;
مضرات سیر سبز شده - السن

روغن زیتون و کلیه

روغن زیتون و کلیه ۱٫ کلیات: روغن زیتون، عصاره طلایی میوه زیتون، به دلیل خواص بی‌نظیرش در رژیم غذایی مدیترانه‌ای جایگاه ویژه‌ای دارد. این روغن سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، چربی‌های سالم، و ترکیبات …

ویتامین ای در چه غذاهایی است

ویتامین ای در چه غذاهایی است ۱٫ روغن جوانه گندم: این روغن سرشار از ویتامین E است و تنها یک قاشق غذاخوری آن، بیش از نیاز روزانه شما را تامین می‌کند. ۲٫ …

خواص کشک در عضله سازی

خواص کشک در عضله سازی ۱٫ منبع غنی پروتئین: کشک یکی از منابع عالی پروتئین است که برای ساخت و ترمیم عضلات ضروری است. پروتئین موجود در کشک از نوع کازئین است …

مضرات سیر سبز شده

مضرات بالقوه سیر سبز شده:

سمیت:

  • سیر سبز شده حاوی مقادیر کمی از سولفونیل هیدرازین است که می تواند ترکیبی سمی باشد.
  • مصرف زیاد سولفونیل هیدرازین می تواند منجر به مسمومیت، با علائمی مانند اسهال، استفراغ، درد شکم، کم خونی و ضعف شود.
  • با این حال، میزان سولفونیل هیدرازین در سیر سبز شده بسیار کم است و بعید است که در مصرف معمول مشکلی ایجاد کند.

طعم و بافت:

  • سیر سبز شده ممکن است طعم تلخ و تندی داشته باشد که برخی افراد آن را ناخوشایند می دانند.
  • همچنین ممکن است بافت سفت و لاستیکی داشته باشد که جویدن آن دشوار باشد.

کاهش مواد مغذی:

  • برخی مطالعات نشان داده اند که سیر سبز شده ممکن است سطوح پایین تری از برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و ویتامین B6 داشته باشد.

نکاتی در مورد مصرف سیر سبز شده:

  • اگر سیر شما جوانه زده است، جوانه ها و قسمت های سبز رنگ ساقه را جدا کنید.
  • باقی مانده سیر را می توانید بدون نگرانی مصرف کنید.
  • اگر طعم یا بافت سیر سبز شده را دوست ندارید، می توانید آن را دور بریزید و از سیر تازه استفاده کنید.
  • زنان باردار و شیرده باید از مصرف سیر سبز شده خودداری کنند، زیرا تحقیقات کافی در مورد ایمنی آن در این گروه ها وجود ندارد.

در کل، خطرات مصرف سیر سبز شده بسیار کم است. با این حال، اگر طعم یا بافت آن را دوست ندارید، یا اگر باردار یا شیرده هستید، بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.