;
طرز پخت مارچوبه - السن

مارچوبه و قیمت آن

مارچوبه و قیمت آن قیمت مارچوبه به عوامل مختلفی مانند نوع مارچوبه (سبز، سفید یا بنفش)، کیفیت، زمان سال و محل خرید بستگی دارد. به طور کلی، مارچوبه سبز رایج‌ترین نوع است …

اسطوخودوس و سودا

اسطوخودوس و سودا مقدمه: اسطوخودوس گیاهی خوشبو و پرخاصیت است که در طب سنتی و مدرن کاربردهای فراوانی دارد. یکی از مهمترین ویژگی‌های آن، تاثیر بر مزاج سوداوی است. در این مقاله …

فواید روغن بنفشه در بینی

فواید روغن بنفشه در بینی تسکین خشکی بینی: روغن بنفشه با خاصیت مرطوب‌کنندگی خود، خشکی بینی را تسکین داده و از ایجاد زخم و خونریزی جلوگیری می‌کند. کاهش التهاب سینوس‌ها: خواص ضدالتهابی …

طرز پخت مارچوبه

مارچوبه یک سبزی بهاری خوشمزه و مغذی است که به روش‌های مختلفی می‌توان آن را پخت. در اینجا دو روش ساده و محبوب برای پخت مارچوبه به شما ارائه می‌دهم:

روش اول: بخارپز کردن

مواد لازم:

  • ۱ دسته مارچوبه تازه
  • آب
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

مراحل:

  1. مارچوبه‌ها را بشویید و ساقه‌های چوبی انتهایی آنها را جدا کنید.
  2. مقداری آب در یک قابلمه به جوش بیاورید.
  3. یک سبد بخارپز را داخل قابلمه قرار دهید و مارچوبه‌ها را درون آن بچینید.
  4. درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه مارچوبه‌ها را بخارپز کنید تا نرم شوند.
  5. مارچوبه‌ها را از قابلمه خارج کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

روش دوم: تفت دادن

مواد لازم:

  • ۱ دسته مارچوبه تازه
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

مراحل:

  1. مارچوبه‌ها را بشویید و ساقه‌های چوبی انتهایی آنها را جدا کنید.
  2. یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  3. روغن زیتون را به تابه اضافه کنید.
  4. مارچوبه‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  5. مارچوبه‌ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

نکات:

  • می‌توانید برای طعم دادن بیشتر به مارچوبه، از کمی سیر، پیاز یا سبزیجات معطر دیگر در هنگام پخت استفاده کنید.
  • مارچوبه را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا، غذای جانبی یا در سالاد سرو کنید.
  • مارچوبه منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C، ویتامین K، فولات و پتاسیم است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.