;
سیر برای سرماخوردگی - السن

برگ بو را از کجا تهیه کنیم

برگ بو را از کجا تهیه کنیم برگ بو چیست؟ گیاهی معطر: برگ بو برگ‌های خشک‌شده درخت همیشه سبز “Laurel” است. طعم و عطر خاص: طعمی تلخ و عطری تند و تیز …

خواص هندوانه و خربزه

خواص هندوانه و خربزه خواص هندوانه و خربزه: گنجینه‌های تابستانی هندوانه و خربزه، دو میوه‌ی بهشتی فصل گرم تابستان، نه تنها طعمی دلچسب و خنک دارند، بلکه مملو از خواص و فواید …

خواص فلفل برای بدن

خواص فلفل برای بدن ۱٫ کاهش وزن و افزایش متابولیسم: فلفل، به ویژه فلفل تند، حاوی کپسایسین است که باعث افزایش متابولیسم و چربی سوزی می‌شود. همچنین اشتها را کاهش داده و …

سیر برای سرماخوردگی

سیر به دلیل خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی که دارد، قرن ها به عنوان درمان خانگی سرماخوردگی استفاده می شود. برخی تحقیقات نشان می دهد که سیر ممکن است به کاهش مدت و شدت سرماخوردگی کمک کند.

یکی از راه های مصرف سیر برای سرماخوردگی خوردن آن به صورت خام است. می توانید سیر را به سوپ، سالاد یا سایر غذاها اضافه کنید. همچنین می توانید حبه های سیر را به طور کامل میل کنید یا آنها را به صورت کپسول یا مکمل مصرف کنید.

راه دیگر برای استفاده از سیر برای سرماخوردگی بخور دادن آن است. برای این کار چند حبه سیر را به یک کاسه آب داغ اضافه کنید و سر خود را با حوله بپوشانید و بخار را به مدت چند دقیقه تنفس کنید.

اگرچه تحقیقات بیشتری برای تأیید اثرات سیر بر سرماخوردگی مورد نیاز است، اما به طور کلی بی خطر است. امتحان کنید اگر علائم سرماخوردگی دارید.

در اینجا چند دستور غذا و درمان خانگی وجود دارد که می توانید از سیر برای سرماخوردگی استفاده کنید:

  • سوپ سیر:این سوپ گرم و دلچسب راهی عالی برای افزایش مصرف سیر است. برای تهیه این سوپ، چند حبه سیر را در کمی روغن زیتون تفت دهید. سپس آب مرغ یا سبزیجات، چند سبزی دلخواه و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید. بگذارید سوپ بجوشد تا سبزیجات نرم شوند. سپس سوپ را با نان تست سیر سرو کنید.
    • سس سیر: این سس تند و خوشمزه را می توان روی نان، سبزیجات یا گوشت میل کرد. برای تهیه این سس، چند حبه سیر را در کمی روغن زیتون تفت دهید. سپس کمی سس سویا، سرکه برنج و کمی فلفل قرمز آسیاب شده اضافه کنید. بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.چای سیر:این چای ساده راهی عالی برای تسکین گلودرد و احتقان است. برای تهیه این چای، چند حبه سیر را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید. بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد سپس صاف کرده و میل کنید. می توانید برای طعم دادن به چای کمی عسل یا لیمو اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.