;
سیاه دانه در شیردهی - السن

خواص سکنجبین در بارداری

خواص سکنجبین در بارداری ۱٫ مقدمه: سکنجبین، شربتی گوارا و سنتی، از ترکیب سرکه انگور، عسل و عرق نعناع تهیه می‌شود. این شربت علاوه بر طعم دلنشین، خواص بسیاری برای سلامتی دارد …

لیمو عمانی و بارداری

لیمو عمانی و بارداری ۱٫ مقدمه: لیمو عمانی، چاشنی پرطرفدار و معطر آشپزی ایرانی، با خواص بی‌نظیر خود، همواره مورد توجه بوده است. اما در دوران حساس بارداری، مصرف هر ماده غذایی …

اسفناج در بدنسازی

اسفناج در بدنسازی اسفناج، یک سبزی برگ‌دار مغذی، فواید قابل‌توجهی برای بدنسازان و افراد فعال ارائه می‌دهد. سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است که به طور کلی سلامت و عملکرد …

سیاه دانه در شیردهی

اطلاعات کافی در مورد ایمنی مصرف سیاه دانه در دوران شیردهی وجود ندارد. به همین دلیل، احتیاط در مصرف آن در این دوران توصیه می شود.

برخی از عوارض احتمالی مصرف سیاه دانه در دوران شیردهی عبارتند از:

  • کاهش تولید شیر
  • آلرژی در نوزاد
  • مشکلات گوارشی در نوزاد

اگر قصد مصرف سیاه دانه در دوران شیردهی را دارید، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید. آنها می توانند با توجه به شرایط شما، به شما در مورد مقدار مصرف بی خطر و نحوه مصرف ایمن آن راهنمایی کنند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.