سیاه دانه به هندی
فواید عرق کاسنی و شاتره
فواید عرق کاسنی و شاتره ۱. بهبود عملکرد کبد: عرق کاسنی و شاتره با افزایش تولید و جریان صفرا به دفع سموم از کبد کمک کرده و عملکرد آن را بهبود میبخشند. …
روغن کرچک برای سقط خوبه
روغن کرچک برای سقط خوبه روغن کرچک به دلیل خاصیت ملین قوی خود، قرنهاست که در طب سنتی برای القای زایمان یا سقط جنین استفاده میشود. با این حال، هیچ مدرک علمی …
مضرات روغن کرچک برای مو
مضرات روغن کرچک برای مو ۱٫ واکنشهای آلرژیک: روغن کرچک میتواند در برخی افراد باعث ایجاد واکنشهای آلرژیک مانند خارش، سوزش، قرمزی و التهاب پوست سر شود. ۲٫ خشکی مو: استفاده بیش …
سیاه دانه به هندی
سیاه دانه در زبان هندی به چند نام مختلف شناخته می شود:
- Kalonji: این رایج ترین نام برای سیاه دانه در زبان هندی است و از کلمه عربی “شونیز” گرفته شده است.
- Kalo Jeera: این نام به معنی “زیره سیاه” است و به شباهت ظاهری سیاه دانه به زیره اشاره دارد.
- Habshi Til: این نام به معنی “کنجد حبشی” است و به منشا سیاه دانه، که در اصل از حبشه (اتیوپی امروزی) است، اشاره دارد.
- Musli: این نام از کلمه عربی “مسلی” گرفته شده است و به طور کلی به مخلوطی از ادویه جات اشاره دارد که سیاه دانه یکی از اجزای رایج آن است.
علاوه بر این نام ها، سیاه دانه ممکن است به نام های منطقه ای یا محلی دیگری نیز شناخته شود.
در اینجا چند نمونه از نحوه استفاده از این کلمات در جمله آورده شده است:
- Kalonji ka tel (روغن سیاه دانه)
- Kalo jeera ko pani (آب سیاه دانه)
- Habshi til ki chutney (چتنی کنجد حبشی)
- Musli ke laddoo (لذت مسلی)