خواص خرما و کنجد
فواید آویشن
فواید آویشن آنتیاکسیدان قوی: آویشن سرشار از آنتیاکسیدانهایی مانند تیمول و کارواکرول است که با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند و از آسیب سلولی جلوگیری میکنند. این خاصیت آویشن به کاهش خطر بیماریهای …
کلم پیچ و یبوست
کلم پیچ و یبوست کلم پیچ و یبوست: یک رابطه پیچیده ۱٫ فیبر بالا و یبوست: کلم پیچ به دلیل دارا بودن فیبر بالا به عنوان یک ملین طبیعی شناخته میشود. فیبر …
طرز مصرف دانه چیا
طرز مصرف دانه چیا ۱٫ پودینگ چیا: این دسر خوشمزه و سالم را با خیساندن دانه چیا در شیر (گیاهی یا حیوانی) یا آبمیوه به مدت چند ساعت تهیه کنید. میتوانید میوههای …
خواص خرما و کنجد
ترکیب خرما و کنجد، یک میان وعده مغذی و خوشمزه است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. در ادامه به برخی از این خواص اشاره میکنیم:
سلامت استخوان: خرما به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی مانند منیزیم، سلنیوم و منگنز، و کنجد به دلیل داشتن فیبر فراوان، برای تقویت استخوانها و مبارزه با بیماریهای استخوانی مانند پوکی استخوان مفید هستند.
رفع یبوست: خرما و کنجد هر دو منبع خوبی از فیبر هستند که به حرکت منظم روده ها کمک میکنند و میتوانند در رفع یبوست موثر باشند.
سلامت قلب: خرما حاوی پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک میکند. کنجد نیز حاوی اسیدهای چرب غیراشباع است که میتوانند سطح کلسترول LDL (بد) را کاهش و سطح کلسترول HDL (خوب) را افزایش
افزایش انرژی: خرما منبع طبیعی قند و فیبر است که میتوانند انرژی
تقویت سیستم ایمنی: خرما و کنجد هر دو حاوی آنتی اکسیدان هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
سلامت پوست: کنجد حاوی ویتامین E است که به حفظ سلامت پوست و جلوگیری از چین و چروک کمک میکند.
کاهش وزن: خرما و کنجد هر دو میتوانند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای کاهش وزن
سلامت مغز: خرما حاوی کولین است که برای عملکرد مغز مفید است. کنجد نیز حاوی منیزیم است که به بهبود حافظه و یادگیری کمک میکند.
نکاتی در مورد مصرف خرما و کنجد:
بهتر است خرما و کنجد را به صورت تازه مصرف کنید.
میتوانید خرما و کنجد را به صورت جداگانه یا مخلوط با یکدیگر مصرف کنید.
خرما و کنجد را میتوان به عنوان میان وعده، در سالاد، ماست یا اسموتی مصرف کرد.
افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف خرما احتیاط کنند، زیرا خرما قند بالایی دارد.