;
علت تلخی آووکادو - السن

لوبیا سویا برای مردان

لوبیا سویا برای مردان لوبیا سویا برای مردان: بررسی دقیق و جامع ۱٫ منبع غنی پروتئین: لوبیای سویا یک منبع پروتئینی کامل گیاهی است که تمام اسیدهای آمینه ضروری را فراهم می‌کند. …

خواص کمپوت آناناس

خواص کمپوت آناناس کمپوت آناناس، سرشار از فواید: کمپوت آناناس، نه تنها طعمی دلنشین و خنک دارد، بلکه منبع غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است که فواید بسیاری برای سلامتی …

آب کرفس را کی بخوریم

آب کرفس را کی بخوریم آب کرفس نوشیدنی محبوب و سرشار از فواید سلامتی است که از ساقه و برگ های کرفس تهیه می شود. این نوشیدنی کم کالری، سرشار از فیبر، …

علت تلخی آووکادو

دو دلیل اصلی برای تلخی آووکادو وجود دارد:

۱٫ کال بودن آووکادو:

شایع ترین دلیل تلخی آووکادو، نارس بودن آن است. آووکادوی نارس سفت و گس است و طعم دلچسبی ندارد. برای تشخیص آووکادوی رسیده، به نکات زیر توجه کنید:

  • رنگ پوست: آووکادوی رسیده به رنگ سبز تیره یا سیاه است. آووکادوی کال رنگ سبز روشن دارد.
  • فشار: آووکادوی رسیده کمی نرم است و به آرامی با فشار انگشت فرو می‌رود. آووکادوی کال سفت است و به فشار انگشت خم نمی‌شود.
  • ساقه: به راحتی و بدون نیاز به چاقو می‌توان ساقه آووکادوی رسیده را جدا کرد.

۲٫ گرم شدن بیش از حد آووکادو:

گرم شدن بیش از حد آووکادو، چه در فر و چه در مایکروویو، می‌تواند باعث تلخی آن شود. اگر قصد دارید آووکادو را بپزید، آن را در دمای پایین و به مدت کوتاه گرم کنید.

نکات تکمیلی:

  • اگر آووکادوی شما کمی تلخ است، می‌توانید طعم آن را با اضافه کردن کمی آبلیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • از خرید آووکادوی آسیب دیده یا له شده خودداری کنید.
  • آووکادوی رسیده را در یخچال نگهداری کنید و تا ۳-۴ روز مصرف کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.