آووکادو رسیده
خواص هویج برای چشم
خواص هویج برای چشم ۱٫ بتاکاروتن و ویتامین A: هویج سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود. ویتامین A برای سلامت چشمها حیاتی است و کمبود آن …
خواص سماق در لاغری
خواص سماق در لاغری سماق، ادویه ای خوشمزه و پر خاصیت که به عنوان چاشنی در انواع غذاها استفاده می شود، می تواند به طور بالقوه به لاغری و تناسب اندام نیز …
خواص طالبی برای مردان
خواص طالبی برای مردان ۱. بهبود سلامت قلب: طالبی با داشتن مقادیر بالای پتاسیم و فیبر، به تنظیم فشار خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی در مردان کمک میکند. ۲. افزایش انرژی …
آووکادو رسیده
چگونه آووکادوی رسیده را تشخیص دهیم؟
تشخیص آووکادوی رسیده از کال کمی چالشبرانگیز است، اما با چند روش ساده میتوانید به راحتی از آن مطمئن شوید:
رنگ: آووکادوی کال به رنگ سبز تیره است و به مرور که میرسد، رنگ پوست آن به قهوهای تیره یا تقریباً سیاه تغییر میکند. البته توجه داشته باشید که برخی از انواع آووکادو حتی زمانی که رسیده هستند، رنگ سبز خود را حفظ میکنند.
بافت: آووکادوی کال سفت است و به مرور که میرسد، نرمتر میشود. برای بررسی سفتی، به آرامی با انگشتان خود روی آن فشار دهید. آووکادوی رسیده با فشار ملایم کمی فرو میرود، اما نه آنقدر که له شود.
ساقه: آووکادوی رسیده به راحتی از ساقه جدا میشود. اگر ساقه به راحتی جدا نمیشود، احتمالاً آووکادو هنوز کال است.
طعم: آووکادوی کال طعم تلخی دارد، در حالی که آووکادوی رسیده طعمی کرهای و کمی آجیلی دارد.
نکات تکمیلی:
- آووکادوهای نارس را میتوانید در کیسه کاغذی همراه با موز یا سیب نگهداری کنید. این میوهها گاز اتیلن آزاد میکنند که به رسیدن آووکادو کمک میکند.
- از نگهداری آووکادو در یخچال خودداری کنید، زیرا این کار روند رسیدن را کند میکند.
- آووکادوی رسیده را میتوان ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد.