;
خرما و گردو و کنجد - السن

حریره بادام و حساسیت نوزاد

حریره بادام و حساسیت نوزاد ۱٫ مقدمه: حریره بادام یکی از غذاهای کمکی محبوب برای نوزادان است، اما مانند هر ماده غذایی دیگری، می‌تواند در برخی نوزادان حساسیت ایجاد کند. در این …

ماسک شیر و عسل

ماسک شیر و عسل هدیه‌ای از دل طبیعت: ماسک شیر و عسل، ترکیبی ساده اما قدرتمند از دو ماده طبیعی است که قرن‌هاست برای زیبایی و سلامت پوست مورد استفاده قرار می‌گیرند. …

ویتامین ث و روی

ویتامین ث و روی اسید آسکوربیک (ویتامین C) و روی دو ماده مغذی ضروری هستند که نقش‌های حیاتی در بدن انسان ایفا می‌کنند. در حالی که آنها از نظر شیمیایی و عملکردی …

خرما و گردو و کنجد

خرما، گردو و کنجد هر سه از مواد غذایی بسیار مغذی و با سابقه طولانی در تاریخ بشر هستند.

تاریخچه:

خرما: قدمت کشت خرما به بیش از ۶۰۰۰ سال پیش می رسد و خاستگاه آن در بین النهرین است. در مصر باستان، خرما به عنوان منبع غذایی و دارویی ارزشمند مورد استفاده قرار می گرفته است.
گردو: منشا گردو به آسیای مرکزی و جنوب شرقی اروپا برمی گردد. شواهد باستان شناسی نشان می دهد که گردو از دوران پارینه سنگی توسط انسان ها مصرف می شده است.
کنجد: کنجد بومی هند و آفریقا است. حدود ۴۰۰۰ سال پیش در چین کشت می شد و بعداً به سایر نقاط آسیا، خاورمیانه و مدیترانه راه یافت.

خواص:

خرما: خرما منبع غنی از فیبر، پتاسیم، منیزیم و ویتامین B6 است. این ماده همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.
گردو: گردو منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند به سلامت مغز و قلب کمک کنند.
کنجد: کنجد منبع خوبی از منیزیم، کلسیم، آهن و مس است. آنها همچنین حاوی فیبر، ویتامین B1 و ویتامین E هستند. کنجد ممکن است به کاهش کلسترول، فشار خون و خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک کند.

کاربرد:

خرما: خرما را می توان به صورت تازه، خشک شده یا در انواع غذاها و دسرها مصرف کرد. از شیره خرما نیز می توان به عنوان شیرین کننده طبیعی استفاده کرد.
گردو: گردو را می توان به صورت خام، بو داده یا در انواع غذاها و دسرها مصرف کرد. همچنین می توان از روغن گردو برای پخت و پز و سس استفاده کرد.
کنجد: کنجد را می توان به صورت خام، بو داده یا آسیاب شده مصرف کرد. از آنها می توان در انواع غذاها، دسرها و نان ها استفاده کرد. همچنین می توان از روغن کنجد برای پخت و پز و سس استفاده کرد.

ترکیب خرما، گردو و کنجد:

ترکیب خرما، گردو و کنجد، یک میان وعده یا غذای کامل مغذی و خوشمزه را ایجاد می کند. این ترکیب منبع خوبی از پروتئین، فیبر، چربی های سالم، ویتامین ها و مواد معدنی است.

برخی از فواید سلامتی ترکیب خرما، گردو و کنجد عبارتند از:

افزایش سطح انرژی
بهبود سلامت قلب
تقویت عملکرد مغز
تقویت سیستم ایمنی بدن
کمک به هضم
بهبود خلق و خو

نحوه مصرف:

می توانید خرما، گردو و کنجد را به صورت خام به عنوان میان وعده میل کنید.
می توانید آنها را به سالاد، ماست یا غلات صبحانه خود اضافه کنید.
می توانید از آنها برای تهیه توپک های انرژی، بارهای انرژی یا اسموتی استفاده کنید.
می توانید از آنها برای تهیه سس، دیپ  استفاده کنید.

نکات:

برای بهترین طعم و مزه، از خرما، گردو و کنجد تازه استفاده کنید.
خرما را می توانید در یخچال تا ۶ ماه و در فریزر تا ۱ سال نگهداری کنید.
گردو را می توانید در یخچال تا ۶ ماه و در فریزر تا ۱ سال نگهداری کنید.
کنجد را می توانید در یک ظرف دربسته در دمای اتاق تا ۳ ماه نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.