;
عوارض سیاه دانه در بارداری - السن

طرز استفاده از فلفل سفید

طرز استفاده از فلفل سفید فلفل سفید، ادویه‌ای محبوب و پرکاربرد در آشپزی و طب سنتی است. این ادویه طعم تند و گرمی دارد و از دانه‌های رسیده گیاه فلفل تهیه می‌شود. …

خواص نبات برای نوزاد

خواص نبات برای نوزاد ۱٫ تسکین دل درد و کولیک نوزاد: نبات به دلیل خاصیت ضدنفخ و گرمایی خود، می‌تواند در تسکین دل درد و کولیک نوزادان موثر باشد. ۲٫ بهبود عملکرد …

چای سیاه و نعناع

چای سیاه و نعناع چای سیاه و نعناع: ترکیبی دلپذیر و پرخاصیت ۱٫ آمیزه ای دلنشین: چای سیاه و نعناع، ترکیبی است که طعمی دلنشین و عطری فرح‌بخش دارد. تلخی ملایم چای …

عوارض سیاه دانه در بارداری

اطلاعات کافی در مورد عوارض مصرف سیاه دانه در دوران بارداری در دست نیست.

برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف مقادیر کم سیاه دانه در دوران بارداری بی خطر است. با این حال، تحقیقات بیشتری برای تعیین ایمنی مصرف مقادیر زیاد سیاه دانه یا مصرف طولانی مدت آن در دوران بارداری مورد نیاز است.

احتمالاً مصرف زیاد سیاه دانه در دوران بارداری می تواند خطرناک باشد. زیرا سیاه دانه ممکن است باعث انقباضات رحمی شود که می تواند منجر به زایمان زودرس شود.

سیاه دانه همچنین می تواند سطح قند خون را پایین بیاورد. اگر در دوران بارداری دیابت دارید، مصرف سیاه دانه می تواند با داروهای دیابت شما تداخل داشته باشد و باعث افت قند خون شود.

به طور کلی، زنان باردار باید از مصرف سیاه دانه به هر شکلی خودداری کنند.

اگر در دوران بارداری هستید و قصد مصرف سیاه دانه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.