;
تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه - السن
تزیین سالاد ماکارونی شیک خوشگل و خوشمزه با ایده های مجلسی و ساده

تزیین سالاد ماکارونی شیک خوشگل و خوشمزه با ایده های مجلسی و ساده

تزیین سالاد ماکارونی تزیین سالاد ماکارونی شیک خوشگل و خوشمزه با ایده های مجلسی و ساده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد ماکارونی هم مثل …

تزیین قورمه سبزی + زیباترین مدل های تزیین قورمه سبزی که تاکنون دیده اید

تزیین قورمه سبزی + زیباترین مدل های تزیین قورمه سبزی که تاکنون دیده اید

تزیین قورمه سبزی تزیین قورمه سبزی + زیباترین مدل های تزیین قورمه سبزی که تاکنون دیده اید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. قورمه سبزی یکی …

تزیین سالاد الویه ساده و شیک خوشمزه با ایده های خلاقانه و متفاوت

تزیین سالاد الویه ساده و شیک خوشمزه با ایده های خلاقانه و متفاوت

تزیین سالاد الویه ساده و شیک تزیین سالاد الویه ساده و شیک خوشمزه با ایده های خلاقانه و متفاوت همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد …

تزیین کیک

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

کیک تولد خانگی، یکی از پرکاربردترین کیک‌هاست که هر کدبانوی ایرانی می‌تواند به راحتی در منزل آن را تهیه کند. این کیک‌ها با تنوع رنگ و مقدار خامه، قابلیت تطبیق با سلیقه شما را دارند. همچنین، شما می‌توانید میزان شیرینی آن را مطابق با رژیم غذایی‌تان تنظیم کنید و با هر فیلینگ یا تزئینی که دلتان بخواهد به آن طعم دهید. با توجه به افزایش قیمت‌های کیک‌های تولد در قنادی‌ها، تهیه کیک تولد در منزل بسیار مقرون به صرفه است.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

مواد لازم برای تهیه‌ کیک تولد: کیک اسفنجی یا شیفون ۲ عدد /خامه شیرین قنادی ۰/۵ کیلوگرم /شیر یا شربت با طعم مورد علاقه ۱/۲ پیمانه /موز ۳ الی ۴ عدد/ شکلات چیپسی یا خردشده به مقدار لازم/ گردو به مقدار لازم /شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

کیک اسفنجی یا sponge cake یکی از ساده‌ترین و معروف‌ترین کیک‌هاست که مواد زیادی برای تهیه احتیاج نداره و مواد اصلی تشکیل دهنده‌ی آن، آرد، شکر و تخم مرغ هست. این کیک با استفاده از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ تهیه می‌شود در حقیقت نام این کیک از اسفنج دریایی گرفته شده و علت نامگذاری آن هم، این است که وقتی کیک را برش دهید بافت آن مانند اسفنج دریایی است.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

که از تعداد بی‌شماری حباب هوایی تشکیل شده است. در تهیه کیک اسفنجی هیچ نوع روغنی به کار نمی‌رود. این کیک یکی از کیک های پایه در صنعت شیرینی پزی آمریکایی، اروپایی به شمار میاد. کیک اسفنجی انواع مختلفی داره که عمدتا با جداکردن زرده و سفیده تخم مرغ تهیه می‌شود.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

چون هیچ روغنی در تهیه آن بکار نمیرود، بعد از پخت بهتره با خامه، کرم کره، کرم پنیری، سس و شکلات و انواع میوه ترکیب شود. این کیک خیلی راحت و با مواد در دسترس تهیه میشود اما بسیار حساس و پر از نکته ست که اگر همه ی موارد و نکات را بخوبی رعایت کنید، کیک اسفنجی فوق العاده ای خواهید داشت که میتونید برای پایه‌ی کیک‌های تولد استفاده کنید.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

تمامی مواد مصرفی در کیک از جمله تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند. یعنی یک ساعت قبل از تهیه کیک، از یخچال خارج کنید و اجازه دهید با محیط هم دما شوند. قبل از شروع به کار، فر را روی دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. پره های همزن باید کاملا تمیز و عاری از هر چربی و آلودگی باشه علاوه بر آن کاملا خشک باشد.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

ظرفی که سفیده را در آن فرم میدهید نیز باید کاملا تمیز و خشک باشد. هرگونه آلودگی و چربی یا آب مانع فرم گرفتن سفیده میشود. برای فرم دادن سفیده، از ظرف یا کاسه ای بزرگ استفاده کنید. و ظرف انتخابیتون کوچک نباشد تا سفیده جای کافی برای فرم گرفتن را داشته باشد. آرد مناسب برای تهیه این کیک آرد سفید شیرینی پزی یا آرد سه صفر است.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

آرد را حتما به همراه بکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید. از شکر دانه ریز استفاده کنید اگر شکر درشت دارید میتوانید با آسیاب کمی ریزتر کنید. تمامی مواد مصرفی رو قبل از شروع به کار آماده کنید. تا طی مراحل آماده سازی کیک وقفه ای بین مراحل نیفتد.قالب انتخابی برای این کیک هم بسیار مهم است و در کیفیت پخت تاثیر دارد. قالب های گالوانیزه یا آلمینیوم بهترین انتخاب برای پخت این نوع کیک هست. از تازه و با کیفیت بودن بکینگ پودر مطمئن شوید چون در پف و کیفیت نهایی کیک حائز اهمیت است.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

