;
زردچوبه به ترکی - السن

خواص دمنوش به و زعفران

خواص دمنوش به و زعفران ۱٫ آرامش‌بخش طبیعی: دمنوش به و زعفران با داشتن خواص آرامش‌بخش و تسکین‌دهنده، به کاهش استرس و اضطراب کمک می‌کند و باعث ایجاد حس آرامش و راحتی …

خواص بومادران و رازیانه

خواص بومادران و رازیانه ترکیب بومادران و رازیانه، دو گیاه دارویی ارزشمند، خواص بی‌شماری برای سلامتی، به ویژه برای بانوان، به همراه دارد. این ترکیب طبیعی، علاوه بر تسکین دردهای قاعدگی و …

فواید و مضرات آب نخود

فواید و مضرات آب نخود فواید آب نخود تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها: آب نخود منبع غنی کلسیم و فسفر است که برای حفظ سلامت و استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری هستند. مصرف …

زردچوبه به ترکی

در زبان ترکی استانبولی، زردچوبه را “زردچاله” (Zerdeçal) می نامند. تلفظ آن تقریباً “زِردِه-چا-لِ” می باشد.

می توانید از این کلمه در هنگام خرید زردچوبه از فروشگاه های مواد غذایی، سفارش غذا در رستوران های ترکی، یا دنبال کردن دستور پخت های ترکی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.