نحوه مصرف مارچوبه
فواید زیره سبز برای لاغری
فواید زیره سبز برای لاغری افزایش متابولیسم: زیره سبز با افزایش سوخت و ساز بدن، به سوزاندن کالری بیشتر در طول روز کمک میکند. کاهش اشتها: مصرف زیره سبز قبل از غذا …
بومادران برای عفونت
بومادران برای عفونت بومادران برای عفونت: یک آنتی بیوتیک طبیعی بومادران (Achillea millefolium) گیاهی دارویی است که قرن هاست در طب سنتی برای درمان انواع بیماری ها، از جمله عفونت ها، استفاده …
علائم کمبود ویتامین دی در ناخن
علائم کمبود ویتامین دی در ناخن ۱٫ شکنندگی ناخن: یکی از بارزترین نشانههای کمبود ویتامین D، شکنندگی و لایه لایه شدن ناخنهاست. این اتفاق به دلیل کاهش جذب کلسیم و تضعیف ساختار …
نحوه مصرف مارچوبه
مارچوبه یک سبزی خوراکی خوشمزه و پرخاصیت است که به روشهای مختلفی میتوان آن را مصرف کرد. در اینجا چند روش رایج برای آمادهسازی و لذت بردن از مارچوبه آورده شده است:
پخت:
-
بخارپز کردن: این روش پخت ساده، مارچوبه را ترد و با طعمی ظریف نگه میدارد. برای بخارپز کردن مارچوبه، ساقهها را بشویید، ته سفت آنها را جدا کنید و سپس آنها را در سبد بخارپز قرار دهید. حدود ۳ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که مارچوبه نرم شود، بخارپز کنید.
-
جوشاندن: جوشاندن روش دیگری برای پخت سریع مارچوبه است. برای جوشاندن مارچوبه، یک قابلمه آب را به جوش آورید، سپس ساقهها را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بجوشانید.
-
سرخ کردن: مارچوبه را میتوان در کره یا روغن زیتون سرخ کرد تا طعمی غنی و کاراملی به خود بگیرد. برای سرخ کردن مارچوبه، ساقهها را بشویید، ته سفت آنها را جدا کنید و سپس آنها را به برشهای مورب یا تکههای کوچک برش دهید. در یک تابه مقداری کره یا روغن زیتون گرم کنید، مارچوبه را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی و نرم شوند، تفت دهید.
-
گریل کردن: گریل کردن مارچوبه روشی عالی برای ایجاد طعم دودی به آن است. برای گریل کردن مارچوبه، فر را از قبل گرم کنید. ساقهها را بشویید، ته سفت آنها را جدا کنید و سپس آنها را با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید. مارچوبه را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که روی آن علامتهای گریل ایجاد شود، گریل کنید.
مصرف خام:
-
سالاد: مارچوبه را میتوان خام به سالاد اضافه کرد تا طعمی تازه و ترد به آن بدهد. برای استفاده از مارچوبه خام در سالاد، ساقهها را بشویید، ته سفت آنها را جدا کنید و سپس آنها را نازک برش دهید یا رنده کنید. مارچوبه را به سس مورد علاقه خود و سایر مواد سالاد اضافه کنید.
-
دیپ: مارچوبه را میتوان به عنوان یک سبزی خام همراه با دیپ میل کرد. برای این کار، ساقهها را بشویید، ته سفت آنها را جدا کنید و سپس آنها را در هوموس، سس پنیر یا دیپ مورد علاقه خود فرو کنید.
نکات:
- هنگام انتخاب مارچوبه، به دنبال ساقههای سفت و صاف با نوکهای بسته باشید. از ساقههای پژمرده یا قهوهای رنگ خودداری کنید.
- مارچوبه را میتوان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد. برای بهترین نتیجه، مارچوبه را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و آن را در کشوی تردتر یخچال نگهداری کنید.
- قبل از پخت، مارچوبه را خوب بشویید و ته سفت آن را جدا کنید.
- مارچوبه را زیاد نپزید، زیرا سفت و جویدنی میشود.
- مارچوبه را میتوان به تنهایی یا با غذاهای دیگر مانند مرغ، ماهی، ماکارونی یا برنج سرو کرد.