مهمترین ماده در پخت کیک اسفنجی تخم مرغ است. هر تخم مرغ حداقل باید ۶٠ گرم وزن داشته باشد اگر تخم مرغ درشتی استفاده کنید که مجموع وزن تخم مرغ ها ٣٠٠ گرم شود، قطعا نتیجه و پف بهتری خواهید داشت اما حداقل در مجموع ٢۵٠ گرم تخم مرغ نیاز دارید.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

خامه قنادی که در فریزر نگهداری شده است را نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کرده تا موقع خامه کشی، کمی نرم شده باشد و نوبت به فرم‌دهی آن برسد. خامه اصلا نباید دارای تکه‌های یخ باشد چون قسمت‌های یخ زده در جریان فرم‌دهی آب می‌شوند و خامه‌ی با کیفیتی نخواهید داشت و حتی بعد از فرم‌ دادن باعث شل شدن خامه می‌شود.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

خامه را ابتدا با سرعت کم همزن حدود چهار تا پنج دقیقه هم بزنید و سپس سرعت همزن را زیاد کنید و با سرعت بالا حدود ده دقیقه دیگر هم بزنید. مشاهده می‌کنید که کم کم جای پره‌های همزن روی خامه باقی می‌ماند. هم بزنید تا زمانی که خامه به طور کامل فرم بگیرد و از ظرف برنگردد.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

بعد از فرم دادن کامل خامه، نوبت به فیلینگ گذاری کیک می‌رسد. خامه‌ی فرم گرفته را داخل قیف بدون ماسوره یا با سر ماسوره ساده قرار دهید. دقت کنید که قیف را با خامه پرنکنید چون زمانی که قیف پر از خامه را در دست بگیرید گرمای دست باعث آب شدن خامه میشود. قیف را تا نیمه پرکنید و قسمت خالیه قیف را بپیچانید و جمع کنید.یک قسمت از زیر کیک را به وسیله کمی خامه به سطح سینی زیر کیکی بچسبانید. برای اینکه حین انجام عمل خامه‌کشی، کیک جابجا نشود.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

با براش یا فرچه، کیک را به وسیله‌ی شیر یا شربت و سیروپ کمی خیس کنید. برای کیک اسفنجی حتما اینکار را انجام دهید و سطح کیک را با توجه به طعم نهایی کیک به وسیله‌ی شیر، شیرکاکائو، قهوه، شربت‌های میوه‌ای و غیره خیس و مرطوب کنید.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

سپس به وسیله‌ی قیف، خامه را روی کیک منتقل کنید و دور تا دور و سطح کیک را خامه بزنید. اینکار را می‌توانید با پالت هم انجام دهید. اینکار مانع از بیرون ریختن مواد فیلینگ بین کیک می‌شود. سپس موز را روی خامه قراردهید و سطح کیک را با موز پرکنید.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

شکلات چیپسی بریزید. سپس مقداری خامه با پالت یا قیف روی موز و شکلات بریزید و صاف کنید. لایه بعدی کیک را با کمی شیر یا شربت مرطوب کنید و روی خامه و لایه اول کیک قرار دهید. سپس مجدد سطح لایه بعدی کیک را کمی مرطوب کنید و با پالت یا قیف خامه کشی کنید. دوباره دور تا دور کیک را بعد از کمی خامه کشی روی سطح کیک، با قیف خامه بزنید و موز بچینید. برای لایه دوم می‌توانید کمی گردو، نوتلا، گاناش، یا سس شکلات روی فیلینگ موز بریزید.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

در نهایت همینطور لایه ها را تکرار کنید و با هر فیلینگی که مایلید کیک را فیلینگ گذاری کنید. دقت کنید که بعد از گذاشتن هر لایه با دست کیک را فشار دهید تا لایه‌ها کاملا روی هم فیکس شوند و بچسبند. انقدر این کار را تکرار کنید تا به وزن و سایز دلخواه برسید و لایه‌های کیک تمام شود و لایه‌های کیک صاف و یکدست روی هم قرار بگیرند. قسمت آخر و لایه رویی باید کیک باشد.بعد از اینکه کار فیلینگ کیک تمام شد و لایه‌های کیک روی هم قرار گرفتند، باید تمام سطح و اطراف کیک را آستر کشی کنید. یعنی یک لایه خیلی نازک از خامه را دور تا دور کیک بزنید.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

اینکار باعث می‌شود که پرزها و خرده‌های کیک در مرحله خامه‌کشی اصلی برایتان مشکلی ایجاد نکند و وارد خامه نشود. چون در غیر اینصورت خامه‌کشی تمیز و بی‌نقصی نخواهید داشت. فقط کمی خامه به دیواره‌ها بکشید و به خوبی توسط پالت یا کاردک صاف کنید تا درنهایت کیک به شکل زیر دربیاید.کیک را بهتر است بعد از آسترکشی برای مدت یک شب و حداقل برای دو تا سه ساعت در یخچال نگهداری کنید.بعد از این مدت نوبت به خامه کشی نهایی می‌رسد. برای اینکار با توجه به وزن کیک که حدود دو و نیم کیلو هست حدود سیصد تا پانصد گرم خامه برای کاور نهایی و خامه کشی نهایی کیک نیاز دارید.

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

طبق روش قبل، خامه را بعد از خارج کردن از فریزر و زمانی که کمی نرم شد، فرم دهید. اگر مایلید کیک را رنگی کنید باید به خامه چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید. برای رنگی کردن کیک، خامه را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت از خامه بدون رنگ و سفید می‌ماند. (بهتر است رنگ سفید را بیشتر در نظر بگیرید چون روی سطح کیک را سفید می‌کنیم).

تزیین کیک با ایده های متنوع زیبا خوشگل و فانتزی با رسپی های خوشمزه

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 30 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.