواص سبزیجاتی مانند غنی بودن از ویتامینها و مواد مغذی، افزایش سطح آنتیاکسیدانها و فیبر غذایی برخوردار است. این غذا معمولاً با برنج یا نان سفید سرو میشود و میتوانید با افزودن رب گوجه فرنگی یا آبلیمو در طعم و رنگ آن تغییراتی ایجاد کنید.
قرمه سبزی یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار در سنت غذایی ایران است. تاریخچه این غذا به قرون گذشته بازمیگردد و از دورانهای قدیمی در جوامع روستایی و شهری وجود داشته است. قرمه سبزی در طول زمان تغییرات و تحولاتی را تجربه کرده است.
در ابتدا، این غذا به صورت ساده با استفاده از سبزیجات تازه و گوشت تهیه میشد. اما با گذر زمان و با تأثیرات متنوع فرهنگی، دستور تهیه و تنوع قرمه سبزی افزایش یافت. به عنوان مثال، اضافه شدن مواد افزودنی مانند لیمو عمانی و انواع ادویهها به طعم و عطر این غذا افزوده شده است.
اکنون قرمه سبزی به عنوان یک غذای محبوب و متنوع در رستورانها و منازل در سراسر ایران و حتی در برخی کشورهای دیگر شناخته میشود. این غذا به عنوان یک نماد از فرهنگ و سنت غذایی ایران محسوب میشود و در جشنها، مراسمات و مناسبتهای خاص نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم=گوشت سردست نیم کیلو /پیاز ۱ عدد بزرگ/ روغن ۲۵۰ گرم /لیمو عمانی ۵ تا ۶ عدد/ لوبیا قرمز نصفه پیمانه /سبزی خورشت ۱ کیلوگرم /زردچوبه به مقدار لازم /نمک به مقدار لازم /فلفل به مقدار لازم.
برای طرز تهیه قورمه سبزی ابتدا از شب قبل لوبیا ها را در یک ظرف مناسب بخیسانید و چندین مرتبه آب لوبیا را عوض کنید تا لوبیا ها نرم تر و بزرگتر شوند و نفخ آنها گرفته شود.در ادامه کار برای تهیه خورشت سبزی گوشت ها را تمیز کنید سپس آن ها را به صورت خورشتی خرد کنید. یک عدد پیاز بزرگ را نیز پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.اگر دوست ندارید که پیاز در غذا دیده شود می توانید آن را رنده کنید.
ابتدا در یک قابلمه مناسب پیاز را با روغن تفت دهید سپس گوشت را به آن اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.در مرحله بعدی زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت و پیاز افزوده و تفت دهید تا ادویه ها به طور کامل به خورد گوشت و پیاز بروند.سپس لوبیا قرمز را آبکش کرده و دوبار شسته به گوشت و پیاز اضافه کنید.
همچنین آب را به این مواد اضافه می کنیم و آن را حرارت میدهیم. این حرارت را تا جایی ادامه می دهیم که گوشت نیم پز شود.حال برای تهیه قورمه سبزی باید سبزیجات خود که شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله و چند پر نعناع می باشد را تمیز کنید و سپس آنها را بشویید و بگذارید تا آب سبزی ها خشک شود در ادامه سبزی ها را ریز ریز خرد کنید و حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا سبزی ها تیره و سرخ شوند.
حال زمان آن رسیده است که سبزی های سرخ شده را به قابلمه خورشت سبزی خود اضافه کنید.در این مرحله از طرز تهیه ی قورمه سبزی باید ادویه های خود را به قورمه سبزی اضافه کنید، مثل طرز تهیه هر خورشت ایرانی دیگر مثل خورش قیمه، خورش کرفس و غیره ادویه فلفل و نمک برای قورمه سبزی کافیست اما شما می توانید بر حسب تجربه از ادویه های دیگری نیز استفاده کنید بعد از اینکه خورش چند بار جوش خورد ، وقت آن می رسد که لیمو عمانی را به غذا اضافه کنید و دقت داشته باشید که بر روی لیمو عمانی چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا غذا پخش شود.
به یاد داشته باشید که اگر لیمو عمانی شما تلخ باشد قورمه سبزی شما تلخ مزه خواهد شد پس اگر از کیفیت لیمو عمانی خود اطمینان ندارید سعی کنید از گرد لیمو استفاده کنید. شما می توانید یک سوم پیمانه آب غوره هم به خورشت اضافه کنید البته این کار کاملا سلیقه ای می باشد و ارتباط مستقیم به مزاج غذایی شما دارد. حال منتظر میمانیم تا غذا پخته شود.
زمانی متوجه می شویم که غذا پخته است که یک سطح روغنی روی غذا به وجود بیاید.یک ساعت تا یک ساعت و نیم اجازه دهید بپزد و بعد از اینکه مطمئن شدید قورمه سبزی حسابی جا افتاده است از روی گاز بردارید و همراه با پلو میل بفرمایید.
یکی از راه های گرفتن تلخی خورشت قورمه سبزی، استفاده از یک قاشق رب گوجه فرنگی در خورشت است. باید توجه داشت که اگر مقدار رب گوجه فرنگی اضافه شده زیاد شود طعم خورشت خراب خواهد شد.
به خاطر اینکه در قرمه سبزی از لوبیا استفاده می شود ممکن است این غذا نفاخ باشد. اما برای جلوگیری از این مشکل شما می توانید لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا کامل نفخ لوبیا ها گرفته شود.
در انتخاب لوبیا اینکه لوبیا قرمز باشد یا چیتی بیشتر ذائقه شما نقش آفرین است زیرا برخی ها با لوبیا قرمز قورمه سبزی را می پسندند و برخی دیگر با لوبیا چیتی ، حتی در برخی از مناطق ایران از لوبیای چشم بلبلی نیز برای تهیه قورمه سبزی استفاده می کنند.
در انتخاب نوع گوشت گوسفندی یا گوساله بهتر است از گوسفندی استفاده کنید که کمی هم با خود چربی داشته باشد تا لذیذ تر باشد. سعی کنید برای سرخ کردن و تفت دادن از روغن کمتری استفاده کنید. شما می توانید از روغن حیوانی برای تهیه خورش قورمه سبزی استفاده کنید.
اگر زمانی که غذا را سر می کنید متوجه شوید که غذا خوب جا نیفتاده است و سطح روغنی روی آن شکل نگرفته است ۱۰ دقیقه قبل از کشیدن خورشت ۳ یا ۴ قالب کوچک یخ به آن اضافه کنید این عمل باعث می شود که روغن خورشت جذب شده و به روی خورشت بالا بیاید در مورد سبزی ها شما میتوانید با توجه به ذائقه خود یا تجربه ؛ قبل از آنکه سبزی ها را به غذا اضافه کنید آنها را سرخ کنید این یک عمل کاملاً سلیقه ای است.
همچنین شما می توانید برای خوشمزه تر شدن و یا چرب تر شدن قرمه سبزی خود از عصاره قلم نیز استفاده کنید.سبزی باید خوب تفت بخورد. قشنگ سرخ شود. بیش از حد سیاهش نکنید که تلخ میشود. قورمه سبزی و ته چین مرغ و کباب کوبیده از جمله غذاهای مجلسی می باشد.