;
مضرات خاکشیر ناشتا - السن

روغن سیاه دانه برای سینوزیت

روغن سیاه دانه برای سینوزیت روغن سیاه‌دانه برای سینوزیت: بررسی کامل و جامع ۱٫ خواص ضد التهابی: روغن سیاه‌دانه به دلیل داشتن تیموکینون، ترکیبی با خواص ضد التهابی قوی، می‌تواند التهاب سینوس‌ها …

گل بابونه برای فشار خون بالا

گل بابونه برای فشار خون بالا بابونه، گلی آشنا با خواصی ناشناخته: گل بابونه با عطر و طعم دلپذیر خود، علاوه بر آرامش‌بخشی، می‌تواند در کنترل فشار خون بالا نیز نقش داشته …

خواص چای ماسالا در طب سنتی

خواص چای ماسالا در طب سنتی ۱٫ افزایش انرژی و نشاط: چای ماسالا با داشتن ادویه‌های گرم مانند زنجبیل و فلفل سیاه، باعث افزایش گردش خون و سوخت و ساز بدن می‌شود …

مضرات خاکشیر ناشتا

موارد زیر برخی از مضرات احتمالی مصرف خاکشیر ناشتا را شامل می‌شود:

افزایش اسید معده و سوء هاضمه: خاکشیر طبعی گرم و خشک دارد و مصرف ناشتای آن می‌تواند در افراد حساس، سبب افزایش اسید معده و سوء هاضمه شود.
افزایش فشار خون: افرادی که به فشار خون بالا مبتلا هستند، باید احتیاط بیشتری در مصرف ناشتای خاکشیر داشته باشند. زیرا مصرف زیاد آن می‌تواند سبب افزایش فشار خون شود.
کاهش قند خون: مصرف ناشتای خاکشیر به خصوص برای افراد دیابتی، می‌تواند سبب افت قند خون شود.
رقیق شدن خون: خاکشیر خاصیت خونریزی را افزایش می‌دهد. به همین دلیل، مصرف ناشتای آن می‌تواند برای افرادی که در معرض خطر خونریزی هستند، مانند افراد مبتلا به اختلالات انعقادی یا افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، مضر باشد.
تداخل با داروها: خاکشیر ممکن است با برخی از داروها، مانند داروهای ضد انعقاد خون، داروهای فشار خون و داروهای دیابت، تداخل داشته باشد.
نکته:

اگر باردار هستید یا به شیرخوار خود شیر می‌دهید، قبل از مصرف خاکشیر با پزشک خود مشورت کنید.
افراد با مزاج گرم و خشک باید در مصرف خاکشیر، به خصوص به صورت ناشتا، احتیاط بیشتری کنند.
بهترین زمان مصرف خاکشیر، بعد از غذا و به عنوان یک نوشیدنی خنک کننده و مرطوب کننده است.
به طور کلی، مصرف خاکشیر در حد اعتدال و با توجه به شرایط فردی، بی‌ضرر است. اما اگر نگران عوارض جانبی احتمالی آن هستید، بهتر است قبل از مصرف ناشتا با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.