مارچوبه را از کجا تهیه کنیم
جینسینگ در بارداری
جینسینگ در بارداری ۱٫ جینسینگ چیست؟ جینسینگ یک گیاه دارویی با خواص متعدد است که قرنهاست در طب سنتی شرق آسیا مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه به دلیل اثرات بالقوهاش بر …
خواص میخک برای ابرو
خواص میخک برای ابرو ۱٫ تحریک رشد مو: میخک حاوی ترکیباتی است که گردش خون را در ناحیه ابرو افزایش داده و فولیکولهای مو را تحریک به رشد میکند. ۲٫ تقویت فولیکول: …
زرشک و کیسه صفرا
زرشک و کیسه صفرا زرشک و کیسه صفرا: بررسی جامع و بیست نکته کلیدی زرشک، محرک ترشح صفرا: زرشک با تحریک ترشح صفرا، به تخلیه کیسه صفرا کمک کرده و از تجمع …
مارچوبه را از کجا تهیه کنیم
در ایران، مارچوبه را می توان از مکان های مختلفی تهیه کرد:
سبزی فروشی ها:
- در فصل برداشت مارچوبه (اردیبهشت تا خرداد)، می توانید مارچوبه تازه را در سبزی فروشی های لوکس شهر خود پیدا کنید.
- مارچوبه های سفید، سبز و بنفش ممکن است در همه جا به یک اندازه در دسترس نباشند.
فروشگاه های آنلاین:
- می توانید مارچوبه تازه و همچنین مارچوبه خشک و فرآوری شده را از طریق فروشگاه های آنلاین مواد غذایی مانند دیجی کالا، باسلام و سوپر مارکت های آنلاین خریداری کنید.
بازارهای کشاورزان:
- اگر به دنبال مارچوبه تازه و محلی هستید، بازارهای کشاورزان مکان مناسبی برای جستجو هستند.
عطاری ها:
- می توانید مارچوبه خشک (که به آن سلیخه نیز می گویند) را در عطاری های بزرگ که اجناس کمیاب را نیز عرضه می کنند، پیدا کنید.
نکاتی برای انتخاب مارچوبه:
- هنگام انتخاب مارچوبه تازه، به دنبال ساقه های سفت و صاف با نوک های بسته باشید.
- از خرید مارچوبه هایی که خم شده، پژمرده یا دارای لکه های قهوه ای هستند خودداری کنید.
- مارچوبه های ضخیم تر طعم قوی تری دارند، اما مارچوبه های نازک تر لطیف تر هستند.
- مارچوبه سفید معمولا شیرین تر از مارچوبه سبز یا بنفش است.
ذخیره سازی مارچوبه:
- مارچوبه تازه را باید در یخچال در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کرد و در عرض چند روز استفاده کرد.
- مارچوبه خشک را می توان در ظرف دربسته در مکانی خنک و تاریک تا ۶ ماه نگهداری کرد.
امیدوارم این اطلاعات به شما در یافتن مارچوبه در ایران کمک کند!