خواص خرما و کنجد
خواص انگور قرمز بی دانه
خواص انگور قرمز بی دانه خواص انگور قرمز بی دانه: گنجینه ای از سلامتی در هر دانه ۱٫ سرشار از آنتی اکسیدان ها: انگور قرمز بی دانه، به ویژه پوست آن، منبع …
طریقه مصرف پودر جینسینگ با عسل
طریقه مصرف پودر جینسینگ با عسل پودر جینسینگ را میتوان به روشهای مختلفی با عسل مصرف کرد. در زیر چند روش معمول و مفید را برای شما ذکر میکنم: ۱٫ معجون جینسینگ …
عوارض روغن ارگان
عوارض روغن ارگان ۱٫ واکنشهای آلرژیک: اگرچه روغن آرگان به طور کلی برای انواع پوست مناسب است، اما در موارد نادر ممکن است باعث واکنشهای آلرژیک مانند قرمزی، خارش، یا التهاب شود. …
خواص خرما و کنجد
ترکیب خرما و کنجد، یک میان وعده مغذی و خوشمزه است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. در ادامه به برخی از این خواص اشاره میکنیم:
سلامت استخوان: خرما به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی مانند منیزیم، سلنیوم و منگنز، و کنجد به دلیل داشتن فیبر فراوان، برای تقویت استخوانها و مبارزه با بیماریهای استخوانی مانند پوکی استخوان مفید هستند.
رفع یبوست: خرما و کنجد هر دو منبع خوبی از فیبر هستند که به حرکت منظم روده ها کمک میکنند و میتوانند در رفع یبوست موثر باشند.
سلامت قلب: خرما حاوی پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک میکند. کنجد نیز حاوی اسیدهای چرب غیراشباع است که میتوانند سطح کلسترول LDL (بد) را کاهش و سطح کلسترول HDL (خوب) را افزایش
افزایش انرژی: خرما منبع طبیعی قند و فیبر است که میتوانند انرژی
تقویت سیستم ایمنی: خرما و کنجد هر دو حاوی آنتی اکسیدان هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
سلامت پوست: کنجد حاوی ویتامین E است که به حفظ سلامت پوست و جلوگیری از چین و چروک کمک میکند.
کاهش وزن: خرما و کنجد هر دو میتوانند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای کاهش وزن
سلامت مغز: خرما حاوی کولین است که برای عملکرد مغز مفید است. کنجد نیز حاوی منیزیم است که به بهبود حافظه و یادگیری کمک میکند.
نکاتی در مورد مصرف خرما و کنجد:
بهتر است خرما و کنجد را به صورت تازه مصرف کنید.
میتوانید خرما و کنجد را به صورت جداگانه یا مخلوط با یکدیگر مصرف کنید.
خرما و کنجد را میتوان به عنوان میان وعده، در سالاد، ماست یا اسموتی مصرف کرد.
افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف خرما احتیاط کنند، زیرا خرما قند بالایی دارد.