مقدار مصرف سیاه دانه در روز
خواص فلفل قرمز برای بدن
خواص فلفل قرمز برای بدن ۱٫ افزایش سوخت و ساز بدن: کپسایسین موجود در فلفل قرمز با افزایش دمای بدن و تحریک سیستم عصبی، سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد و …
مضرات کره پاستوریزه
مضرات کره پاستوریزه ۲۰ نکته درباره مضرات کره پاستوریزه: چربی اشباع بالا: کره پاستوریزه حاوی مقدار زیادی چربی اشباع است که میتواند سطح کلسترول بد (LDL) را افزایش داده و خطر بیماریهای …
خواص کنگر برای زنان
خواص کنگر برای زنان ۱٫ تنظیم هورمونها: کنگر با تأثیر برغده هیپوفیز، به تنظیم هورمونهای زنانه کمک میکند و میتواند در کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS) مؤثر باشد. ۲٫ کاهش …
مقدار مصرف سیاه دانه در روز
مقدار مصرف مجاز روزانه سیاه دانه:
- به صورت خام: ۱ تا ۲ گرم (معادل ۱ تا ۲ قاشق چای خوری)
- به صورت پودر شده: ۱ تا ۲ گرم (معادل ۱ تا ۲ قاشق چای خوری)
- به صورت روغن: ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
نکات:
- بهترین زمان مصرف سیاه دانه: ناشتا است.
- می توانید سیاه دانه را به صورت:
- دانه کامل: بجوید یا آسیاب کنید.
- پودر شده: به غذا یا نوشیدنی خود اضافه کنید.
- روغن: به صورت موضعی استفاده کنید یا به غذا اضافه کنید.
- احتیاط:
- زنان باردار و شیرده باید قبل از مصرف سیاه دانه با پزشک خود مشورت کنند.
- افراد با بیماری های خاص مانند دیابت یا فشار خون بالا باید احتیاط بیشتری در مصرف سیاه دانه داشته باشند.
- مصرف بیش از حد سیاه دانه ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند.
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 اردیبهشت 1403